Brooklyn Beckham klaar om gezinnetje te stichten

Karen Luiken-09 november 2022 om 07:36

Als het aan Brooklyn Beckham ligt, wordt hij zo snel mogelijk vader. Sterker nog: hij zou liever gisteren dan vandaag kindjes krijgen. Dat zegt hij in een interview met People.

Brooklyn geniet samen met zijn kersverse vrouw Nicola Peltz optimaal van het getrouwde leventje. “Haar familie woont in Florida en de mijne in het Verenigd Koninkrijk, maar wij hebben ons leven in LA en het is geweldig”, zegt de zoon van David en Victoria Beckham. “Gewoon samen zijn, dat is het beste wat er is.”

De lovebirds houden regelmatig date-avonden met elkaar en doen dingen die andere koppels ook doen. “Ik kook voor haar. En we kijken op bed samen met onze honden naar ‘Love Island’. We houden ervan!”

Toch zouden die rustige en intieme momentjes snel verleden tijd kunnen worden. Brooklyn wil namelijk dolgraag een gezinnetje stichten. “Ik zou gisteren al kinderen willen hebben. Het gaat om het lichaam van mijn vrouw, maar ik heb altijd al een stel kinderen om me heen gewild. Dat is iets waar ik echt van droom. Mijn vader was jong toen hij mij kreeg: 23 jaar. Ik ben nu ook 23. Ik heb altijd al een jonge vader willen zijn.”

TAGMAG

'Love Island-winnaars Fé en Lennert uit elkaar

Karen Luiken-06 juni 2023 om 15:00

Schokkend nieuws voor fans van 'Love Island'. Fé Bolleboom en Lennert Egghe, winnaars van het afgelopen seizoen, hebben een punt achter hun relatie gezet.

Fé en Lennert maken de breuk bekend via Instagram. "Met heel veel pijn in mijn hart moet ik vertellen dat Lennert en ik uit elkaar zijn", aldus Fé. "Helaas hebben we toch een andere visie op het leven en de toekomst. Dit hadden we van te voren nooit kunnen voorzien. We houden nog steeds van elkaar en gunnen elkaar het beste. Ik ben er helemaal kapot van."

Lennert deelt ongeveer dezelfde tekst en zegt: "Het doet me pijn dit te typen maar Fé en ik zijn sinds kort uit elkaar. Ik denk dat we misschien toch net de dingen wat anders zien dan voorheen. Ik hou nog steeds van haar en gun haar echt de wereld. Soms gaan de dingen nu eenmaal niet hoe ze zouden moeten gaan."

Het nieuws zal voor veel fans onverwachts komen, aangezien de lovebirds in de afgelopen weken nog regelmatig foto's en filmpjes van elkaar op social media deelden. De twee woonden sinds kort ook samen.

Taylor Swift nu alweer vrijgezel?

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:41- Foto:

Reuters

De romance tussen Taylor Swift en Matt Healy was van korte duur. TMZ meldt dat de twee na een maand daten uit elkaar zijn.

Over de reden van de breuk is bij TMZ niks bekend, maar een bekende van het koppel verklaart dat Taylor weer single is. Entertaiment Tonight denkt wel meer details te hebben. Een bron daarvan zegt dat Taylor en Matt het allebei extreem druk hebben en momenteel niet bij elkaar passen.

De twee muzikanten werden vorige maand voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat Matt bij een concert van Taylor verscheen. Daarna werden de twee vaker met elkaar gespot.

Taylor was voor Matt zes jaar samen met Joey Alwyn.

Ontdek meer