Dan toch? Nieuwe 'Winx'-projecten in de maak!

Dieter Blarinckx-07 november 2022 om 07:28

Hoewel vorige week werd aangekondigd dat Netflix nu officieel de stekker uit 'Fate: The Winx Saga' trekt, betekent dit nog niet het einde van de franchise. Althans, toch niet als we bedenker Iginio Straffi mogen geloven.

Hij heeft namelijk zopas laten weten dat er twee nieuwe projecten in de pijplijn zitten nu dat Netflix niet meer doorgaat met 'Fate: The Winx Saga'.

"Fate is een spannend avontuur geweest, een geweldige prestatie en een hit die wereldwijd door miljoenen is bekeken en de kracht van de Winx-wereld opnieuw bevestigt. Ik werk aan veel spannende Winx-projecten in de nabije toekomst, waarvan ik sommige met zoveel plezier met jullie deel", klinkt het via zijn sociale media.

Zo heeft hij het o.a. over een nieuwe, geanimeerde reboot van de originele serie. Maar dat is niet het enige want zo zou er ook een "big budget Winx-film" in de maak zijn:

"Voor alle liefde die jullie aan Winx hebben gegeven, werk ik hard in de hoop jullie een film van topkwaliteit te brengen waarin jullie de Winx-wereld kunnen beleven, met opnieuw alle kernwaarden van wat dit iconische merk voor jullie heeft betekend. Geloven in jezelf, empowerment, het begrijpen van echte vriendschap, het herinneren van de lachmomenten en natuurlijk genieten van de sprankelende transformatiemomenten", sluitte hij af.

Ronahi niet blij met mede 'Big Brother'-bewoners

Karen Luiken-21 februari 2024 om 16:30

Ronahi is niet blij met haar medekandidaten in het ‘Big Brother’-huis. Nu blijkt dat veel mensen haar weg willen hebben en naar huis willen stemmen, is ze duidelijk aangeslagen en barst ze in tranen uit. “Ik weet hoe jullie echt over me denken”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

Zien: trailer van nieuwe oorlogsfilm 'Civil War'

Karen Luiken-21 februari 2024 om 06:53

Fan van oorlogsfilms? Dan staat er weer een mooi pareltje op je te wachten. Vanaf 17 april is de nieuwe film ‘Civil War’ te zien in de Belgische bioscopen. Dit is de trailer.

‘Civil War’ is een actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van instorting staat en in totale chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk - het grootste verhaal van hun leven: het onontkoombare einde van de Verenigde Staten zoals we het kennen.

De hoofdrollen worden vertolkt door Wagner Maura en Kirsten Dunst. De film is geschreven en geregisseerd door Alex Garland.

Ontdek meer