Hilary Duff eert overleden ex-vriend Aaron Carter

Karen Luiken-07 november 2022 om 07:37

Hilary Duff heeft via social media een eerbetoon gedeeld aan haar ex-vriend Aaron Carter. De broer van Nick Carter overleed zaterdag op 34-jarige leeftijd.

“Voor Aaron: het spijt me dat het leven zo moeilijk voor je was en dat je voor de hele wereld moest strijden”, schrijft Hilary in een bericht. “Je had een charme die bruisend was. Ik hield heel veel van je als tiener. Ik stuur liefde naar je familie in deze moeilijke tijd. Rust zacht.”

Hilary en Aaron begonnen in 2000 te daten; ze waren toen allebei dertien jaar oud. Na een knipperlichtrelatie van drie jaar besloten ze definitief hun eigen weg te gaan.

Aaron werd zaterdag dood aangetroffen in zijn bed. De jongere broer van Nick Carter, een zanger van de Backstreet Boys, was zelf ook bekend als zanger. De afgelopen jaren kampte hij meerdere keren met verslavings- en psychische problemen. Over de doodsoorzaak is nog niets bekend.

Jutta Leerdam 'smoorverliefd' op Jake Paul

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:57

Jutta Leerdam is zielsgelukkig in haar nieuwe relatie. De Nederlandse schaatsster heeft in het programma ‘College Tour’ gezegd dat ze op een ‘roze wolk zit’ en ‘smoorverliefd’ is op de Amerikaanse YouTuber en bokser Jake Paul.

“Ik ben heel verliefd. Ik heb het leuk met hem”, aldus Jutta over haar liefje Jake. Ze zegt dat haar vriend superlief en absoluut geen badboy is, en reageert daarmee op de roddels die over hem rondgaan. Er wordt gezegd dat de YouTuber zich schuldig zou hebben gemaakt aan seksueel misbruik. “Het zijn roddels”, zegt Jutta daarover.

De lovebrids maakten in april bekend een setje te zijn. Dat deden ze in een video waarin ze vertelden dat ze hun relatie eigenlijk geheim wilden houden. “Maar het nieuws lekte uit door paparazzi”, zo klonk het uit de mond van Jake.

EOTB-sterren Megan en Joey samen op vakantie

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:35

Megan Desaever lijkt weer gelukkig te zijn in de liefde. Ze is op vakantie met Joey Ceti, de man die haar ook tijdens ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ gezelschap houdt. Dat blijkt uit foto’s die op social media worden gedeeld.

Megan kwam naar ‘Ex On The Beach’ als ex van Dylan. Maar hem vindt ze niet langer interessant. Ze laat haar oog al bij binnenkomst vallen op Joey en gaat met hem op date. Niet veel later duikt ze met hem het bed in.

Dat het niet bij één avontuurtje of slechts een prille vakantieliefde is gebleven, maakt Megan nu duidelijk met nieuwe foto’s op haar Instagram. Daarop is ze samen met Joey te zien. Ze zijn op reis in Egypte en bezoeken onder meer de tempels van Luxor.

Hoewel deelnemers van ‘Ex On The Beach’ niet voor het einde van van het programma bekend mogen maken hoe de afloop zal zijn, lijkt Megan met de foto’s wel te bevestigen dat zij en Joey meer dan alleen vrienden zijn.

Ontdek meer