BREAKING: Aaron Carter dood teruggevonden

Dieter Blarinckx-05 november 2022 om 21:20

Droevig nieuws uit de Verenigde Staten want de 34-jarige zanger Aaron Carter is overleden. Men trof hem deze zaterdag dood aan in zijn bed.

Aaron was de jongere broer van Nick Carter, een van de zangeres van de Backstreet Boys. Aaron zelf werd ook bekend als zanger, vooral door zijn eerste single ‘Crush On You’. De laatste jaren kwam hij echter vaak om de verkeerde redenen in de spotlights. Zo liet hij zich opnemen in een afkickkliniek en had hij last van psychische problemen.

Afgelopen zaterdag werd zijn levenloze lichaam teruggevonden in zijn bad. Hoe hij net gestorven is, is helaas nog niet bekendgemaakt.

We wensen de nabestaanden natuurlijk veel sterkte.

Acid en Enzo Knol gaan met de billen bloot

Dieter Blarinckx-02 februari 2023 om 20:01- Foto:

Instagram - @enzoknol

YouTubers en content creators Acid en Enzo Knol zijn momenteel samen aan het genieten van een skiverlof. En dat de twee het gezellig hebben samen, bewijst hun gezamenlijke post op insta eens te meer!

Op sociale media dropten de twee online persoonlijkheden namelijk een foto waar veel van hun volgers het zéér warm van krijgen. Zowel Acid als Enzo trokken hun broek af en poseerden met blote billen tussen de bergen van het skigebeid Nassfeld.

"Tijd om de blote billen traditie terug te brengen 🍑 En waarom dan niet samen met @vandergunstnathan 💪🏼", klinkt het bij de foto.

Enjoy the trip guys!

Clémentine Caron wint een Jamie-award

Joyce Vander Auwera-02 februari 2023 om 12:44

Gisteravond was het De Jamies, de Vlaamse online video awards die jaarlijks uitgereikt worden tijdens Filmfestival Oostende. De beste online videomakers van het moment strijden om een gouden duim in verschillende categorieën. De Jamies eert de Vlaamse creatievelingen die coole videocontent maken op YouTube, TikTok, Twitch en Instagram.

TAGMAG Insider Clémentine heeft een Jamie-award gewonnen voor 'beste opkomend talent'! We zijn heel trots op onze jongste telg, dikke proficiat!

TAGMAG Insiders Jamie-Lee Six en Jaël Ost waren ook genomineerd, helaas grepen zij net naast een award. Jaël kreeg, meer dan terecht, een podiumplaats in de categorie 'beste lifestyle'. Sowieso zijn wij trots op al onze Insiders en zijn zij allen onze number ones, you do YOU en supergoed bezig! 😍

Ontdek meer