Magisch: Halle Bailey zingt volledige 'Part of Your World'

Dieter Blarinckx-06 november 2022 om 09:23

In mei 2023 kunnen we in de bioscoop gaan kijken naar de langverwachte live-action-versie van de Disney-klassieker 'The Little Mermaid'. En dat hoofdrolspeelster Halle Bailey nog een stukje kan zingen, is nog maar eens bewezen met een video op YouTube.

'Part of Your World' is misschien wel één van de meest herkenbare en iconische Disney-songs ooit. En bij veel fans zitten de lyrics en stem van Jodie Benson (de originele stem van Ariël) natuurlijk in het hoofd.

En hoewel in de teaser trailer al een klein stukje te horen is van de nieuwe versie met Halle Bailey, is de volledige versie nu op YouTube gelekt. En als we al één ding kunnen verklappen is het wel dat Bailey helemaal niet moet onderdoen voor Jodie Benson.

De opname komt rechtstreeks van het D23-panel rond 'The Little Mermaid' in september. De kwaliteit is natuurlijk dus ietsje minder, maar je hoort evenzeer wat een talent Halle Bailey is!

Check de video hieronder!

'The Little Mermaid' speelt vanaf mei in de Belgische bioscopen.

Reinier Zonneveld kondigt eigen festival aan

Chelsy Vanlerberghe-28 maart 2024 om 16:23

Primeur in de muziekwereld! Reinier Zonneveld zal op 17 augustus voor het eerst live back2back optreden met zijn zelf-getrainde AI Computer. Dat doet hij tijdens zijn gloednieuw eigen festival: R² Festival. Het wordt de eerste keer dat een mens en een computer live een b2b set draaien. Het wordt een groot spektakel, zoals alleen Reinier (en nu ook zijn computer) dat kan. Karren maar!

De Nederlandse DJ heeft jarenlang aan een AI-model gewerkt dat alle traditionele grenzen doorbreekt en zijn legendarische live-optredens naar ongekende hoogten tilt. Dit AI-model is specifiek ontworpen om tijdens live shows spontaan tracks te creëren, waarbij het gebruik maakt van loops, samples en andere live-elementen die perfect in harmonie zijn met Reiniers improvisaties op het podium.

Naast de Mainstage, waar Zonneveld zijn zelf-getrainde R² AI-model zal debuteren, worden op het festival ook zeven verschillende podia gehost door namen als Kompass, Amnesia Pyramid, Marktkantine, STOOR, Filth On Acid en Unreal. Het vernieuwende festival vindt plaats op 17 augustus in Spaarnwoude, dichtbij Amsterdam.

"Vorig jaar brak ik het Guinness World Record voor het langste live elektronische muziekoptreden tijdens mijn Karren Maar Festival. Dit jaar gaan we met R² nog een stap verder," aldus Reinier. "Het draait niet alleen om het spelen van muziek; het gaat om het creëren van een ervaring die alles overtreft."

Pre-registreren voor tickets kan hier.

Deze pareltjes verschijnen in april op Disney+

Karen Luiken-28 maart 2024 om 09:59

Disney+ is dé place to be als je op zoek bent naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Iedere maand verzorgt de streamingsdienst een nieuwe lading titels en in april zal dat natuurlijk niet anders zijn. Dit zijn de highlights van komende maand.

Vanderpump Villa - 1 april
In het nieuwe unscripted docudrama 'Vanderpump Villa' komen decadentie en losbandigheid samen en volgen we Lisa Vanderpump's personeelsleden - die ze zelf heeft uitgekozen - terwijl ze werken, leven en feesten op een exclusief Frans landgoed: Chateau Rosabelle.

Wish - 3 april
In 'Wish' doet Asha, een scherpzinnige idealist, een wens die zo krachtig is dat hij wordt beantwoord door een kosmische kracht - een kleine bal grenzeloze energie genaamd Star. Samen gaan Asha en Star de confrontatie aan met een geduchte vijand - de heerser van Rosas, Koning Magnifico - om haar gemeenschap te redden.

Bluey - 7 april
De nieuwe afleveringen van 'Bluey', waaronder ook een extra lange special, gaan in april in première. Dit is de eerste wereldwijde uitrol van de serie. De eerste nieuwe aflevering, 'Spookwasmand', gaat in première op zondag 7 april in aanloop naar de première van de 28-minuten durende special 'Het Bord' op zondag 14 april.

The Greatest Hits - 12 april
Harriet (Lucy Boynton) ontdekt dat kunst het leven imiteert wanneer ze ontdekt dat bepaalde liedjes haar letterlijk terug in de tijd kunnen brengen. Terwijl ze het verleden herbeleeft door romantische herinneringen aan haar ex-vriend (David Corenswet), botst haar tijdreizen met een ontluikende nieuwe liefde in het heden (Justin H. Min). Terwijl ze haar reis door de hypnotische verbinding tussen muziek en herinneringen voortzet, vraagt ze zich af: zelfs als ze het verleden zou kunnen veranderen, zou ze dat wel moeten doen?

FEUD: Capote vs. The Swans - 17 april
'FEUD: Capote Vs. The Swans' vertelt het verhaal van de veelgeprezen schrijver Truman Capote. Hij was ooit een vertrouweling van de meest elitaire vrouwen uit de maatschappij, die hij 'de zwanen' noemde. Maar met zijn verraad verwoestte hij deze relaties, werd hij verbannen uit de high society en belandde hij in een neerwaartse spiraal van zelfvernietiging waar hij uiteindelijk nooit meer van zou herstellen.

Secrets of the Octopus - 22 april
Octopussen zijn als buitenaardse wezens op aarde: drie harten, blauw bloed en de mogelijkheid om door een ruimte ter grootte van hun oogballen te kruipen. Van de bekroonde filmmaker James Cameron, keert de volgende aflevering van de bekroonde 'Secrets of'-franchise terug met 'Secrets of the Octopus'. De serie van drie delen verkent hun unieke superkrachten, buitengewone intelligentie en geheime sociale levens. Er is zoveel meer te ontdekken over deze vreemde en prachtige dieren die intelligent genoeg zijn om gereedschappen te gebruiken, hun lichaam kunnen transformeren om andere dieren na te bootsen en zelfs kunnen communiceren met andere soorten.

Thank You, Goodnight - 26 april
'Thank You, Goodnight' is de vierdelige docuserie over het epische verleden en de onzekere toekomst van een van de meest herkenbare bands ter wereld en hun frontman Jon Bon Jovi. Een 40-jarige odyssee van rock-'n-roll-idolatrie die aan de afgrond staat wanneer een stemblessure alles tot stilstand dreigt te brengen.

En verder...

  • Undead Unluck, seizoen 1 – 3 april
  • Mayans M.C., seizoen 5 – 3 april
  • Unce Upon a Time in America – 5 april
  • The King of Comedy – 5 april
  • The Fable, seizoen 1 – 6 april
  • Iwájú – 10 april
  • Blood Free, seizoen 1 – 10 april
  • Disneynature’s Tiger – 22 april
  • Tigers on the Rise (behind the scenes) – 22 april
  • Tracker – 24 april

Ontdek meer