'Big Brother'-sterren Jill en Leroy gaan samenwonen

Karen Luiken-09 november 2022 om 07:28

Jill en Leroy, allebei bekend van ‘Big Brother’, nemen een grote stap in hun relatie. De twee hebben besloten te gaan samenwonen. Dat laten ze weten via een bericht op Instagram.

“I said yes”, grapt Jill op Instagram. “Waarom moeilijk doen als het ook samen kan? Van uren voor de spiegel staan of dat ene jurkje wel mooi staat... Of die schoenen wel passen bij mijn kleding... Zit dat ene plukje haar wel goed? Dat gezeik hebben we niet meer. Hij zal me in mijn lelijkste huispakken zien.”

Jill maakt duidelijk dat ze van het noorden van Nederland naar het zuiden verhuist om samen te kunnen zijn met haar grote liefde. Daarvoor moet ze wel haar familie en vrienden achterlaten. “Het is me wel een stapje”, zegt ze. “Maar ik ga vol liefde en trots mijn verhuisdozen pakken. Ik ben benieuwd wat de toekomst ons zal brengen.”

Adele maakt groot nieuws bekend

Dieter Blarinckx-26 maart 2023 om 18:11

Goed nieuws voor de fans van het muzikale genie Adele, want de Britse zangeres heeft zopas groot en belangrijk nieuws gedeeld met haar fans. Zo zal ze langer dan voorzien in Las Vegas blijven met haar veelbesproken en succesvolle concert 'Weekends with Adele'.

De Britse solosensatie heeft zopas zowel via sociale media als mail aangekondigd dat ze 'Weekends with Adele', haar vaste concerten in Caesar's Palace in Vegas, zal verlengen. Normaal liep die concertreeks af in juni, maar Adele verlengde nog tot en met 4 november.

Je kan je nu alvast registreren om kans te maken op die felbegeerde tickets, want die zullen ongetwijfeld snel de deur uitvliegen. Hier kan je alvast meer info terugvinden.

Check haar aankondiging hieronder:

Harry Styles zoenend gespot met dít topmodel

Karen Luiken-26 maart 2023 om 11:51- Foto:

Reuters

Olivia Wilde who? Harry Styles lijkt zijn verleden én ex achter zich te hebben gelaten. De zanger is zoenend gespot met een andere vrouw. Enne, dat is geen onbekende!

Harry werd in Tokyo zoenend op de gevoelige plaat vastgelegd met niemand minder dan Emily Ratajkowski. De twee deelden een aantal hartstochtelijke kusjes op straat en leken zich niks aan te trekken van de mensen om zich heen.

Over Harry, die momenteel in Japan is voor zijn tour, werd vorige maand al gespeculeerd dat hij een nieuwe vlam zou hebben. Om wie het ging was toen nog niet bekend. “Harry gaat met iemand om”, zei een bron tegen The Mirror. “Hij doet er alls aan om haar identiteit stil te houden na het circus rond zijn relatie met Olivia. Maar zijn naaste kringen weten allemaal van de romance. Het lijkt goed te gaan, ook al is het nog pril.”

Ontdek meer