Magisch: Halle Bailey zingt volledige 'Part of Your World'

Dieter Blarinckx-06 november 2022 om 09:23

In mei 2023 kunnen we in de bioscoop gaan kijken naar de langverwachte live-action-versie van de Disney-klassieker 'The Little Mermaid'. En dat hoofdrolspeelster Halle Bailey nog een stukje kan zingen, is nog maar eens bewezen met een video op YouTube.

'Part of Your World' is misschien wel één van de meest herkenbare en iconische Disney-songs ooit. En bij veel fans zitten de lyrics en stem van Jodie Benson (de originele stem van Ariël) natuurlijk in het hoofd.

En hoewel in de teaser trailer al een klein stukje te horen is van de nieuwe versie met Halle Bailey, is de volledige versie nu op YouTube gelekt. En als we al één ding kunnen verklappen is het wel dat Bailey helemaal niet moet onderdoen voor Jodie Benson.

De opname komt rechtstreeks van het D23-panel rond 'The Little Mermaid' in september. De kwaliteit is natuurlijk dus ietsje minder, maar je hoort evenzeer wat een talent Halle Bailey is!

Check de video hieronder!

'The Little Mermaid' speelt vanaf mei in de Belgische bioscopen.

Dit zijn de genomineerden voor de MIA's

Karen Luiken-30 november 2022 om 07:54

De genomineerden van de Music Industry Awards, ook wel de MIA’s genoemd, zijn bekend. Stromae is de grootste favoriet met negen nominaties.

Voor deze editie van de MIA’s zijn in het totaal 29 verschillende groepen en artiesten genomineerd. Stromae heeft de meeste nominaties op zijn naam staan en maakt onder meer kans in de categorieën ‘Album’, ‘Pop’, ‘Solo man’ en ‘Hit van het jaar’.

Andere grote kanshebbers zijn Charlotte Adigéry en Bolis Pupul met acht nominaties, Angèle met zeven nominaties, Pommelien Thijs met vijf nominaties en CAMILLE, Metejoor en Oscar and the Wolf met ieder vier nominaties.

Het publiek kan vanaf vandaag tot en met zondag 11 december stemmen via de website van de MIA’s. Op donderdag 26 januari wordt duidelijk wie er met een prijs vandoor gaan; dan worden de MIA’s uitgereikt in Paleis 12 en live op Eén.

Billie Eilish werkt aan nieuw album

Karen Luiken-30 november 2022 om 07:30

Fantastisch nieuws voor fans van Billie Eilish. De zangeres heeft in een gesprek met Vanity Fair onthuld dat ze druk bezig is met een nieuw album.

Billie werkt, zoals we van haar gewend zijn, ook voor haar aankomende album samen met haar broer Finneas. Hij is een producer. “We zijn met nieuwe muziek bezig”, bevestigt Billie. “We zijn net begonnen. Het is heel spannend.”

Het album wordt Billies derde plaat en is de opvolger van ‘Happier Than Ever’ uit 2021. Daarvoor kwam ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ uit 2019.

Ontdek meer