'SOS Piet XL' vanaf 16 november te zien!

Dieter Blarinckx-03 november 2022 om 19:10

De bekendste tv-kok van Vlaanderen maakt binnenkort een comeback! Piet Huysentruyt is helemaal back in 'SOS Piet XL', vanaf 16 november bij VTM.

Het is al een tijdje geweten dat tv-icoon Piet Huysentruyt terug te zien zou zijn op VTM. En nu is er dus ook eindelijk een datum geweten: vanaf woensdag 16 november trekt hij er weer op uit in Vlaanderen om zijn gasten uit de nood te helpen in de keuken.

In zijn nieuwe programma ‘SOS Piet XL’ zal hij zowel bekende als onbekende mensen een handje komen helpen in de keuken. Onder de bekende gasten kunnen we bijvoorbeeld rekenen op Nathalie Meskens en Andy Peelman.

En Piet zelf, die is helemaal in zijn nopjes: “Ik ben VTM enorm dankbaar voor deze nieuwe reeks. Het is een droom die uitkomt. Tijdens de opnames heb ik gemerkt dat het programma nog altijd leeft. Onderweg met mijn ‘SOS Piet’-auto claxonneerden andere chauffeurs naar mij en dat doet deugd”, klinkt het in een interview met Het Laatste Nieuws.

Afspraak dus op woensdag 16 november om 20u35 voor ‘SOS Piet XL’!

Vervanger gezocht voor 'Big Brother'-presentator Peter Van de Veire

Karen Luiken-30 november 2022 om 07:18

Er gaat iets veranderen in het aankomende seizoen van ‘Big Brother’. In tegenstelling tot voorgaande seizoenen zal Peter Van de Veire dit jaar niet samen met Geraldine Kemper de presentatie op zich nemen. Volgens Showbizz24 wordt er gezocht naar een vervanger voor hem.

Peter is teruggekeerd naar zender Eén en zal de hernieuwde versie van ‘Eurosong’ gaan presenteren. Die show, een Vlaamse preselectie van het songfestival, begint op zaterdag 14 januari. Volgens Showbizz24 zal Peter om die reden hoogstwaarschijnlijk niet van de partij zijn bij het Play4-programma ‘Big Brother’.

Een officieel bericht over het mogelijk vervangen van de presentator in ‘Big Brother’ is er nog niet. Laat staan dat het al duidelijk is wie zijn plek over zou nemen. We’ll keep you posted!

'Big Brother'-ster Nawel maakt comeback op tv

Karen Luiken-29 november 2022 om 05:20

Nawel uit ‘Big Brother’ maakt binnenkort een comeback op de beeldbuis. De realityster doet mee aan ‘Million Dollar Island’, zo maakt Juice Channel bekend.

‘Million Dollar Island’ heeft in Nederland al een seizoen gehad, maar komt nu ook naar de Belgische televisie. Voor het programma worden honderd kandidaten naar een onbewoond eiland in de Filipijnen gestuurd. Ze hebben allemaal één doel: zo lang mogelijk overleven.

Elke deelnemer krijgt een polsbandje dat 10.000 waard is. Wie het programma moet verlaten, zal zijn polsbandje door moeten geven aan een ander. De drie personen die op de laatste dag nog steeds op het eiland zijn, mogen proberen de waarde van hun totaal aantal polsbandjes te cashen. De maximale prijzenpot bedraagt 1 miljoen euro.

Het is nog niet bekend wanneer ‘Million Dollar Island’ op televisie te zien zal zijn.

Ontdek meer