Uitvaart Takeoff vindt vrijdag plaats

Karen Luiken-08 november 2022 om 06:25

De uitvaart van Takeoff vindt aanstaande vrijdag plaats in Atlanta. De rapper, bekend van de groep Migos, werd vorige week doodgeschoten.

De dienst zal plaatsvinden in de State Farm Arena, het stadion van de basketballers van Atlanta Hawks. Er is plaats voor ruim 20.000 mensen, maar het is niet bekend of al die plekken ook gevuld zullen worden. Het is namelijk nog onduidelijk of fans welkom zijn bij de uitvaart.

Takeoff overleed precies een week geleden bij een schietpartij in Houston. Hij werd nabij een bowlingbaan in zijn hoofd en romp geschoten. Quavo, ook lid van de rappersgroep Migos, was getuige van de schietpartij.

Je kan de woning van Soléne uit 'The Idea of You' huren op Airbnb

Chelsy Vanlerberghe-22 mei 2024 om 09:11

Je kan het huis waarin Anne Hathaway's personage Sólene woont in de romcom 'The Idea of You' nu huren op Airbnb voor 350 euro per nacht.

In de film woont Sólene in Silver Lake, Californië, maar het echte huis staat in Atlanta, Georgia. Ondanks de andere locatie ziet het huis er precies zo uit als in de film.

inDe film gaat over de romantiek tussen de 40-jarige gescheiden moeder Solène en de 24-jarige popster Hayes. In het huis zijn veel belangrijke scènes opgenomen, zoals Sólene en Hayes' eerste date (inclusief de stomende make-out sesh) en de heftige ruzie tussen Sólene en haar ex-man, wanneer hij ontdekt dat ze een jongere vriend heeft.

Interese? Klik hier!

Daniel Radcliffe kan niet wachten op 'Harry Potter'-serie

Karen Luiken-22 mei 2024 om 05:35

Net als miljoenen ‘Harry Potter’-fans kijkt ook Daniel Radcliffe, die jarenlang de rol van de wereldberoemde tovenaar vertolkte in acht verschillende speelfilms, uit naar de komst van de langverwachte ‘Harry Potter’-serie. In een gesprek met E! News zegt hij dat hij zin heeft om ernaar te kijken.

In tegenstelling tot wat veel mensen waarschijnlijk hopen, zal Daniel Radcliffe niet in de serie te zien zijn. En dat is volgens hem maar goed ook. “Ik denk dat het goed is dat ze met een schone lei starten. Ik vraag me af of het had gewerkt als wij erbij betrokken waren geweest”, aldus de acteur.

Maar dat betekent niet dat hij het hele project aan zich voorbij laat gaan. Hij zal vooraan zitten als de show op de beeldbuis verschijnt. “Ik vind het heel leuk om met iedereen mee te kunnen kijken.”

Ontdek meer