Adidas dropt sneakers van iconische Homer Simpson-meme

Dieter Blarinckx-06 november 2022 om 16:03

Sneakergigant Adidas heeft bekendgemaakt dat ze nieuwe sneakers droppen als eerbetoon aan die iconische en gekende ‘The Simpsons’-meme. En van die nieuwe sneaker zijn er nu beelden gedropt!

Je hebt de befaamde meme sowieso al zien passeren: Homer Simpson die verdwijnt in een volle groene haag. En net die print is meegenomen in het design van deze nieuwe Stan Smith-sneakers. De iconische scène is verwerkt op de hiel, maar ook op de zijkant van de sneakers kan je in gouden letters Homer Simpson terugvinden.

Helaas is nog niet geweten vanaf wanneer deze coole sneakers net gedropt zullen worden, dus stay tuned!

H&M lanceert warme 'Harry Potter'-hoodie

Dieter Blarinckx-30 november 2022 om 15:08

De winter is nu wel echt in het land en er is niets zo gezellig als een heerlijke warme hoodie om je warm te houden. En voor Potterheads heeft H&M nu een zeer leuke hoodie in de aanbieding!

De kledingketen heeft namelijk een heerlijke en gezellige 'Harry Potter'-hoodie aan het assortiment toegevoegd. Vooraan prijkt het Hogwarts-logo, terwijl op de rug de vier afdelingen van de befaamde tovenaarsschool worden weergegeven: Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw & Slytherin.

Het is een hoodie van zachte joggingstof, hij heeft een gevoerde kap met een overslag en een trekkoord, een kangoeroezak en een ribboord aan de onderkant en onder aan de mouwen.

Voor de mooie prijs van 29,99 EUR hangt hij bij jou in de kast! Je kan 'm nu vinden in de webshop of in de H&M-winkels.

Bristol slaat handen ineen met Joffrey Anane

Karen Luiken-29 november 2022 om 16:28

Wat krijg je als Bristol een samenwerking aangaat met artiest, danser en acteur Joffrey Anane? Een unieke capsulecollectie die door iedereen gedragen kan worden en waarbij impact, identiteit, comfort en kwaliteit centraal staan.

Met de collab wil Bristol er iedereen goed uit laten zien zonder dat ze een aanslag hoeven te doen op hun budget. En Joffrey? Die wil met de collectie verschillende delen van zichzelf laten zien.

“Als artiest gebruik ik mode om te experimenteren, mijn identiteit vorm te geven of mijn kunst te versterken”, zegt hij. “Mijn stijl is uiteenlopend van gritty tot classy oversized suits. Dankzij de technische know-how van het team bij Bristol kon ik mijn ideeën vertalen naar volledig uitgewerkte outfits en schoenen. De collectie is naar mijn mening écht Joffrey, maar ook écht Bristol.”

De lijn bestaat uit verschillende sets en pakken met een baggy fit en verschillende texturen. En Bristol zou Bristol niet zijn als de collectie niet gepaard zou gaan met schoenen zoals sneakers, loafers en snowboots. Alles kan met elkaar gecombineerd worden.

De collectie is zowel in de winkels als online verkrijgbaar.

1
2
3
4

Ontdek meer