Chris Evans gekroond tot meest sexy man ter wereld

Karen Luiken-08 november 2022 om 07:00

Er zijn heel veel sexy mannen op deze aardbol, maar er kan er maar een het meest sexy zijn. En dat is volgens People niemand minder dan… Chris Evans!

‘Captain America’-acteur Chris is door People uitgeroepen tot meest sexy man ter wereld. Hij treedt in de voetsporen van Paul Rudd, die de titel vorig jaar kreeg.

In een reactie op het nieuws zegt Chris dat vooral zijn moeder er blij mee zal zijn. “Ze is trots op alles wat ik doe, maar dit is iets waar ze echt over op kan scheppen”, aldus de acteur tegen People.

Verder zegt Chris ook nog dat hij het ongemakkelijk vindt om hier op te reageren. “Het voelt als een rare vorm van bescheiden opscheppen”, aldus de beroemdheid. “Als je mijn jongere ik zou vertellen dat ik ooit deze titel zou krijgen, zou hij dat geweldig vinden.”

Niall Horan hint op nieuw album

Karen Luiken-26 januari 2023 om 07:57

Het lijkt er sterk op dat Niall Horan binnenkort met nieuwe muziek komt. De voormalige One Direction-zanger heeft op het wereldwijde web verschillende hints gedeeld en fans denken nu dat een derde album daar de oorzaak van is.

Een van de hints is op TikTok te vinden. Daar zijn twee verschillende fragmenten te horen van een liedje dat zijn nieuwe single lijkt te zijn. ‘God only knows where this could go’, zo klinkt de songtekst. ‘And even if our love starts to grow out of control. And you and me go up in flame. Heaven won’t be the same.’

De tweede hint is de gloednieuwe website www.heavenwontbethesame.com, waar een afbeelding van een flikkerende kaars op te zien is. Wie naar de broncode van de website kijkt, ziet daar de tekst ‘blijf elke dag checken’ staan. Oftewel: er zit een nieuwtje aan te komen.

Als er inderdaad een derde album gelanceerd wordt, dan volgt dat Niall’s tweede album ‘Heartbreak Weather’ uit 2020 op.

Tweede seizoen 'Last Of Us' komt zeer waarschijnlijk

Karen Luiken-26 januari 2023 om 07:47

Het eerste seizoen van ‘The Last Of Us’ is nog in volle gang, maar er toch wordt er nu al gepraat over een vervolg. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zegt in een gesprek met BBC dat er ‘zeer waarschijnlijk’ een tweede seizoen komt.

De 19-jarige Bella, die Ellie speelt in de serie, zegt er het volgende over: “Als mensen blijven kijken, denk ik dat een tweede seizoen zeer waarschijnlijk is. Het is aan de mensen van HBO. Er is nog niks bevestigd, dus we zullen moeten afwachten.”

‘The Last Of Us’ is gebaseerd op een videogame en volgt de reis van een man en een tienermeisje terwijl ze door de Verenigde Staten reizen tijdens een zombie-apocalyps. De twee vormen een onwaarschijnlijke band die uiteindelijk sterker wordt dan al het kwaad.

Ontdek meer