Zien: Belgische actrice verschijnt "naakt" op rode loper in Venetië

Christophe Moons-07 september 2021 om 03:44

De Belgische actrice Salomé Dewaels is nog niet zo bekend, maar daar zou na haar "naakte" verschijning op de rode loper van het filmfestival van Venetië wel eens snel verandering in kunnen komen.

Salomé vertoeft momenteel in het Italiaanse Venetië voor de nieuwe Franse film 'Illusions Perdues' (vanaf eind oktober in de bioscoop te zien) waarin ze de rol van Coralie, een prostituee, vertolkt.

Haar acteerprestaties maakten al meteen indruk, maar haar verschijning op de rode loper zorgde voor nog meer sensatie. De Italiaanse media waren meteen door het dolle heen en omschrijven Salomé's kledingkeuze als "adembenemend naakt" en "de meest gewaagde look van deze editie".

Zelf kan de actrice er wel om lachen: "De mensen zien mijn borsten toch al in de film? Ik vind het wel grappig dat mijn jurk zo veel sensatie veroorzaakt. Ik had twee kleedjes van Dior ter beschikking gekregen voor de première van de film. De ene gaf me jeuk, dus koos ik voor de andere, waarin ik me het mooist en meest comfortabel voelde."

Venetië is het eerste grote filmfestival van Salomé. Meteen goed binnenkomen, heet dat dan.

1
2

Film ‘Benedetta’ van Paul Verhoeven verboden in Rusland

Dieter Blarinckx-19 september 2021 om 08:40

De allernieuwste film van de Nederlandse regisseur Paul Verhoeven, ‘Benedetta’, mag niet vertoond worden in Rusland. Normaal ging die daar op 7 oktober in première, maar toch heeft de prent nu plots geen distributievergunning van het ministerie van Cultuur gekregen.

‘Benedetta’ draait rond een verboden lesbische affaire tussen twee nonnen. De film ging al eerder dit jaar in première op het filmfestival van Cannes, waar die vol lof onthaald werd.

Volgens veel bronnen zou Rusland één bepaalde scène niet oké vinden, namelijk wanneer een zelfgemaakte dildo gebruikt wordt in de vorm van een heilige. Dat wordt beschouwd als beledigend voor religieuze mensen.

Check de trailer hieronder:

Ga in kostuum naar de première van 'No Time To Die'

Dieter Blarinckx-18 september 2021 om 09:04

Wie zot is van de 'James Bond'-films, en zich daarenboven al eens graag als een échte VIP voelt, kan op 30 september terecht op de VIP Experience van bioscoopketen Kinepolis!

Zij organiseren immers een heuse VIP-avond in ware 'James Bond'-stijl, mét bubbels, goodies, de première van 'No Time To Die' en dat allemaal in kostuum! Want jawel, het is de bedoeling dat je fancy gekleed komt! Naast dit alles mag je ook gratis naar het toilet, krijg je lekkere snacks & drinks én krijg je zelfs gratis parking!

Tickets kosten zo’n € 49,95 per persoon en je kan genieten van deze VIP Experience in Kinepolis Antwerpen, Gent, Hasselt, Brugge en Brussel.

Ontdek meer