Yasmine was nog getrouwd tijdens deelname 'Temptation Island'

Karen Luiken-06 november 2022 om 08:16

Yasmine Pierards, bekend uit ‘Temptation Island’ en ‘Ex On The Beach: Double Dutch’, heeft een opmerkelijke onthulling gedaan. De Vlaamse schone vertelt in de podcast ‘Secret Society’ dat ze tijdens haar eerste deelname aan een realityprogramma nog getrouwd was. Say whut?!

Het is inmiddels jaren geleden dat Yasmine als verleidster meedeed aan ‘Temptation Island’. Ze kwam toen net uit een relatie en werd door haar vrienden aangemeld voor het programma. “Ik wilde eigenlijk helemaal niet meedoen, maar ze bleven maar bellen”, zegt Yasmine.

Ze besloot uiteindelijk om gewoon te gaan. Ook al was ze toen nog getrouwd. “Een scheiding duurt heel lang”, vervolgt Yasmine. “Ik dacht: ik heb niks meer te verliezen dus ik ga gewoon.”

Heel lang heeft het huwelijk van de realityster niet geduurd. Ze was een jaar of twintig toen ze haar toenmalige vriend het ja-woord gaf. “We kenden elkaar nog niet lang. Ik was jong en naïef. Ik ben van school gegaan en toen ging alles heel snel. Binnen een jaar waren we getrouwd, maar nog sneller waren we weer uit elkaar.”

Lady Gaga komt deze week met nieuwe muziek

Karen Luiken-22 oktober 2024 om 06:42

Lady Gaga blijft haar fans verrassen. Nadat ze een paar weken geleden haar ‘Joker’-album ‘Harlequin’ uitbracht, komt ze later deze week met nóg meer nieuwe muziek.

Terwijl het ‘Harlequin’-album nog volop ontdekt wordt door fans, is Lady Gaga alweer bezig met de komst met haar volgende plaat. In februari brengt ze, zoals eerder al werd aangekondigd, haar zevende album uit. En één nummer daarvan verschijnt deze week al.

Fans zijn er deze week zelf achter gekomen dat het liedje 'Disease' heet. Vanaf aanstaande vrijdag is de song te beluisteren.

Liam Payne had drugs in lichaam bij overlijden

Karen Luiken-22 oktober 2024 om 06:34

Liam Payne had meerdere soorten drugs in zijn lichaam toen hij afgelopen woensdag overleed na een val van een balkon bij een hotel in Argentinië. Dat blijkt volgens ABC News uit toxicologisch onderzoek.

In het lichaam van Liam zijn cocaïne, roze cocaïne, crack en een kalmeringsmiddel aangetroffen. Volgens bronnen lag er in zijn hotelkamer een pijpje om de drugs mee te kunnen roken.

Het vermoeden dat Liam verdovende middelen zou hebben gebruikt vlak voor de fatale val, was er al. Een hotelmedewerker van het hotel waar Liam sliep, had de hulpdiensten gebeld vanwege een ‘agressieve man die mogelijk onder invloed was van drugs of alcohol’.

Ontdek meer