Zien: Belgische actrice verschijnt "naakt" op rode loper in Venetië

Christophe Moons-07 september 2021 om 03:44

De Belgische actrice Salomé Dewaels is nog niet zo bekend, maar daar zou na haar "naakte" verschijning op de rode loper van het filmfestival van Venetië wel eens snel verandering in kunnen komen.

Salomé vertoeft momenteel in het Italiaanse Venetië voor de nieuwe Franse film 'Illusions Perdues' (vanaf eind oktober in de bioscoop te zien) waarin ze de rol van Coralie, een prostituee, vertolkt.

Haar acteerprestaties maakten al meteen indruk, maar haar verschijning op de rode loper zorgde voor nog meer sensatie. De Italiaanse media waren meteen door het dolle heen en omschrijven Salomé's kledingkeuze als "adembenemend naakt" en "de meest gewaagde look van deze editie".

Zelf kan de actrice er wel om lachen: "De mensen zien mijn borsten toch al in de film? Ik vind het wel grappig dat mijn jurk zo veel sensatie veroorzaakt. Ik had twee kleedjes van Dior ter beschikking gekregen voor de première van de film. De ene gaf me jeuk, dus koos ik voor de andere, waarin ik me het mooist en meest comfortabel voelde."

Venetië is het eerste grote filmfestival van Salomé. Meteen goed binnenkomen, heet dat dan.

1
2

Officiële trailer 'The Next 365 Days' is gelost

Karen Luiken-09 augustus 2022 om 10:09

Met smacht wordt er al maanden gewacht op de nieuwe film in de ‘356 Days’-franchise. Hoewel het eindresultaat pas over tien dagen op Netflix verschijnt, hebben we de eerste vier minuten al kunnen bewonderen. Vandaag is het tijd voor de officiële trailer.

De beelden geven fans een klein voorproefje van de derde film uit de reeks. Specifieke details worden nog even geheimgehouden, maar één ding wordt uit de trailer alvast duidelijk: Laura heeft de schietpartij overleefd en is helemaal alive & kicking. Haar pikante maar intense liefdesavontuur met Massimo kan dus gewoon verdergaan waar het gebleven is. Natuurlijk - wederom - met héél veel seks.

‘The Next 365 Days’ verschijnt op 19 augustus.

'Top Gun: Maverick' stoot 'Titanic' van de troon in Amerika

Dieter Blarinckx-09 augustus 2022 om 06:55

Groot nieuws uit Hollywood, want de allernieuwste film met Tom Cruise in de hoofdrol, 'Top Gun: Maverick' heeft 'Titanic' geklopt m.b.t. de cijfers aan de Amerikaanse box office.

Afgelopen weekend haalde de film in de VS zo'n 662 miljoen dollar binnen, waarmee hij 'Titanic' naar de achtste plaats verdrong van meest succesvolle films. 'Top Gun: Maverick' is nu ook officieel de meest succesvolle film van filmstudio Paramount.

Maar als je internationaal kijkt, blijft 'Titanic' nog steeds de koploper. Die film van James Cameron bracht wereldwijd intussen al 2,2 miljard dollar op.

'Top Gun: Maverick' speelt nu nog steeds in de bioscoop en in februari 2023 komt ook 'Titanic' even terug in de zalen!

Ontdek meer