Grote bezorgdheid om Madonna door TikTok-video’s

Dieter Blarinckx-06 november 2022 om 16:11

Fans van de Amerikaanse popster Madonna zijn superbezorgd nadat hun idool een reeks bizarre video’s dropte op TikTok. “WTF is er met haar aan de hand”, klinkt het bijvoorbeeld in de vele comments.

De laatste tijd is de Queen of Pop meer en meer actief op TikTok en Instagram Reels. Maar in haar meer recentere video’s herkennen fans haar praktisch niet meer. Zo is ze namelijk te zien met gebleekte wenkbrauwen en rood haar in vlechtjes. Sommigen geloven nu dat ze aan haar uiterlijk heeft laten werken door een plastische chirurg, anderen geloven dan weer dat ze verslaafd is aan drugs en alcohol.

Zelf heeft Madonna nog niet gereageerd op de commotie, maar als we de vele comments mogen geloven, zou ze dat beter snel wél doen…

Maisie Williams raakte identiteit kwijt door 'Game of Thrones'

Karen Luiken-19 februari 2024 om 07:38

Dat Maisie Williams al op jonge leeftijd bekend werd door haar rol als Arya Stark in ‘Game of Thrones’, heeft vervelende consequenties met zich meegenomen. De actrice vertelt in een interview met The Sunday Times dat ze lange tijd haar identiteit kwijt was.

Maisie was twaalf jaar oud toen ze werd gecast voor ‘Game of Thrones’. Ze was maar liefst acht seizoenen in de serie te zien. “Het spelen van een personage is leuk, maar ik heb dat gedaan tijdens een hele vormende periode van mijn leven”, zegt de actrice. “Ik heb me heel lang verloren gevoeld en toen ik voelde dat ik mijn eigen identiteit niet kon vaststellen, bracht dat veel ongemak met zich mee.”

Inmiddels is 26 jaar oud en heeft ze veel geleerd. “Nu voel ik me een stuk comfortabeler in mijn vel, maar ik vind het nog steeds moeilijk om te praten over hoe zwaar het is geweest.”

'Big Brother'-ster Jill wordt mama

Karen Luiken-19 februari 2024 om 07:29

Er is een ‘Big Brother’-baby op komst. Jill Goede, winnares van het seizoen uit 2021, maakt via Instagram bekend dat ze een kindje verwacht met haar verloofde Leroy, die je ook kunt kennen van ‘Big Brother’.

Jill en Leroy delen het nieuws via een video op Instagram. Daarin zijn de lovebirds samen met het eerste kind van Leroy, dat hij kreeg met zijn ex, te zien. Jill houdt een echo vast en Leroy geeft Jill een kus.

Het koppel heeft er nooit een geheim van gemaakt een kinderwens te hebben. Op de natuurlijke manier zwanger worden lukte niet vanwege hormoonklachten en cystes op de eierstokken van Jill, waardoor de twee besloten een vruchtbaarheidstraject in te zetten. Dat heeft zijn vruchten afgeworpen, zo blijkt nu.

Ontdek meer