Netflix lanceert ‘Squid Game’-kersttruien

Karen Luiken-08 november 2022 om 12:27

We hoeven je natuurlijk niet te vertellen dat ‘Squid Game’ razend populair is. Tijdens carnaval zie je veel mensen in een rood pak uit de serie rondlopen, met Halloween idem dito. En ook tijdens kerst kun je dit jaar laten zien hoe groot jouw liefde voor de serie is. Er zijn heuse ‘Squid Game’-kersttruien!

Netflix heeft onlangs een complete ‘Squid Game’-collectie uitgebracht. Inclusief shirts, broeken, mokken, maskers én kersttruien. Op een speciale website met merchandise zijn vier verschillende kersttruien te vinden. De één compleet roze, de ander groen of zwart. Alle items gaan gepaard met een bijpassende broek.

De kledingstukken gaan voor een kleine vijftig euro de deur uit. Kopen kan hier!

Levi's lanceert nieuwe pride-collectie in rodeostijl

Karen Luiken-09 juli 2024 om 15:24

De queer-community eren? Dat doet Levi’s – hoe kan het ook anders – met kleding. Het merk komt deze zomer met een gloednieuwe collectie die geïnspireerd is op de queer Rainbow Rodeo’s die in de jaren 70 in Nevada ontstonden.

De collectie bevat allerlei vintage kledingstukken zoals tops, broeken en accessoires, die gecombineerd worden met glittersteentjes, koperdraad, gemarmerde hardware, denim met goudcoating en allerlei andere glittertjes. Western-geïnspireerde borduursels en regenboogkleuren geven de items een samenhangende en euforische rodeolook.

Op zoek naar meerdere stijlen? Sommige kledingstukken uit de collectie zijn omkeerbaar en kunnen dus op verschillende manieren gedragen worden.

De nieuwe pride-collectie is vanaf nu te koop via de webshop van Levi’s en in geselecteerde Levi’s-winkels.

Zeeman lanceert duurzame festivalcollectie

Karen Luiken-05 juli 2024 om 11:42

Het festivalseizoen is in volle gang en de kaartjes voor feestjes zijn bij veel mensen inmiddels in the pocket. Het enige wat soms nog mist, is een geschikte festivaloutfit. Geldt dat ook voor jou? Zeeman is er voor je.

Zeeman heeft een nieuwe festivalcollectie gelanceerd met kledingstukken die gemaakt zijn van gerecyclede materialen. De winkel werkt voor de lijn samen met de modeontwerpers Franck en Oxious.

Het resultaat is een fantastische collectie met allerlei verschillende items. Er zijn overhemden met bijpassende shorts, er zijn bandeautops, festivalkleden, bodywarmers, diverse tassen, etuis en zelfs zonnebrillenhoesjes.

De goedkoopste items uit de lijn gaan al voor vijf euro over de toonbank, voor het meest dure item – een overhemd – ben je maximaal 35 euro kwijt. Oftewel: voor slechts een paar tientjes ben jij deze zomer helemaal festival ready!

De complete collectie bekijk (en koop) je hier.

Ontdek meer