Selena Gomez kampte met suïcidale gedachten

Karen Luiken-04 november 2022 om 07:29- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Selena Gomez heeft nieuwe details gedeeld over de zware jaren die ze achter de rug heeft. In een interview met Rolling Stone vertelt ze hoe ze jarenlang kampte met suïcidale gedachten en psychoses.

“Het begon allemaal met een depressie, daarna werd het een isolatie”, vertelt Selena. “Ik was niet in staat om mijn bed uit te komen. Ik wilde dat niemand tegen me praatte.” Soms duurde het weken voordat de zangeres haar slaapkamer uit kwam. “Ik raakte al buiten adem als ik naar beneden liep.”

Selena heeft nooit een poging gedaan tot zelfmoord, maar ze dacht er naar eigen zeggen wel over na. Jarenlang zelfs. “Ik dacht dat de wereld beter zou zijn als ik er niet was”, vervolgt ze. “Het was zo stom, maar ik dacht echt dat mijn wereld voorbij was. Ik paste nooit bij een coole groep meiden die beroemdheden waren. Mijn enige vriendin in de industrie is Taylor Swift, dus ik weet nog dat ik het gevoel had dat ik er niet bij hoorde.”

De zangeres zegt dat ze niet van zichzelf hield omdat ze niet wist wie ze nou precies was. Maar daar is inmiddels gelukkig verandering in gekomen. Selena is in therapie gegaan en maakt er nu haar werk van om haar geestelijke gezondheid voorop te stellen. Ze deelt haar verhaal in de hoop anderen te kunnen helpen.

Kit Connor en Rachel Zegler worden Romeo en Juliet

Chelsy Vanlerberghe-16 april 2024 om 14:19

Kit Connor en Rachel Zegler maken hun debuut op Broadway. Kit Connor, die je kan kennen van zijn rol in 'Heartstopper', zal deze herfst in de huid kruipen van Romeo. Rachel Zegler, die onlangs de hoofdrol speelde in de prequel van 'The Hunger Games', speelt zijn geliefde.

'Romeo + Juliet' wordt een moderne versie van het klassieke verhaal van Shakespeare. De musical gaat over de romance van twee jonge Italianen, waarvan hun families in de clinch liggen. In tegenstelling tot het toneelstuk uit 1579, zal deze versie zich richten op de TikTok-generatie. De slogan luidt dan ook: "The youth is fucked." Volgends de makers 'behoort Shakespeare's tijdloze tragedie nu tot een nieuwe generatie aan de rand van de afgrond'.

Logan Paul wordt papa

Chelsy Vanlerberghe-16 april 2024 om 12:45

Gezinsuitbreiding bij de familie Paul! YouTuber en worstelaar Logan Paul en zijn vriendin Nina Agdal verwachten samen een kindje. Dat meldt het koppel zelf op Instagram.

"Another Paul coming this Fall 👶🏼," schrijft de Amerikaanse influencer bij de Instagramfoto waar hij trots de echo toont. Het geluk kan niet op voor de twee lovebirds, want er staat binnenkort ook een trouw op de planning. Logan Paul vroeg het Deens model in juli ten huwelijk. Cute!

Ontdek meer