‘Love Island’-winnaars Jotti en Cas uit elkaar

Karen Luiken-09 november 2022 om 07:28

‘Love Island’-winnaars Jotti en Cas zijn niet langer samen. Jotti laat in een bericht op Instagram weten dat ze een punt achter de relatie heeft moeten zetten.

In een story heeft Jotti het over ‘roddels die helaas blijken te kloppen’. Waarschijnlijk doelt ze daarmee op de geruchten die deze week op verschillende juicekanalen verschenen. Daaruit bleek dat Cas haar niet trouw zou zijn.

“Dankjewel voor de lieve en bezorgde berichtjes”, schrijft Jotti. “Net als jullie ben ik in shock en voel me erg gekwetst. Helaas kloppen de roddels en heb ik de beslissing moeten nemen de relatie tussen Cas en mij te beëindigen.”

Jotti hoopt dat haar fans haar de rust gunnen die ze nodig heeft. “Hopelijk begrijpen jullie dat dit niet makkelijk is.”

Cas deelt op zijn beurt ook een bericht op Instagram. Hij zegt dat er niks klopt van de roddels over vreemdgaan. “Er wordt momenteel een hoop gespeculeerd, maar vreemdgaan is niet aan de orde.”

Concertfilm over Beyoncé in de maak

Karen Luiken-02 oktober 2023 om 12:25

Na Taylor Swift heeft ook Beyoncé een concertfilm in de maak. Afgelopen weekend tijdens de laatste show van haar Renaissance World Tour toonde ze een trailer van dat aanstaande project.

Beyoncé is volgens bronnen van Variety al jaren bezig met het maken van de concertfilm. Er komen verschillende elementen aan bod: van de opbouw van haar tournee tot het maken van haar album.

Volgens de officiële omschrijving accentueert de film de reis van de ‘Renaissance World Tour’, vanaf de aftrap in Stockholm tot het laatste concert in Kansas City’. “Het gaat over Beyoncé’s intentie, harde werk, betrokkenheid bij elk aspect van de productie, haar creatieve geest en doel om haar nalatenschap te creëren en haar vak onder de knie te krijgen”, zo klinkt het.

De film verschijnt op 12 januari in de bioscoop.

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ontdek meer