'Big Brother'-sterren Jill en Leroy gaan samenwonen

Karen Luiken-09 november 2022 om 07:28

Jill en Leroy, allebei bekend van ‘Big Brother’, nemen een grote stap in hun relatie. De twee hebben besloten te gaan samenwonen. Dat laten ze weten via een bericht op Instagram.

“I said yes”, grapt Jill op Instagram. “Waarom moeilijk doen als het ook samen kan? Van uren voor de spiegel staan of dat ene jurkje wel mooi staat... Of die schoenen wel passen bij mijn kleding... Zit dat ene plukje haar wel goed? Dat gezeik hebben we niet meer. Hij zal me in mijn lelijkste huispakken zien.”

Jill maakt duidelijk dat ze van het noorden van Nederland naar het zuiden verhuist om samen te kunnen zijn met haar grote liefde. Daarvoor moet ze wel haar familie en vrienden achterlaten. “Het is me wel een stapje”, zegt ze. “Maar ik ga vol liefde en trots mijn verhuisdozen pakken. Ik ben benieuwd wat de toekomst ons zal brengen.”

Dit zijn de genomineerden voor de MIA's

Karen Luiken-30 november 2022 om 07:54

De genomineerden van de Music Industry Awards, ook wel de MIA’s genoemd, zijn bekend. Stromae is de grootste favoriet met negen nominaties.

Voor deze editie van de MIA’s zijn in het totaal 29 verschillende groepen en artiesten genomineerd. Stromae heeft de meeste nominaties op zijn naam staan en maakt onder meer kans in de categorieën ‘Album’, ‘Pop’, ‘Solo man’ en ‘Hit van het jaar’.

Andere grote kanshebbers zijn Charlotte Adigéry en Bolis Pupul met acht nominaties, Angèle met zeven nominaties, Pommelien Thijs met vijf nominaties en CAMILLE, Metejoor en Oscar and the Wolf met ieder vier nominaties.

Het publiek kan vanaf vandaag tot en met zondag 11 december stemmen via de website van de MIA’s. Op donderdag 26 januari wordt duidelijk wie er met een prijs vandoor gaan; dan worden de MIA’s uitgereikt in Paleis 12 en live op Eén.

Hailey Bieber heeft cyste op haar eierstokken

Karen Luiken-30 november 2022 om 07:33

Wie dacht de laatste tijd een klein zwangerschapsbuikje bij Hailey Bieber te hebben gezien, heeft het goed mis. De zangeres laat via Instagram weten dat er een cyste op haar eierstokken zit. “Zo groot als een appel.”

Hailey zegt dat ze de laatste tijd inderdaad een opgezwollen buik heeft. Maar nee, dat komt niet omdat ze in verwachting is van haar eerste kindje. “Ik heb een cyste op mijn eierstokken die zo groot is als een appel”, aldus het model. “Ik heb het vaker gehad en het is nooit leuk. Het doet pijn en zorgt ervoor dat ik me misselijk en opgeblazen voel. Ik heb krampen en ben emotioneel.”

De vrouw van Justin verzekert haar fans dat er geen mini Bieber-komt. “Het is geen baby”, schrijft ze. “Ik weet zeker dat veel van jullie dit ook ooit mee hebben gemaakt. Het komt goed.”

Ontdek meer