Lindsay zingt nieuwe versie van 'Jingle Bell Rock'

Karen Luiken-05 november 2022 om 07:54

Ken je het liedje ‘Jingle Bell Rock’ uit ‘Mean Girls’ nog? Netflix heeft dat nummer speciaal voor de nieuwe kerstfilm ‘Falling For Christmas’ met Lindsay Lohan in een nieuw jasje gestoken.

De originele versie van ‘Jingle Bell Rock’ komt uit 1957 en is gezongen door Bobby Helms. Actrice Lindsay Lohan coverde het nummer in 2004 voor de film ‘Mean Girls’. En nu doet ze dat dus nog eens dunnetjes over, dit keer voor ‘Falling For Christmas’.

Laatstgenoemde film gaat over een pas verloofde, verwende hotelerfgename die een ski-ongeluk krijgt, met als gevolg: compleet geheugenverlies. De eigenaar van een lodge neemt in de dagen voor kerst de zorg voor haar op zich.

De hoofdrollen worden gespeeld door Lindsay Lohan en ‘Glee’-ster Chord Overstreet. ‘Falling For Christmas’ verschijnt op 10 november op Netflix.

Nieuw koppel-alert in 'Big Brother'?

Karen Luiken-19 februari 2024 om 14:31

Komt het eerste koppel tot stand in ‘Big Brother’? De kans zit er dik in. De chemie tussen Dilano en Sabeau is onmiskenbaar en dat merken de twee bewoners zelf ook. Tijdens een avondwandeling bespreken ze hun gevoelens. Sneak preview!

'Barbie' valt flink in de prijzen bij People's Choice Awards

Karen Luiken-19 februari 2024 om 07:47

‘Barbie’ heeft zondagavond flink wat prijzen in de wacht gesleept tijdens de uitreiking van de People’s Choice Awards in Los Angeles. De film won maar liefst vijf awards.

‘Barbie’ was voor acht prijzen genomineerd, waarvan er uiteindelijk vijf werden verzilverd. De film werd verkozen tot ‘Film van het jaar’ en ‘Comedy van het jaar’. Verder kreeg Ryan Gosling voor zijn rol als Ken de prijs voor ‘Mannelijke filmster van het jaar’ en deed Margot Robbie als Barbie hetzelfde voor ‘Vrouwelijke filmster van het jaar’. De vijfde prijs ging naar America Ferrera, die voor haar rol in ‘Barbie’ een prijs kreeg voor ‘Filmoptreden van het jaar’.

Andere prijswinnaars waren onder anderen Taylor Swift met twee beeldjes (‘Vrouwelijke artiest van het jaar’ en ‘Popartiest van het jaar’), BTS-zanger Jung Kook (‘Mannelijke artiest van het jaar’) en Beyoncé (‘R&B ster van het jaar’).

Ontdek meer