Productie 'Stranger Things 5' gestart

Dieter Blarinckx-07 november 2022 om 07:38

Goed nieuws voor de fans van 'Stranger Things' want via sociale media werd bekendgemaakt dat het gloednieuwe seizoen vanaf nu in productie is!

Op Instagram werd de eerste pagina van het script van seizoen 5 gedeeld:

"Aflevering 501 - Hoofdstuk 1: The Crawl" staat er te lezen op de flap van het script.

Wanneer we het vijfde seizoen net mogen verwachten, en welke verhaallijnen zich zullen ontwikkelen, is helaas nog niet geweten.

Als we roddels mogen geloven zou het nieuwe seizoen in de zomer van 2023 te streamen zijn via Netflix.

Check de post hier:

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!

Opnames tweede seizoen 'The Last of Us' starten in februari

Karen Luiken-02 december 2023 om 17:03

Het aftellen naar het tweede seizoen van ‘The Last of Us’ kan officieel beginnen nu we eindelijk weten wanneer de opnames van start gaan. Variety meldt dat de camera’s in februari beginnen met draaien.

Televisiezender HBO bevestigde volgens Amerikaanse media eerder al dat de opnames begin 2024 zouden starten, maar een precieze datum ontbrak nog. Daar is met dit nieuws verandering in gekomen.

Toch geeft dat nog geen zekerheid over wanneer het tweede seizoen in première gaat. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zei begin dit jaar dat fans in ieder geval tot eind 2024 moeten wachten, maar dat was nog voor de grote Hollywood-staking waarbij heel veel schrijvers hun werk stillegden. Inmiddels wordt het tweede seizoen niet voor 2025 verwacht.

Ontdek meer