‘Love Island’-winnaars Jotti en Cas uit elkaar

Karen Luiken-09 november 2022 om 07:28

‘Love Island’-winnaars Jotti en Cas zijn niet langer samen. Jotti laat in een bericht op Instagram weten dat ze een punt achter de relatie heeft moeten zetten.

In een story heeft Jotti het over ‘roddels die helaas blijken te kloppen’. Waarschijnlijk doelt ze daarmee op de geruchten die deze week op verschillende juicekanalen verschenen. Daaruit bleek dat Cas haar niet trouw zou zijn.

“Dankjewel voor de lieve en bezorgde berichtjes”, schrijft Jotti. “Net als jullie ben ik in shock en voel me erg gekwetst. Helaas kloppen de roddels en heb ik de beslissing moeten nemen de relatie tussen Cas en mij te beëindigen.”

Jotti hoopt dat haar fans haar de rust gunnen die ze nodig heeft. “Hopelijk begrijpen jullie dat dit niet makkelijk is.”

Cas deelt op zijn beurt ook een bericht op Instagram. Hij zegt dat er niks klopt van de roddels over vreemdgaan. “Er wordt momenteel een hoop gespeculeerd, maar vreemdgaan is niet aan de orde.”

Justin Timberlake had bij arrestatie 'één martini op'

Karen Luiken-19 juni 2024 om 07:36

Justin Timberlake is weer vrij na zijn arrestatie voor het rijden onder invloed. Verschillende Amerikaanse media melden dat de zanger naar eigen zeggen één martini had gedronken toen hij werd gepakt.

Justin reed maandagavond in het New Yorkse dorp Sag Harbor toen hij door de politie werd gearresteerd. Dat gebeurde nadat hij een stopteken had genegeerd en op de verkeerde weghelft reed.

De politie schrijft in een rapport dat Justin naar alcohol rook, wankel op zijn benen stond, langzaam praatte en bloeddoorlopen ogen had. Justin zelf beweerde echter slechts één martini te hebben gedronken.

De zanger heeft een nacht in de politiecel doorgebracht en mocht daarna weer naar huis. Op 26 juli moet hij voor de rechter verschijnen.

EOTB-ster Ayleen heeft eerste filmrol te pakken

Karen Luiken-19 juni 2024 om 07:17

Ayleen uit ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ blijft haar fans verrassen. Een paar weken geleden maakte ze bekend zwanger te zijn van haar eerste kindje. Nu deelt ze een nieuwtje van een heel ander kaliber: ze heeft een rol te pakken in een film!

Via Instagram maakt Ayleen bekend dat ze deze zomer te zien zal zijn in de Nederlandse film ‘Loverboy: Emoties Uit’. “Ik heb superleuk nieuws”, aldus de realityster. “Ik mag eindelijk bekendmaken dat ik een rol heb in een film. Ik heb al wat acteerervaring, maar dit was de eerste keer in een film en ik ben hier zoo blij mee en superdankbaar voor.”

‘Loverboy: Emoties Uit’ gaat over de alleenstaande vader Terrance die zijn 9-jarige dochter probeert te behoeden voor een uithuisplaatsing van jeugdbescherming. Hij raakt verstrikt in een levensgevaarlijk dilemma als hij een torenhoge straatschuld moet afbetalen bij een beruchte mensenhandelaar. Maar omdat hij het geld niet kan terugbetalen, wordt Terrance gedwongen om zijn schuld af te lossen door drie onschuldige jonge vrouwen seksueel uit te buiten. Als hij niet binnen de opgedragen tijdslimiet slaagt, volgen er meedogenloze consequenties.

Ontdek meer