Brooklyn Beckham klaar om gezinnetje te stichten

Karen Luiken-09 november 2022 om 07:36

Als het aan Brooklyn Beckham ligt, wordt hij zo snel mogelijk vader. Sterker nog: hij zou liever gisteren dan vandaag kindjes krijgen. Dat zegt hij in een interview met People.

Brooklyn geniet samen met zijn kersverse vrouw Nicola Peltz optimaal van het getrouwde leventje. “Haar familie woont in Florida en de mijne in het Verenigd Koninkrijk, maar wij hebben ons leven in LA en het is geweldig”, zegt de zoon van David en Victoria Beckham. “Gewoon samen zijn, dat is het beste wat er is.”

De lovebirds houden regelmatig date-avonden met elkaar en doen dingen die andere koppels ook doen. “Ik kook voor haar. En we kijken op bed samen met onze honden naar ‘Love Island’. We houden ervan!”

Toch zouden die rustige en intieme momentjes snel verleden tijd kunnen worden. Brooklyn wil namelijk dolgraag een gezinnetje stichten. “Ik zou gisteren al kinderen willen hebben. Het gaat om het lichaam van mijn vrouw, maar ik heb altijd al een stel kinderen om me heen gewild. Dat is iets waar ik echt van droom. Mijn vader was jong toen hij mij kreeg: 23 jaar. Ik ben nu ook 23. Ik heb altijd al een jonge vader willen zijn.”

'Stranger Things'-ster Finn Wolfhard kampte met paniekaanvallen

Karen Luiken-03 februari 2023 om 07:17

Finn Wolfhard heeft als tiener gekampt met paniekaanvallen. Soms op de set van 'Stranger Things', soms ergens anders. Dat onthult hij in een interview met GQ.

De acteur was vijftien of zestien jaar oud toen de paniekaanvallen voor het eerst voorkwamen. “Ik heb er nooit over gepraat, omdat mijn carrière zo goed ging. Er was geen tijd voor, of we hadden het gevoel dat er geen tijd voor was”, vertelt Finn.

Iedereen dacht volgens hem dat het goed met hem ging. “Maar in werkelijkheid was ik mezelf aan het ontwikkelen en gebeurden er allerlei dingen in mijn hersenen. Er vormden zich angsten en dingen waarvan ik niet wist hoe ik ermee om moest gaan.”

Finn heeft ook een keer een paniekaanval op de set van ‘Stranger Things’ gehad. Hij was toen aan het filmen met zijn collega’s Gaten Matarazzo en Caleb McLaughlin. Showrunners Matt en Ross Duffer stopten de opnames destijds direct, waarna Finn een knuffel kreeg van zijn collega’s. “Gaten en Caleb, wij zijn voor het leven. Verbonden voor het leven”, zegt Finn. “Zij weten hoe het is.”

Acid en Enzo Knol gaan met de billen bloot

Dieter Blarinckx-02 februari 2023 om 20:01- Foto:

Instagram - @enzoknol

YouTubers en content creators Acid en Enzo Knol zijn momenteel samen aan het genieten van een skiverlof. En dat de twee het gezellig hebben samen, bewijst hun gezamenlijke post op insta eens te meer!

Op sociale media dropten de twee online persoonlijkheden namelijk een foto waar veel van hun volgers het zéér warm van krijgen. Zowel Acid als Enzo trokken hun broek af en poseerden met blote billen tussen de bergen van het skigebeid Nassfeld.

"Tijd om de blote billen traditie terug te brengen 🍑 En waarom dan niet samen met @vandergunstnathan 💪🏼", klinkt het bij de foto.

Enjoy the trip guys!

Ontdek meer