Chris Evans gekroond tot meest sexy man ter wereld

Karen Luiken-08 november 2022 om 07:00

Er zijn heel veel sexy mannen op deze aardbol, maar er kan er maar een het meest sexy zijn. En dat is volgens People niemand minder dan… Chris Evans!

‘Captain America’-acteur Chris is door People uitgeroepen tot meest sexy man ter wereld. Hij treedt in de voetsporen van Paul Rudd, die de titel vorig jaar kreeg.

In een reactie op het nieuws zegt Chris dat vooral zijn moeder er blij mee zal zijn. “Ze is trots op alles wat ik doe, maar dit is iets waar ze echt over op kan scheppen”, aldus de acteur tegen People.

Verder zegt Chris ook nog dat hij het ongemakkelijk vindt om hier op te reageren. “Het voelt als een rare vorm van bescheiden opscheppen”, aldus de beroemdheid. “Als je mijn jongere ik zou vertellen dat ik ooit deze titel zou krijgen, zou hij dat geweldig vinden.”

Kim Cattrall keert terug als Samantha Jones

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:29

Kim Cattrall keert tóch terug als Samantha Jones. Hoewel de actrice eerder liet weten niet open te staan voor een comeback in de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’, meldt Variety nu dat ze terugkomt op haar beslissing.

Oké, heel veel zendtijd krijgt Kim niet, maar toch: ze kruipt opnieuw in de huid van haar iconische karakter Samantha. Ze zou te zien zijn in een scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen. Daarin voert ze naar verluidt een telefoongesprek met Carrie Bradshaw, die gespeeld wordt door Sarah Jessica Parker. De twee zouden elkaar niet gezien hebben voor het opnemen van de scène.

De reden waarom Kim eigenlijk niets meer met ‘Sex and the City’ te maken wilde hadden, was omdat ze het script van het vervolg slecht vond, maar ook de ruzie met haar tegenspeelster Sarah speelde mee.

Het tweede seizoen van 'And Just Like That' verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max.

Sam Smith brengt duet uit met Madonna

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:04

Sam Smith en Madonna zijn samen de studio ingedoken. Op vrijdag 9 juni brengen ze hun gloednieuwe duet ‘Vulgar’ uit.

Een week geleden hintte Sam via social media al op een samenwerking met Madonna en gisteren werd het grote nieuws dan eindelijk bevestigd. “Vulgar. Sam x Madonna. Vrijdag 9 juni’, schreef Sam bij een klein voorproefje van het nummer op Instagram.

Het is het derde liedje dat Sam dit jaar uitbrengt. Eerder kwam de artiest al met ‘Gimme’ en ‘I’m Not Here To Make Friends’. Madonna heeft iets langer op zich laten wachten: haar laatste nummer ‘Back That Up To The Beat’ verscheen in 2019.

Ontdek meer