Selena Gomez kan mogelijk nooit kinderen krijgen

Karen Luiken-05 november 2022 om 08:07

Selena Gomez kan misschien nooit meer kinderen krijgen. In een interview met Rolling Stone vertelt ze dat de oorzaak daarvan ligt bij medicijnen die ze moest nemen vanwege haar bipolaire stoornis.

Het pijnlijke besef dat Selena misschien nooit moeder zal worden, kwam binnen toen ze een vriendin bezocht die zwanger probeerde te worden. Na hun ontmoeting barstte ze in tranen uit bij de gedachte dat ze nooit een eigen kindje zou kunnen dragen. “Het is een heel groot ding in mijn leven”, zegt de voormalige Disney-ster in het interview. “Maar als het voorbestemd is dat ik kinderen krijg, dan krijg ik ze.”

Selena kreeg in 2020 de diagnose bipolair. “Het kostte me veel moeite om dat te accepteren”, zegt ze. “Maar ik leerde hoe ik ermee om moet gaan. Het verdwijnt immers toch niet.”

TAGMAG

'Love Island-winnaars Fé en Lennert uit elkaar

Karen Luiken-06 juni 2023 om 15:00

Schokkend nieuws voor fans van 'Love Island'. Fé Bolleboom en Lennert Egghe, winnaars van het afgelopen seizoen, hebben een punt achter hun relatie gezet.

Fé en Lennert maken de breuk bekend via Instagram. "Met heel veel pijn in mijn hart moet ik vertellen dat Lennert en ik uit elkaar zijn", aldus Fé. "Helaas hebben we toch een andere visie op het leven en de toekomst. Dit hadden we van te voren nooit kunnen voorzien. We houden nog steeds van elkaar en gunnen elkaar het beste. Ik ben er helemaal kapot van."

Lennert deelt ongeveer dezelfde tekst en zegt: "Het doet me pijn dit te typen maar Fé en ik zijn sinds kort uit elkaar. Ik denk dat we misschien toch net de dingen wat anders zien dan voorheen. Ik hou nog steeds van haar en gun haar echt de wereld. Soms gaan de dingen nu eenmaal niet hoe ze zouden moeten gaan."

Het nieuws zal voor veel fans onverwachts komen, aangezien de lovebirds in de afgelopen weken nog regelmatig foto's en filmpjes van elkaar op social media deelden. De twee woonden sinds kort ook samen.

Taylor Swift nu alweer vrijgezel?

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:41- Foto:

Reuters

De romance tussen Taylor Swift en Matt Healy was van korte duur. TMZ meldt dat de twee na een maand daten uit elkaar zijn.

Over de reden van de breuk is bij TMZ niks bekend, maar een bekende van het koppel verklaart dat Taylor weer single is. Entertaiment Tonight denkt wel meer details te hebben. Een bron daarvan zegt dat Taylor en Matt het allebei extreem druk hebben en momenteel niet bij elkaar passen.

De twee muzikanten werden vorige maand voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat Matt bij een concert van Taylor verscheen. Daarna werden de twee vaker met elkaar gespot.

Taylor was voor Matt zes jaar samen met Joey Alwyn.

Ontdek meer