Selena Gomez kampte met suïcidale gedachten

Karen Luiken-04 november 2022 om 07:29- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Selena Gomez heeft nieuwe details gedeeld over de zware jaren die ze achter de rug heeft. In een interview met Rolling Stone vertelt ze hoe ze jarenlang kampte met suïcidale gedachten en psychoses.

“Het begon allemaal met een depressie, daarna werd het een isolatie”, vertelt Selena. “Ik was niet in staat om mijn bed uit te komen. Ik wilde dat niemand tegen me praatte.” Soms duurde het weken voordat de zangeres haar slaapkamer uit kwam. “Ik raakte al buiten adem als ik naar beneden liep.”

Selena heeft nooit een poging gedaan tot zelfmoord, maar ze dacht er naar eigen zeggen wel over na. Jarenlang zelfs. “Ik dacht dat de wereld beter zou zijn als ik er niet was”, vervolgt ze. “Het was zo stom, maar ik dacht echt dat mijn wereld voorbij was. Ik paste nooit bij een coole groep meiden die beroemdheden waren. Mijn enige vriendin in de industrie is Taylor Swift, dus ik weet nog dat ik het gevoel had dat ik er niet bij hoorde.”

De zangeres zegt dat ze niet van zichzelf hield omdat ze niet wist wie ze nou precies was. Maar daar is inmiddels gelukkig verandering in gekomen. Selena is in therapie gegaan en maakt er nu haar werk van om haar geestelijke gezondheid voorop te stellen. Ze deelt haar verhaal in de hoop anderen te kunnen helpen.

Niall Horan hint op nieuw album

Karen Luiken-26 januari 2023 om 07:57

Het lijkt er sterk op dat Niall Horan binnenkort met nieuwe muziek komt. De voormalige One Direction-zanger heeft op het wereldwijde web verschillende hints gedeeld en fans denken nu dat een derde album daar de oorzaak van is.

Een van de hints is op TikTok te vinden. Daar zijn twee verschillende fragmenten te horen van een liedje dat zijn nieuwe single lijkt te zijn. ‘God only knows where this could go’, zo klinkt de songtekst. ‘And even if our love starts to grow out of control. And you and me go up in flame. Heaven won’t be the same.’

De tweede hint is de gloednieuwe website www.heavenwontbethesame.com, waar een afbeelding van een flikkerende kaars op te zien is. Wie naar de broncode van de website kijkt, ziet daar de tekst ‘blijf elke dag checken’ staan. Oftewel: er zit een nieuwtje aan te komen.

Als er inderdaad een derde album gelanceerd wordt, dan volgt dat Niall’s tweede album ‘Heartbreak Weather’ uit 2020 op.

Tweede seizoen 'Last Of Us' komt zeer waarschijnlijk

Karen Luiken-26 januari 2023 om 07:47

Het eerste seizoen van ‘The Last Of Us’ is nog in volle gang, maar er toch wordt er nu al gepraat over een vervolg. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zegt in een gesprek met BBC dat er ‘zeer waarschijnlijk’ een tweede seizoen komt.

De 19-jarige Bella, die Ellie speelt in de serie, zegt er het volgende over: “Als mensen blijven kijken, denk ik dat een tweede seizoen zeer waarschijnlijk is. Het is aan de mensen van HBO. Er is nog niks bevestigd, dus we zullen moeten afwachten.”

‘The Last Of Us’ is gebaseerd op een videogame en volgt de reis van een man en een tienermeisje terwijl ze door de Verenigde Staten reizen tijdens een zombie-apocalyps. De twee vormen een onwaarschijnlijke band die uiteindelijk sterker wordt dan al het kwaad.

Ontdek meer