Nieuwe Gucci-collectie van Harry Styles gedropt

Dieter Blarinckx-05 november 2022 om 09:43

Fashionista's en fans van Harry Styles zijn door het dolle heen, want de gloednieuwe Gucci-collectie van de zanger is zopas gedropt! Maar wie een item wil scoren, zal wel een serieuze duit in het zakje mogen doen…

‘HA HA HA’, de officiële naam van zijn collectie, is sinds 1 november verkrijgbaar en weerspiegelt de eclectische stijl van de voormalige One Direction-zanger. Denk aan grillige prints, veel vintage details en stukken met lyrics van Harry’s muziek.

Maar zijn fans kunnen helaas niet lachen met de hoge prijskaartjes van de items. Zo bijvoorbeeld een T-shirt van 570 euro met een roze beer en de woorden “I want more berries and that summer feeling”, uit het nummer ‘Watermelon Sugar’.

Voor een paar coole sokken reken je al snel 170 euro. En jawel hoor, dat is het goedkoopste item uit de ganse collectie. De duurste items dan? Een koffer en bomberjack van tussen de 5.800 en 6.100 euro.

Check zijn aankondiging hier:

Millie Bobby Brown in geheim getrouwd

Karen Luiken-25 mei 2024 om 10:29

Millie Bobby Brown is in het huwelijksbootje gestapt. The Sun meldt dat de ‘Stranger Things’-ster afgelopen weekend in het geheim het jawoord heeft gegeven aan Jake Bongiovi.

Het was een kleine ceremonie met een select clubje gasten. “Het was een rustige, romantische aangelegenheid waar hun naaste familie bij aanwezig was toen ze hun geloften aflegden”, zegt een bron. Later dit jaar zou het koppel nog een grotere ceremonie plannen.

Millie en Jake werden in de zomer van 2021 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt. Twee jaar later ging Jake op één knie.

Justin Bieber deelt foto's babybump Hailey Bieber

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 15:41

Baby, baby, baby, oh! Justin Bieber heeft zijn 293 miljoen Instagramvolgers getrakteerd op foto's van een stralende Hailey en haar groeiende babybuikje.

Op de foto's is te zien hoe Hailey trots haar handen op haar babybump houdt. In een chique zwart jasje met een doorschijnend topje straalt ze op een van de kiekjes, terwijl op een andere foto haar buik liefdevol ontbloot is onder een kort, wit topje. Om van te smelten!

Justin en Hailey kondigden twee weken geleden aan in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Er gingen al langer geruchten dat Hailey zwanger zou zijn. Wanneer baby Bieber er aan komt, hebben ze nog niet onthuld.

Ontdek meer