Ed Sheeran neemt een break

Karen Luiken-05 november 2022 om 07:56

Het zal de komende tijd stil zijn rondom Ed Sheeran. De zanger laat via social media weten een break te nemen. In het nieuwe jaar keert hij weer terug.

“Ik ga offline tot 2023. Ik zie jullie in het nieuwe jaar”, aldus de zanger in een post op Instagram. Het is niet bekend waar Ed zich de komende weken mee bezig gaat houden, maar we verwachten dat hij zich voor gaat bereiden op de drukke periode die komen gaat.

Eerder deze week kondigde de muzikant aan in 2023 een nieuw album uit te brengen. Ed is bezig met videoclips en heeft bovendien ook plannen voor een documentaire over zijn leven.

Acid en Enzo Knol gaan met de billen bloot

Dieter Blarinckx-02 februari 2023 om 20:01- Foto:

Instagram - @enzoknol

YouTubers en content creators Acid en Enzo Knol zijn momenteel samen aan het genieten van een skiverlof. En dat de twee het gezellig hebben samen, bewijst hun gezamenlijke post op insta eens te meer!

Op sociale media dropten de twee online persoonlijkheden namelijk een foto waar veel van hun volgers het zéér warm van krijgen. Zowel Acid als Enzo trokken hun broek af en poseerden met blote billen tussen de bergen van het skigebeid Nassfeld.

"Tijd om de blote billen traditie terug te brengen 🍑 En waarom dan niet samen met @vandergunstnathan 💪🏼", klinkt het bij de foto.

Enjoy the trip guys!

Jason keert weer terug in 'Big Brother'-huis

Karen Luiken-02 februari 2023 om 17:39

Na drie spannende en eenzame dagen vol onzekerheid mag Jason nu eindelijk terugkeren in het ‘Big Brother’-huis. Inclusief een aantal geheimen op zak, want wat de anderen niet weten, is dat hij de rest al die tijd constant in de gaten heeft kunnen houden. Wat zal hij doen met al die informatie? “Ik weet nu het meest van het huis en ik weet niet of dat voordelig of nadelig is”, zegt hij in onderstaande preview.

Ontdek meer