Grote bezorgdheid om Madonna door TikTok-video’s

Dieter Blarinckx-06 november 2022 om 16:11

Fans van de Amerikaanse popster Madonna zijn superbezorgd nadat hun idool een reeks bizarre video’s dropte op TikTok. “WTF is er met haar aan de hand”, klinkt het bijvoorbeeld in de vele comments.

De laatste tijd is de Queen of Pop meer en meer actief op TikTok en Instagram Reels. Maar in haar meer recentere video’s herkennen fans haar praktisch niet meer. Zo is ze namelijk te zien met gebleekte wenkbrauwen en rood haar in vlechtjes. Sommigen geloven nu dat ze aan haar uiterlijk heeft laten werken door een plastische chirurg, anderen geloven dan weer dat ze verslaafd is aan drugs en alcohol.

Zelf heeft Madonna nog niet gereageerd op de commotie, maar als we de vele comments mogen geloven, zou ze dat beter snel wél doen…

'Squid Game'-acteur (78) beschuldigd van seksueel wangedrag

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:35

O Yeong-su, de 78-jarige acteur die internationaal bekend werd door ‘Squid Game’, is beschuldigd van seksueel wangedrag. Dat melden verschillende media.

De acteur is aangeklaagd wegens beschuldigingen over een incident uit 2017. Hij zou toen, meldt het persbureau Yonhap, een vrouw ongepast hebben aangeraakt.

De vrouw kwam er in december al mee naar buiten, maar O Yeong-su ontkende de beschuldigingen en de zaak werd in april afgesloten. De acteur beweert dat hij alleen haar hand heeft vastgehouden terwijl hij haar de weg wees.

Het openbaar ministerie heeft de zaak inmiddels op verzoek van het slachtoffer heropend.

Zayn Malik heeft nieuw nummer uitgebracht

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:27

Hij heeft lang op zich laten wachten, maar Zayn Malik heeft zijn fans eindelijk getrakteerd op een nieuw nummer. De zanger heeft een cover van ‘Angel’ uitgebracht, een nummer dat oorspronkelijk afkomstig is van Jimi Hendrix.

Zayn heeft het liedje gelanceerd als eerbetoon aan Jimi. Hij overleed in 1970 op 27-jarige leeftijd en zou afgelopen weekend 80 jaar zijn geworden. Het nummer ‘Angel’ verscheen na zijn dood.

De familie van Jimi heeft Zayn toestemming gegeven om een cover van het liedje te maken. “We hopen dat deze versie van een Hendrix-klassieker een nieuwe generatie zal laten zien hoe geniaal Jimi was”, zo klinkt het in een gesprek met Billboard.

Ontdek meer