Derde 'Deadpool'-film wordt laatste voor Ryan Reynolds

Karen Luiken-09 november 2022 om 07:00

Geniet nog even van Ryan Reynolds in ‘Deadpool’, want het zal niet lang meer duren voor de acteur stopt met de franchise. In een radio-interview van Sirius XM maakt hij duidelijk dat de derde ‘Deadpool’-film zijn laatste wordt.

Ryan is er klaar mee om Deadpool te spelen. In een interview met ‘The Jess Cagle Show’ zegt hij nog één keer in de huid te kruipen van de superheld voor de nog titelloze ‘Deadpool 3’. Daarna is het klaar met de pret. “Ik ga Deadpool alleen de komende twee jaar nog doen”, aldus Ryan. “Dat is het. Alleen deze ene film nog.”

De opnames voor de nieuwe film beginnen volgens de acteur kort voor de zomer. Het eindresultaat wordt in november 2024 verwacht.

Lewis Capaldi kampt met gezondheidsproblemen

Karen Luiken-25 maart 2023 om 08:15- Foto:

© Joel Hoylaerts

Lewis Capaldi kampt met gezondheidsproblemen. Tijdens een optreden in Glasgow vertelde hij zijn fans dat hij vertigo heeft, een ander woord voor draaiduizeligheid.

“Het is niet zo goed met me gegaan”, zei de zanger donderdag tegen zijn publiek. “Ik heb vertigo. Alles om me heen draait, maar ik blijf lachen. Ik ga niet dood dus dat is goed. Al heb ik een paar dagen gedacht dat ik wel dood zou gaan.”

Vertigo kan je het gevoel geven dat jij of de omgeving om je heen ronddraait. Het wordt veroorzaakt door een verstoring van het evenwichtsorgaan.

Jaimie Vaes is weer vrijgezel

Karen Luiken-25 maart 2023 om 08:07

Jaimie Vaes gaat weer als vrijgezel door het leven. De ex van Lil Kleine maakt in een gesprek met RTL Boulevard bekend dat haar relatie met Afshin Momadi verleden tijd is.

Het gerucht over de breuk gaat al een tijdje rond, maar is nu dus ook bevestigd door Jaimie zelf. Over een reden houdt ze haar lippen stijf op elkaar, maar ze zegt wel dat het goed met haar gaat.

In de zomer werd bekend dat Jaimie opnieuw de liefde had gevonden bij Afshin Momadi, iemand die ze al twaalf jaar kent. “Ik vind hem heel erg leuk”, zei ze toen tegen RTL Boulevard. “We kennen elkaar al heel lang, een jaartje of twaalf. Hij is eigenlijk een hele goede vriend van mij. Ik had geen behoefte aan een relatie, maar het is zo gelopen. Als je partner ook je beste vriend is, voel je je zo op je gemak. Dat heb ik nu met hem. Hij is er met heel veel fases in mijn leven geweest. De leuke maar ook de minder leuke dingen. Hij voelt me heel goed aan."

Ontdek meer