Nieuwe Gucci-collectie van Harry Styles gedropt

Dieter Blarinckx-05 november 2022 om 09:43

Fashionista's en fans van Harry Styles zijn door het dolle heen, want de gloednieuwe Gucci-collectie van de zanger is zopas gedropt! Maar wie een item wil scoren, zal wel een serieuze duit in het zakje mogen doen…

‘HA HA HA’, de officiële naam van zijn collectie, is sinds 1 november verkrijgbaar en weerspiegelt de eclectische stijl van de voormalige One Direction-zanger. Denk aan grillige prints, veel vintage details en stukken met lyrics van Harry’s muziek.

Maar zijn fans kunnen helaas niet lachen met de hoge prijskaartjes van de items. Zo bijvoorbeeld een T-shirt van 570 euro met een roze beer en de woorden “I want more berries and that summer feeling”, uit het nummer ‘Watermelon Sugar’.

Voor een paar coole sokken reken je al snel 170 euro. En jawel hoor, dat is het goedkoopste item uit de ganse collectie. De duurste items dan? Een koffer en bomberjack van tussen de 5.800 en 6.100 euro.

Check zijn aankondiging hier:

Taylor Swift nu alweer vrijgezel?

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:41- Foto:

Reuters

De romance tussen Taylor Swift en Matt Healy was van korte duur. TMZ meldt dat de twee na een maand daten uit elkaar zijn.

Over de reden van de breuk is bij TMZ niks bekend, maar een bekende van het koppel verklaart dat Taylor weer single is. Entertaiment Tonight denkt wel meer details te hebben. Een bron daarvan zegt dat Taylor en Matt het allebei extreem druk hebben en momenteel niet bij elkaar passen.

De twee muzikanten werden vorige maand voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat Matt bij een concert van Taylor verscheen. Daarna werden de twee vaker met elkaar gespot.

Taylor was voor Matt zes jaar samen met Joey Alwyn.

Lewis Capaldi cancelt shows vanwege gezondheid

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:34- Foto:

© Joel Hoylaerts

Lewis Capaldi gaat de komende tijd meer rust nemen. De zanger laat via Instagram weten dat hij een aantal shows moet cancelen omdat hij kampt met mentale klachten.

Het gaat om de optredens die gepland stonden tot 24 juni. Op die dag staat hij op het podium van Glastonbury, een optreden dat hij graag door wil laten gaan. “De afgelopen maanden zijn zowel mentaal als fysiek heel zwaar geweest”, aldus Lewis. “Ik ben sinds kerst al niet meer thuis geweest en dat eist nu zijn tol.”

Lewis gaat tijd voor zichzelf nemen en hoopt er weer klaar voor te zijn op Glastonbury. “Ik heb deze drie weken nodig om weer Lewis ut Glasgow te worden, om tijd thuis door te brengen en dingen met familie en vrienden te doen. Ik hoop dat iedereen dat begrijpt.”

Ontdek meer