Nieuwe Gucci-collectie van Harry Styles gedropt

Dieter Blarinckx-05 november 2022 om 09:43

Fashionista's en fans van Harry Styles zijn door het dolle heen, want de gloednieuwe Gucci-collectie van de zanger is zopas gedropt! Maar wie een item wil scoren, zal wel een serieuze duit in het zakje mogen doen…

‘HA HA HA’, de officiële naam van zijn collectie, is sinds 1 november verkrijgbaar en weerspiegelt de eclectische stijl van de voormalige One Direction-zanger. Denk aan grillige prints, veel vintage details en stukken met lyrics van Harry’s muziek.

Maar zijn fans kunnen helaas niet lachen met de hoge prijskaartjes van de items. Zo bijvoorbeeld een T-shirt van 570 euro met een roze beer en de woorden “I want more berries and that summer feeling”, uit het nummer ‘Watermelon Sugar’.

Voor een paar coole sokken reken je al snel 170 euro. En jawel hoor, dat is het goedkoopste item uit de ganse collectie. De duurste items dan? Een koffer en bomberjack van tussen de 5.800 en 6.100 euro.

Check zijn aankondiging hier:

'Stranger Things'-ster Finn Wolfhard kampte met paniekaanvallen

Karen Luiken-03 februari 2023 om 07:17

Finn Wolfhard heeft als tiener gekampt met paniekaanvallen. Soms op de set van 'Stranger Things', soms ergens anders. Dat onthult hij in een interview met GQ.

De acteur was vijftien of zestien jaar oud toen de paniekaanvallen voor het eerst voorkwamen. “Ik heb er nooit over gepraat, omdat mijn carrière zo goed ging. Er was geen tijd voor, of we hadden het gevoel dat er geen tijd voor was”, vertelt Finn.

Iedereen dacht volgens hem dat het goed met hem ging. “Maar in werkelijkheid was ik mezelf aan het ontwikkelen en gebeurden er allerlei dingen in mijn hersenen. Er vormden zich angsten en dingen waarvan ik niet wist hoe ik ermee om moest gaan.”

Finn heeft ook een keer een paniekaanval op de set van ‘Stranger Things’ gehad. Hij was toen aan het filmen met zijn collega’s Gaten Matarazzo en Caleb McLaughlin. Showrunners Matt en Ross Duffer stopten de opnames destijds direct, waarna Finn een knuffel kreeg van zijn collega’s. “Gaten en Caleb, wij zijn voor het leven. Verbonden voor het leven”, zegt Finn. “Zij weten hoe het is.”

Acid en Enzo Knol gaan met de billen bloot

Dieter Blarinckx-02 februari 2023 om 20:01- Foto:

Instagram - @enzoknol

YouTubers en content creators Acid en Enzo Knol zijn momenteel samen aan het genieten van een skiverlof. En dat de twee het gezellig hebben samen, bewijst hun gezamenlijke post op insta eens te meer!

Op sociale media dropten de twee online persoonlijkheden namelijk een foto waar veel van hun volgers het zéér warm van krijgen. Zowel Acid als Enzo trokken hun broek af en poseerden met blote billen tussen de bergen van het skigebeid Nassfeld.

"Tijd om de blote billen traditie terug te brengen 🍑 En waarom dan niet samen met @vandergunstnathan 💪🏼", klinkt het bij de foto.

Enjoy the trip guys!

Ontdek meer