‘Love Island’-winnaars Jotti en Cas uit elkaar

Karen Luiken-09 november 2022 om 07:28

‘Love Island’-winnaars Jotti en Cas zijn niet langer samen. Jotti laat in een bericht op Instagram weten dat ze een punt achter de relatie heeft moeten zetten.

In een story heeft Jotti het over ‘roddels die helaas blijken te kloppen’. Waarschijnlijk doelt ze daarmee op de geruchten die deze week op verschillende juicekanalen verschenen. Daaruit bleek dat Cas haar niet trouw zou zijn.

“Dankjewel voor de lieve en bezorgde berichtjes”, schrijft Jotti. “Net als jullie ben ik in shock en voel me erg gekwetst. Helaas kloppen de roddels en heb ik de beslissing moeten nemen de relatie tussen Cas en mij te beëindigen.”

Jotti hoopt dat haar fans haar de rust gunnen die ze nodig heeft. “Hopelijk begrijpen jullie dat dit niet makkelijk is.”

Cas deelt op zijn beurt ook een bericht op Instagram. Hij zegt dat er niks klopt van de roddels over vreemdgaan. “Er wordt momenteel een hoop gespeculeerd, maar vreemdgaan is niet aan de orde.”

Vanessa Hudgens is verloofd

Joyce Vander Auwera-03 februari 2023 om 22:00

Na een relatie van drie jaar, stappen actrice Vanessa Hudgens (34) en honkballer Cole Tucker (26) binnenkort in het huwelijksbootje. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentsite 'TMZ'.

Het koppel heeft elkaar voor het eerst ontmoet tijdens een meditatiesessie op Zoom. “Het was heel random, maar hij is gewoon perfect voor mij”, vertelde de Amerikaanse actrice daarover.

Volgens 'TMZ' heeft Cole in november 2022 een huwelijksaanzoek gedaan, tijdens de romantische reis van het paar naar Parijs. Sinds 2020 is het duo onafscheidelijk, ze delen regelmatig liefdevolle foto's met elkaar op sociale media.

Hudgens was eerder vier jaar samen met Zac Efron, die ze leerde kennen tijdens de opnames van de populaire 'High School Musical' films. Een jaar later kreeg ze een relatie met 'Elvis'-ster Austin Butler, die duurde maar liefst negen jaar.

Modeontwerper Paco Rabanne overleden

Joyce Vander Auwera-03 februari 2023 om 21:34

De gevierde parfum- en modeontwerper Paco Rabanne is vandaag op 88-jarige leeftijd overleden in zijn huis in Frankrijk. Zijn dood werd bevestigd door Puig, het moederbedrijf van zijn merken, die zei dat hij "generaties had gemarkeerd met zijn radicale visie op mode en dat zijn legacy zal voortleven".

Rabanne verwierf wereldwijde bekendheid met zijn excentrieke kledingontwerpen. Marc Puig, voorzitter en chief executive officer van Puig, noemde Rabanne "een grote persoonlijkheid in de mode" en bracht hulde aan zijn "gedurfde, revolutionaire en provocerende visie, overgebracht door een unieke esthetiek".

Zijn moeder werkte als naaister voor de ontwerper Cristobal Balenciaga. Hij begon zijn modecarrière met het ontwerpen van sieraden voor Givenchy, Dior en Balenciaga. In 1966 richtte hij zijn eigen modehuis op en kreeg snel bekendheid door onconventionele materialen (waaronder papier, plastic en metaal) te gebruiken en te verwerken in zijn ontwerpen. Hij wist zich al snel te onderscheiden van andere ontwerpers.

"Ik heb altijd de indruk gehad een tijdversneller te zijn", zei hij in 2016 over zijn ontwerpen. Zijn debuutparfum, Calandre, is nog steeds verkrijgbaar, terwijl One Million en Lady Million - bekend om de kleurrijke gouden flacons - de markt domineert.

Ontdek meer