Drie nieuwe gezichten in tweede seizoen 'Heartstopper'

Karen Luiken-06 november 2022 om 08:08

Het tweede seizoen van ‘Heartstopper’, waarvan de voorbereidingen momenteel in volle gang zijn, krijgt er een aantal nieuwe gezichten bij. Netflix maakt bekend dat de cast wordt uitgebreid met drie acteurs.

Twee van de nieuwkomers zijn Bel Priestley en Ash Self. Zij kruipen in de huid van de personages Naomi en Felix, en zullen bieden de nieuwe vrienden van Elle worden. Thibault de Montalembert is het derde onbekende gezicht; hij gaat Stephane spelen, de vader van Nick.

De acteurs voegen zich bij de al eerder aangekondigde nieuwkomers Leila Khan, Jack Barton, Nima Taleghani en Bradley Riches. Verder bestaat de cast ook nog uit de hoofdrolspelers Kit Connor, Joe Locke, Yasmin Finney, William Gao, Corinna Brown, Kizzy Edgell, Sebastian Croft, Tobie Donovan, Rhea Norwood, Cormac Hyde-Corrin en Jenny Walser.

‘Heartstopper’ is gebaseerd op de boeken van Alice Oseman en gaat over de vriendschap tussen Nick en Charlie, die langzaam maar zeker steeds verder uitgroeit naar meer. Een releasedatum voor het tweede seizoen is er nog niet. Wel weten we inmiddels dat er na het tweede ook nog een derde seizoen zal volgen.

Nieuwe reeks ‘The Idol’ met The Weeknd vanaf nu te zien

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:57

Goed nieuws voor iedereen die wanhopig op zoek is naar nieuw kijkvoer. De streamingsdiensten HBO Max en Streamz hebben deze week de veelbelovende serie ‘The Idol’ gelanceerd.

‘The Idol’ gaat over de aankomende popster Jocelyn en een zelfhulpgoeroe, die toevallig ook nachtclubeigenaar en sekteleider is.

De hoofdrollen worden gespeeld door Lily-Rose (dochter van Johnny Depp) en The Weeknd. Ze worden in de cast vergezeld door Troye Sivan, Dan Levy, Suzanna Son, Moses Sumney, Rachel Sennot, Hari Nef, Mike Dean, Jane Adams, Eli Roth, Da’vine Joy Randolph, Ramsey Sound, Hank Azaria en Jenny Ruby Jane.

Twee nieuwe jagers in volgend seizoen 'Het Jachtseizoen'

Karen Luiken-04 juni 2023 om 10:05

‘Het Jachtseizoen’ krijgt een tweede seizoen mét nieuwe jagers. Naast Laura Tesoro doen dit keer ook Nora Gharib en Julie Van den Steen mee aan het zenuwslopende kat-en-muisspel.

In het nieuwe seizoen ontsnappen er opnieuw acht bekende duo’s uit hun cel. Hun doel? Vier uur lang uit de handen blijven van Laura, Nora en Julie. Ze mogen slechts één hulpmiddel op voorhand regelen, verder krijgen ze niets. Geen gsm, geen geld en ook geen medelijden. Ze mogen niet langer dan twintig minuten in hetzelfde voertuig zitten, kunnen enkel in openbare gebouwen schuilen en hun feloranje overalls moeten ze ten allen tijde aanhouden. Een stevige portie geluk, een serieuze dosis creativiteit en alle hulp van toevallige voorbijgangers zijn dus meer dan welkom.

“Vorig seizoen slaagden we erin heel wat boeven te vangen, dus ik ben benieuwd wie we dit jaar in de boeien kunnen slaan”, zegt ervaren jagr Laura. “Ondertussen ken ik het spel, weet ik wat de valkuilen zijn en ben ik er dus meer dan ooit klaar voor! Mijn ultieme doel is vooruitdenken en de boeven een stapje voor proberen te zijn.”

De opnames van het nieuwe seizoen zijn onlangs van start gegaan. Het is nog niet bekend wanneer de afleveringen op VTM verschijnen.

Ontdek meer