Zien: eerste beelden van K3-show met Diede

Dieter Blarinckx-06 november 2022 om 09:19

Begin deze week maakte Studio 100 bekend dat Hanne van K3 even verplichte rust moet nemen en dus de komende K3-shows niet mee zal doen. Maar de oplossing was er al snel: ‘K2 zoekt K3’-kandidate Diede zou haar vervangen. En daar zijn nu de eerste beelden van!

Bij het begin van de show in Groningen gisteren startte Hanne met een videoboodschap: “Ik ben in verwachting van een klein wondertje”. Ze kondigde dan ook aan dat ze er helaas niet bij kan zijn, maar dat Diede haar plaatsje naast Marthe en Julia inneemt.

De 22-jarige Diede stond vol enthousiasme en met een grote glimlach in het felbegeerde regenboogjurkje. Ze zal Hanne nog vervangen tijdens de lopende ‘Kom Erbij’-tournee in Nederland.

Check hieronder alvast enkele beelden:

Concertfilm over Beyoncé in de maak

Karen Luiken-02 oktober 2023 om 12:25

Na Taylor Swift heeft ook Beyoncé een concertfilm in de maak. Afgelopen weekend tijdens de laatste show van haar Renaissance World Tour toonde ze een trailer van dat aanstaande project.

Beyoncé is volgens bronnen van Variety al jaren bezig met het maken van de concertfilm. Er komen verschillende elementen aan bod: van de opbouw van haar tournee tot het maken van haar album.

Volgens de officiële omschrijving accentueert de film de reis van de ‘Renaissance World Tour’, vanaf de aftrap in Stockholm tot het laatste concert in Kansas City’. “Het gaat over Beyoncé’s intentie, harde werk, betrokkenheid bij elk aspect van de productie, haar creatieve geest en doel om haar nalatenschap te creëren en haar vak onder de knie te krijgen”, zo klinkt het.

De film verschijnt op 12 januari in de bioscoop.

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ontdek meer