'SOS Piet XL' vanaf 16 november te zien!

Dieter Blarinckx-03 november 2022 om 19:10

De bekendste tv-kok van Vlaanderen maakt binnenkort een comeback! Piet Huysentruyt is helemaal back in 'SOS Piet XL', vanaf 16 november bij VTM.

Het is al een tijdje geweten dat tv-icoon Piet Huysentruyt terug te zien zou zijn op VTM. En nu is er dus ook eindelijk een datum geweten: vanaf woensdag 16 november trekt hij er weer op uit in Vlaanderen om zijn gasten uit de nood te helpen in de keuken.

In zijn nieuwe programma ‘SOS Piet XL’ zal hij zowel bekende als onbekende mensen een handje komen helpen in de keuken. Onder de bekende gasten kunnen we bijvoorbeeld rekenen op Nathalie Meskens en Andy Peelman.

En Piet zelf, die is helemaal in zijn nopjes: “Ik ben VTM enorm dankbaar voor deze nieuwe reeks. Het is een droom die uitkomt. Tijdens de opnames heb ik gemerkt dat het programma nog altijd leeft. Onderweg met mijn ‘SOS Piet’-auto claxonneerden andere chauffeurs naar mij en dat doet deugd”, klinkt het in een interview met Het Laatste Nieuws.

Afspraak dus op woensdag 16 november om 20u35 voor ‘SOS Piet XL’!

Kinepolis zendt seizoensfinale 'Familie' uit op groot scherm

Karen Luiken-31 mei 2023 om 11:45

Net zoals ieder ander jaar vindt de slotaflevering van ‘Familie’ ook dit jaar weer vlak voor de zomervakantie plaats. Maar in tegenstelling tot bij voorgaande seizoenen, wordt die aflevering dit jaar op groot scherm uitgezonden. Diehard fans zijn op woensdag 21 juni welkom bij de Kinepolis in Antwerpen voor een exclusieve voorpremière. Inclusief castleden!

Twee dagen voor de seizoensfinale bij VTM wordt uitgezonden, kunnen de grootste fans de aflevering al zien bij Kinepolis Antwerpen. Daar wordt die dag zowel de woensdag- als de donderdag- en vrijdagaflevering getoond.

Naast fans zullen ook heel veel castleden aanwezig zijn bij het evenement. Onder meer Annie Geeraerts (Anna), Ray Verhaeghe (Albert), Jef De Smedt (Jan), Sandrine André (Véronique), Jo Hens (Niko), Caroline Maes (Mieke), Roel Vanderstukken (Benny), Karen Damen (Vanessa), Peter Bulckaen (Mathias), Werner De Smedt (Rudi), Jan Van den Bosch (Zjef), Maarten Cop (Jelle), Amine Boujouh (Brahim), Jools Jatta Janssens (Jamila), Senne Meynendonckx (Ilja), Yanni Bourguignon (Cédric), Jelle Palmaerts (Emiel) en Jaak Van Assche (Alfons) zijn van de partij om de avant-première mee te beleven.

Tickets zijn nu te koop via vtm.be.

Docu over André Hazes te zien bij VTM

Karen Luiken-22 mei 2023 om 13:53

De spraakmakende documentaire over André Hazes komt binnenkort naar de Belgische beeldbuis. VTM zendt op dinsdag 23 mei ‘Crossroads’ uit, een reeks waarin de Nederlandse ‘Leef’-zanger een kant van zichzelf toont die fans nooit eerder hebben gezien.

André werd voor de documentaire twee jaar lang gevolgd terwijl hij door de moeilijkste periode van zijn leven ging. Hij vertelt over zijn burn-out, liefdesperikelen, het leven in de schaduw van zijn vader en zijn gevecht tegen verslavingen. Verschillende vrienden en familieleden, zoals moeder Rachel, partner Monique Westenberg en neef Djarno Hofland, komen ook aan het woord.

“Het resultaat is een heel eerlijk, intiem en uniek document geworden waarbij de kijker André te zien krijgen zoals ze hem nog nooit zagen”, zegt documentairemaakster Cheeru Mampaey.

De eerste aflevering wordt op 23 mei uitgezonden, daarna volgt er een aantal dinsdagen lang iedere week een nieuwe aflevering op VTM 2 en VTM GO+.

Ontdek meer