Yasmine was nog getrouwd tijdens deelname 'Temptation Island'

Karen Luiken-06 november 2022 om 08:16

Yasmine Pierards, bekend uit ‘Temptation Island’ en ‘Ex On The Beach: Double Dutch’, heeft een opmerkelijke onthulling gedaan. De Vlaamse schone vertelt in de podcast ‘Secret Society’ dat ze tijdens haar eerste deelname aan een realityprogramma nog getrouwd was. Say whut?!

Het is inmiddels jaren geleden dat Yasmine als verleidster meedeed aan ‘Temptation Island’. Ze kwam toen net uit een relatie en werd door haar vrienden aangemeld voor het programma. “Ik wilde eigenlijk helemaal niet meedoen, maar ze bleven maar bellen”, zegt Yasmine.

Ze besloot uiteindelijk om gewoon te gaan. Ook al was ze toen nog getrouwd. “Een scheiding duurt heel lang”, vervolgt Yasmine. “Ik dacht: ik heb niks meer te verliezen dus ik ga gewoon.”

Heel lang heeft het huwelijk van de realityster niet geduurd. Ze was een jaar of twintig toen ze haar toenmalige vriend het ja-woord gaf. “We kenden elkaar nog niet lang. Ik was jong en naïef. Ik ben van school gegaan en toen ging alles heel snel. Binnen een jaar waren we getrouwd, maar nog sneller waren we weer uit elkaar.”

Taylor Swift verkozen tot 'Persoon van het Jaar'

Karen Luiken-06 december 2023 om 13:47- Foto:

Reuters

Taylor Swift mag zichzelf ‘Persoon van het Jaar’ noemen. De zangeres kreeg die titel woensdag van het Amerikaanse tijdschrift Time Magazine.

Taylor heeft de winst te danken aan de succesvolle albums die ze dit jaar uitbracht, haar wereldtournee en de concertfilm die veel bekijks trok op het witte doek.

De zangeres nam het in de strijd op tegen onder anderen de Britse koning koning Charles en de Russische president Vladimir Poetin.

Het is niet de eerste keer dat Taylor wordt uitgeroepen tot ‘Persoon van het Jaar’. In 2017 gebeurde het ook al eens.

'K2 zoekt K3'-zanger Ziggy doet mee aan 'American Idol'

Karen Luiken-06 december 2023 om 07:51

Ziggy Krassenberg is vastbesloten het helemaal te gaan maken. Een paar jaar na zijn deelname aan ‘K2 zoekt K3’ gaat hij het nu bij een andere talentenjacht proberen. De zanger doet mee aan ‘American Idol’.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via een foto op Instagram, waar Ziggy poseert voor het logo van ‘American Idol’. “USA ik kom eraan”, schrijft hij erbij. “Dromen komen uit. Met trots maak ik bekend dat ik auditie doe voor het ABC-programma ‘American Idol’. Terug naar waar het zeven jaar geleden allemaal gestart is.”

Met dat laatste zinnetje doelt Ziggy op zijn eerdere deelname aan de Nederlandse versie van ‘Idols’. “Zal ik succes boeken?”, schrijft hij nog. Ziggy zal in februari 2024 in ‘American Idol’ te zien zijn.

Ontdek meer