Yasmine was nog getrouwd tijdens deelname 'Temptation Island'

Karen Luiken-06 november 2022 om 08:16

Yasmine Pierards, bekend uit ‘Temptation Island’ en ‘Ex On The Beach: Double Dutch’, heeft een opmerkelijke onthulling gedaan. De Vlaamse schone vertelt in de podcast ‘Secret Society’ dat ze tijdens haar eerste deelname aan een realityprogramma nog getrouwd was. Say whut?!

Het is inmiddels jaren geleden dat Yasmine als verleidster meedeed aan ‘Temptation Island’. Ze kwam toen net uit een relatie en werd door haar vrienden aangemeld voor het programma. “Ik wilde eigenlijk helemaal niet meedoen, maar ze bleven maar bellen”, zegt Yasmine.

Ze besloot uiteindelijk om gewoon te gaan. Ook al was ze toen nog getrouwd. “Een scheiding duurt heel lang”, vervolgt Yasmine. “Ik dacht: ik heb niks meer te verliezen dus ik ga gewoon.”

Heel lang heeft het huwelijk van de realityster niet geduurd. Ze was een jaar of twintig toen ze haar toenmalige vriend het ja-woord gaf. “We kenden elkaar nog niet lang. Ik was jong en naïef. Ik ben van school gegaan en toen ging alles heel snel. Binnen een jaar waren we getrouwd, maar nog sneller waren we weer uit elkaar.”

Niall Horan hint op nieuw album

Karen Luiken-26 januari 2023 om 07:57

Het lijkt er sterk op dat Niall Horan binnenkort met nieuwe muziek komt. De voormalige One Direction-zanger heeft op het wereldwijde web verschillende hints gedeeld en fans denken nu dat een derde album daar de oorzaak van is.

Een van de hints is op TikTok te vinden. Daar zijn twee verschillende fragmenten te horen van een liedje dat zijn nieuwe single lijkt te zijn. ‘God only knows where this could go’, zo klinkt de songtekst. ‘And even if our love starts to grow out of control. And you and me go up in flame. Heaven won’t be the same.’

De tweede hint is de gloednieuwe website www.heavenwontbethesame.com, waar een afbeelding van een flikkerende kaars op te zien is. Wie naar de broncode van de website kijkt, ziet daar de tekst ‘blijf elke dag checken’ staan. Oftewel: er zit een nieuwtje aan te komen.

Als er inderdaad een derde album gelanceerd wordt, dan volgt dat Niall’s tweede album ‘Heartbreak Weather’ uit 2020 op.

Tweede seizoen 'Last Of Us' komt zeer waarschijnlijk

Karen Luiken-26 januari 2023 om 07:47

Het eerste seizoen van ‘The Last Of Us’ is nog in volle gang, maar er toch wordt er nu al gepraat over een vervolg. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zegt in een gesprek met BBC dat er ‘zeer waarschijnlijk’ een tweede seizoen komt.

De 19-jarige Bella, die Ellie speelt in de serie, zegt er het volgende over: “Als mensen blijven kijken, denk ik dat een tweede seizoen zeer waarschijnlijk is. Het is aan de mensen van HBO. Er is nog niks bevestigd, dus we zullen moeten afwachten.”

‘The Last Of Us’ is gebaseerd op een videogame en volgt de reis van een man en een tienermeisje terwijl ze door de Verenigde Staten reizen tijdens een zombie-apocalyps. De twee vormen een onwaarschijnlijke band die uiteindelijk sterker wordt dan al het kwaad.

Ontdek meer