'Big Brother'-sterren Jill en Leroy gaan samenwonen

Karen Luiken-09 november 2022 om 07:28

Jill en Leroy, allebei bekend van ‘Big Brother’, nemen een grote stap in hun relatie. De twee hebben besloten te gaan samenwonen. Dat laten ze weten via een bericht op Instagram.

“I said yes”, grapt Jill op Instagram. “Waarom moeilijk doen als het ook samen kan? Van uren voor de spiegel staan of dat ene jurkje wel mooi staat... Of die schoenen wel passen bij mijn kleding... Zit dat ene plukje haar wel goed? Dat gezeik hebben we niet meer. Hij zal me in mijn lelijkste huispakken zien.”

Jill maakt duidelijk dat ze van het noorden van Nederland naar het zuiden verhuist om samen te kunnen zijn met haar grote liefde. Daarvoor moet ze wel haar familie en vrienden achterlaten. “Het is me wel een stapje”, zegt ze. “Maar ik ga vol liefde en trots mijn verhuisdozen pakken. Ik ben benieuwd wat de toekomst ons zal brengen.”

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ed Sheeran wil elk seizoen nieuw album lanceren

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:01- Foto:

Reuters

Heb je moeite met seizoenswisselingen? Ed Sheeran gaat het makkelijker maken voor je. De zanger, die vrijdag zijn herfstplaat ‘Autumn Variations’ uitbracht, wil volgens Britse media elk seizoen een nieuw album uitbrengen.

“Ik wil een ‘Summer Variatons’ maken en een ‘Spring Variatons’, en er komt ook nog een ‘Winter Variatons’", zegt de Britse zanger. Maar voor het zover is, komt er eerst nog een ander project. "We hebben nog een grote popplaat."

Wanneer de nieuwe albums uit moeten komen, is nog niet bekend.

Ontdek meer