Yasmine was nog getrouwd tijdens deelname 'Temptation Island'

Karen Luiken-06 november 2022 om 08:16

Yasmine Pierards, bekend uit ‘Temptation Island’ en ‘Ex On The Beach: Double Dutch’, heeft een opmerkelijke onthulling gedaan. De Vlaamse schone vertelt in de podcast ‘Secret Society’ dat ze tijdens haar eerste deelname aan een realityprogramma nog getrouwd was. Say whut?!

Het is inmiddels jaren geleden dat Yasmine als verleidster meedeed aan ‘Temptation Island’. Ze kwam toen net uit een relatie en werd door haar vrienden aangemeld voor het programma. “Ik wilde eigenlijk helemaal niet meedoen, maar ze bleven maar bellen”, zegt Yasmine.

Ze besloot uiteindelijk om gewoon te gaan. Ook al was ze toen nog getrouwd. “Een scheiding duurt heel lang”, vervolgt Yasmine. “Ik dacht: ik heb niks meer te verliezen dus ik ga gewoon.”

Heel lang heeft het huwelijk van de realityster niet geduurd. Ze was een jaar of twintig toen ze haar toenmalige vriend het ja-woord gaf. “We kenden elkaar nog niet lang. Ik was jong en naïef. Ik ben van school gegaan en toen ging alles heel snel. Binnen een jaar waren we getrouwd, maar nog sneller waren we weer uit elkaar.”

Ariana Grande neemt pauze van muziek

Chelsy Vanlerberghe-12 juli 2024 om 09:01

Ariana Grande neemt even afstand van alles behalve 'Wicked'. Dat liet de 'thank u, next'-zangeres zelf weten via Instagram. Fans die hopen op een tour of op nieuwe muziek, zullen dus even geduld moeten hebben.

“Ik hou zo veel van jullie allemaal", begon de popster. “Maar ik heb besloten om voorlopig even te stoppen met alles wat niet met Wicked te maken heeft. Ik ben enorm dankbaar voor jullie geduld en vooral super enthousiast over alles wat nog komt. Tot snel!”

Grande speelt Glinda in de verfilming van de populaire musical 'Wicked', iets waar ze als kind al van droomde. De film verschijnt in twee delen: het eerste deel komt op 22 november 2024 uit, en het tweede op 26 november 2025.

Tussen de opnames door, bracht Ariana ook haar zevende studioalbum 'Eternal Sunshine' uit. Eerder deze week onthulde Ariana dat er een deluxe versie van het album aankomt, maar dat die nog even op zich laat wachten. Ook op een tour zullen fans dus nog even moeten wachten. De focus ligt momenteel dus volledig op 'Wicked'!

Dit is de nieuwe liefde van Emma Watson

Karen Luiken-11 juli 2024 om 09:00- Foto:

Reuters

Emma Watson is weer in love! De actrice is deze maand zoenend gespot met haar nieuwe lover Kieran Brown.

De lovebirds leerden elkaar volgens The Sun kennen op de Universiteit van Oxford, waar zowel Emma als Kieran momenteel studeert. “Emma studeert creatief schrijven en zijn scriptie gaat helemaal over literaire theorie”, zegt een bron. “Ze hebben dus veel om over te praten. Ze lijkt heel verliefd op Kieran.”

Vóór Kieran was Emma samen met Brandon Green. De twee werden in september 2021 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt en zette er een dik jaar later weer een punt achter.

Ontdek meer