Cher bevestigt relatie met 40-jaar-jongere vriend

Dieter Blarinckx-08 november 2022 om 16:47

De Amerikaanse zangeres Cher is weer helemaal in love. De 76-jarige ster heeft een relatie met de 36-jarige muziekproducer Alexander Edwards.

Op Twitter bevestigde Cher de geruchten over een mogelijke affaire tussen de twee. Ze kregen natuurlijk bakken kritiek over zich heen omwille van het enorme leeftijdsverschil, maar daar zit ze duidelijk niet mee.

“Liefde kent geen wiskunde. Ik ga ons niet verdedigen. Haters are gonna hate. Maakt niet uit dat we gelukkig zijn en niemand lastigvallen”, klinkt het verder op Twitter.

Alexander, haar nieuwe boyfriend was vroeger nog samen met Amber Rose. De twee hebben nog een 3-jarig zoontje samen.

Succes lovebirds!

Ed Sheeran krijgt documentaire op Disney+

Karen Luiken-20 maart 2023 om 16:52

Fans van Ed Sheeran krijgen binnenkort een exclusief inkijkje in het leven van de zanger. Op 3 mei lanceert Disney+ een documentaire over hem.

De docu wordt een vierdelige serie die de naam ‘Ed Sheeran: The Sum Of It All’ draagt. De zanger opent daarin de deuren naar een eerlijke kijk in zijn privéleven. Hij wordt gevolgd bij alles wat hij doet. Er komen interviews voorbij, nooit eerder vertoonde beelden, intieme shows en gesprekken met zijn vrouw en andere dierbaren. “In deze docuserie gaan we een kant van Ed Sheeran onthullen die fans nog nooit eerder hebben gezien”, zegt Ayo Davis van Disney. “We hebben iets authentieks en persoonlijks gecreëerd dat niet alleen het publiek zal vermaken, maar hen ook zal inspireren om groots te dromen en hun passies na te jagen.”

Ed reageert zelf ook op het nieuws: “Ik ben altijd erg op mijn hoede geweest in mijn privéleven; de enige documentaire die ik ooit maakte, ging over mijn songwriting. Disney benaderde me om een vierdelige documentaire te maken en het voelde als het juiste moment om de deur open te doen en mensen binnen te laten. Ik hoop dat iedereen ervan geniet.”

'Jane the Virgin'-actrice mama geworden

Karen Luiken-20 maart 2023 om 07:51

Gina Rodriguez is bevallen van haar eerste kindje. Zij en haar echtgenoot Joe LoCicero hebben een baby gekregen, meldt Page Six.

De ‘Jane the Virgin’-ster werd samen met haar kersverse baby gespot tijdens een wandeling in Los Angeles. Ze maakte in juli vorig jaar bekend zwanger te zijn door op social media een positieve zwangerschapstest te delen.

Het is niet bekend wanneer de kleine spruit van Jane en Joe, die elkaar in 2016 ontmoetten tijdens opnames van ‘Jane the Virgin’, precies is geboren. Hetzelfde geldt voor het geslacht en de naam; ook daar zijn nog geen details over gedeeld.

Ontdek meer