Hilary Duff eert overleden ex-vriend Aaron Carter

Karen Luiken-07 november 2022 om 07:37

Hilary Duff heeft via social media een eerbetoon gedeeld aan haar ex-vriend Aaron Carter. De broer van Nick Carter overleed zaterdag op 34-jarige leeftijd.

“Voor Aaron: het spijt me dat het leven zo moeilijk voor je was en dat je voor de hele wereld moest strijden”, schrijft Hilary in een bericht. “Je had een charme die bruisend was. Ik hield heel veel van je als tiener. Ik stuur liefde naar je familie in deze moeilijke tijd. Rust zacht.”

Hilary en Aaron begonnen in 2000 te daten; ze waren toen allebei dertien jaar oud. Na een knipperlichtrelatie van drie jaar besloten ze definitief hun eigen weg te gaan.

Aaron werd zaterdag dood aangetroffen in zijn bed. De jongere broer van Nick Carter, een zanger van de Backstreet Boys, was zelf ook bekend als zanger. De afgelopen jaren kampte hij meerdere keren met verslavings- en psychische problemen. Over de doodsoorzaak is nog niets bekend.

'Selling Sunset'-ster Heather Rae moeder geworden

Karen Luiken-04 februari 2023 om 09:53

Het leven van ‘Selling Sunset’-ster Heather Rae zal vanaf nu nooit meer hetzelfde zijn. De realityster is voor het eerst moeder geworden, zo laat ze weten met een foto op Instagram.

Heather en haar man Tarek El Moussa verwelkomden hun kindje, een zoon, op 31 januari. “Onze kleine jongen is geboren”, schrijft Tarek. “Moeder en baby zijn gelukkig, gezond en moe. We zijn zo blij.”

Het was voor Heather niet gemakkelijk om zwanger te worden. De twee begonnen aan een IVF-traject en bleken al snel aan de start van dat traject in verwachting te zijn.

Het is nog niet bekend welke naam de kleine spruit heeft gekregen.

Sylvester Stallone lanceert eigen realityreeks

Joyce Vander Auwera-03 februari 2023 om 22:34

Goed nieuws voor de fans van Sylvester Stallone! Wie dacht het allemaal gezien te hebben van de 76-jarige legendarische acteur, kan binnenkort maar beter voor het scherm gaan zitten. De levende legende en zijn familie openen hun huis en leven voor de camera's van MTV Entertainment Studios.

In 'The Family Stallone' kan je acht afleveringen lang de avonturen van Sylvester, zijn vrouw Jennifer en dochters Sophia, Sistine en Scarlet volgen.

"Deze nieuwe serie met Stallone's drie dochters, vrouw en hijzelf biedt een zitplaats aan de tafel van één van Hollywoods meest beroemde families", staat te lezen in het persbericht. Een exacte releasedatum is er nog niet, maar deze lente zou de serie te zien moeten zijn.

Ontdek meer