'Big Brother'-sterren Jill en Leroy gaan samenwonen

Karen Luiken-09 november 2022 om 07:28

Jill en Leroy, allebei bekend van ‘Big Brother’, nemen een grote stap in hun relatie. De twee hebben besloten te gaan samenwonen. Dat laten ze weten via een bericht op Instagram.

“I said yes”, grapt Jill op Instagram. “Waarom moeilijk doen als het ook samen kan? Van uren voor de spiegel staan of dat ene jurkje wel mooi staat... Of die schoenen wel passen bij mijn kleding... Zit dat ene plukje haar wel goed? Dat gezeik hebben we niet meer. Hij zal me in mijn lelijkste huispakken zien.”

Jill maakt duidelijk dat ze van het noorden van Nederland naar het zuiden verhuist om samen te kunnen zijn met haar grote liefde. Daarvoor moet ze wel haar familie en vrienden achterlaten. “Het is me wel een stapje”, zegt ze. “Maar ik ga vol liefde en trots mijn verhuisdozen pakken. Ik ben benieuwd wat de toekomst ons zal brengen.”

Taylor Swift pakt meeste prijzen bij Kids' Choice Awards

Karen Luiken-14 juli 2024 om 10:20- Foto:

Reuters

Taylor Swift is gekroond tot grote winnares van de Amerikaanse Kids’ Choice Awards. De zangeres mocht maar liefst drie prijzen mee naar huis nemen.

Taylor won in de categorieën ‘favoriete vrouwelijke artiest’, ‘favoriete wereldwijde muziekster’ en ‘favoriete ticket van het jaar’. Die laatste prijs heeft ze te danken aan haar wereldtour ‘The Eras Tour’. Haar vriendje Travis Kelce won de prijs voor favoriete mannelijke sporter.

Andere prijswinnaars zijn Timothée Chalamet (favoriete acteur), Margot Robbie (favoriete actrice), ‘Barbie’ (beste film), Billie Eilish (beste song), Olivia Rodriga (favoriete album en favoriete vrouwelijke tv-ster) en Post Malone (favoriete mannelijke artiest).

Aanstaande woensdag worden ook de Vlaamse en Nederlandse Kids’ Choice Awards uitgereikt.

Ariana Grande neemt pauze van muziek

Chelsy Vanlerberghe-12 juli 2024 om 09:01

Ariana Grande neemt even afstand van alles behalve 'Wicked'. Dat liet de 'thank u, next'-zangeres zelf weten via Instagram. Fans die hopen op een tour of op nieuwe muziek, zullen dus even geduld moeten hebben.

“Ik hou zo veel van jullie allemaal", begon de popster. “Maar ik heb besloten om voorlopig even te stoppen met alles wat niet met Wicked te maken heeft. Ik ben enorm dankbaar voor jullie geduld en vooral super enthousiast over alles wat nog komt. Tot snel!”

Grande speelt Glinda in de verfilming van de populaire musical 'Wicked', iets waar ze als kind al van droomde. De film verschijnt in twee delen: het eerste deel komt op 22 november 2024 uit, en het tweede op 26 november 2025.

Tussen de opnames door, bracht Ariana ook haar zevende studioalbum 'Eternal Sunshine' uit. Eerder deze week onthulde Ariana dat er een deluxe versie van het album aankomt, maar dat die nog even op zich laat wachten. Ook op een tour zullen fans dus nog even moeten wachten. De focus ligt momenteel dus volledig op 'Wicked'!

Ontdek meer