Zien: teaser van ‘De Zonen van Van As - De Cross’ gedropt!

Dieter Blarinckx-09 november 2022 om 08:56

Leuk filmnieuws voor de fans van de populaire Vlaamse VTM-serie ‘De Zonen van Van As’, want de gebroeders Van As zijn binnenkort op het grote cinemascherm te zien in de film ‘De Zonen van Van As - De Cross’!

De serie liep zo’n vijf seizoenen op VTM en was een gigantisch succes. En nu krijgt de komische serie een reboot op het zilveren doek. De ganse hoofdcast zal terugkeren, alsook enkele nieuwe gezichten!

Denk aan acteurs zoals Jaak Van Assche, Carry Goossens, Peter Thyssen, Ben Segers en Tania Kloek. Onder de nieuwe gezichten kunnen we dan mannen zoals Sam Gooris, Bart Wellens, Niels Albert, Michel Wuyts en Jonas Van Geel rekenen.

‘De Zonen van Van As - De Cross’ zal vanaf 7 december in de bioscoop te zien zijn. Check de trailer alvast hier:

Live action-versie van 'Spider-Man: Across the Spider-Verse' in de maak

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:40

Hoewel ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’ pas een paar dagen in de bioscoop te zien is, worden fans nú al blij gemaakt met een vervolg. Beter gezegd: een remake. Producer Amy Pascal zegt tegen Variety dat er een live action-versie in de maak is.

De ‘Into The Spider-Verse’-franchise bestaat nu uit twee animatiefilms, waarvan de eerste in 2018 verscheen en de tweede afgelopen week. Het verhaal draait om Miles Morales, die ook wel bekendstaat als de superheld Spider-Man.

Het is nog niet bekend welke acteur de rol van Miles Morales op zich zal nemen in de live action-remake, maar op internet worden al verschillende suggesties gedaan. Sommige fans pleiten er bijvoorbeeld voor om Caleb McLaughlin te casten. Hij speelt Lucas in de Netflix-hit ‘Stranger Things’.

'Hocus Pocus' krijgt derde film

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:20

Het nieuws waar fans al tijden op wachten, is eindelijk hier. Er is een derde ‘Hocus Pocus’-film in de maak. Dat heeft Sean Bailey van Walt Disney Pictures bevestigd volgens The New York Times.

Sarah Jessica Parker, Kathy Najimy en Bette Midler zullen net als in de eerste twee films ook in de derde film de hoofdrollen vertolken. Zij kruipen in de huid van de heksen Sarah, Mary en Winifred Sanderson.

De eerste ‘Hocus Pocus’-film kwam in 1993 uit. Het vervolg, dat heel lang op zich liet wachten, verscheen vorig jaar. Het is nog niet bekend wanneer we het derde deel kunnen verwachten.

Ontdek meer