Magisch: Halle Bailey zingt volledige 'Part of Your World'

Dieter Blarinckx-06 november 2022 om 09:23

In mei 2023 kunnen we in de bioscoop gaan kijken naar de langverwachte live-action-versie van de Disney-klassieker 'The Little Mermaid'. En dat hoofdrolspeelster Halle Bailey nog een stukje kan zingen, is nog maar eens bewezen met een video op YouTube.

'Part of Your World' is misschien wel één van de meest herkenbare en iconische Disney-songs ooit. En bij veel fans zitten de lyrics en stem van Jodie Benson (de originele stem van Ariël) natuurlijk in het hoofd.

En hoewel in de teaser trailer al een klein stukje te horen is van de nieuwe versie met Halle Bailey, is de volledige versie nu op YouTube gelekt. En als we al één ding kunnen verklappen is het wel dat Bailey helemaal niet moet onderdoen voor Jodie Benson.

De opname komt rechtstreeks van het D23-panel rond 'The Little Mermaid' in september. De kwaliteit is natuurlijk dus ietsje minder, maar je hoort evenzeer wat een talent Halle Bailey is!

Check de video hieronder!

'The Little Mermaid' speelt vanaf mei in de Belgische bioscopen.

Zien: poster nieuwe 'The Hunger Games'-gedropt

Dieter Blarinckx-26 maart 2023 om 18:18

Fans van de 'The Hunger Games'-franchise gingen afgelopen weekend door het dak, want de gloednieuwe poster van de prequel 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes' werd online gedropt!

Dit nieuwe hoofdstuk in de saga fungeert als een prequel en speelt zich 64 jaar voor de gebeurtenissen van de originele ‘Hunger Games’-films af. Het verhaal draait om de 18-jarige Coriolanus Snow, die de laatste hoop is voor zijn uitstervende geslacht.

Gedurende de tiende jaarlijkse Hunger Games volgen we hem tijdens zijn opleiding, machtsgrepen, liefde en verlies, waarbij hij oog in ook komt te staan met Lucy Gray Baird. Hun race tegen de klok om te overleven zal uiteindelijk uitwijzen wie een zangvogel is en wie een slang.

'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes' zal vanaf november te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Bekijk hieronder de poster én een teaser trailer:

Adele maakt groot nieuws bekend

Dieter Blarinckx-26 maart 2023 om 18:11

Goed nieuws voor de fans van het muzikale genie Adele, want de Britse zangeres heeft zopas groot en belangrijk nieuws gedeeld met haar fans. Zo zal ze langer dan voorzien in Las Vegas blijven met haar veelbesproken en succesvolle concert 'Weekends with Adele'.

De Britse solosensatie heeft zopas zowel via sociale media als mail aangekondigd dat ze 'Weekends with Adele', haar vaste concerten in Caesar's Palace in Vegas, zal verlengen. Normaal liep die concertreeks af in juni, maar Adele verlengde nog tot en met 4 november.

Je kan je nu alvast registreren om kans te maken op die felbegeerde tickets, want die zullen ongetwijfeld snel de deur uitvliegen. Hier kan je alvast meer info terugvinden.

Check haar aankondiging hieronder:

Ontdek meer