'Big Brother'-ster Jill doet opmerkelijke onthulling

Karen Luiken-03 november 2022 om 15:27

‘Big Brother’-winnares Jill Goede verdient haar brood als stewardess. Ze heeft er netjes een opleiding voor gedaan, maar als het niet aan haar nichtje had gelegen, weten we niet of ze die wel had gehaald. In de podcast ‘Date Night Talkshow’ vertelt ze namelijk dat haar familielid een van haar examens heeft gedaan.

Jill is naar eigen zeggen zó slecht in Engels, dat ze het voor haar opleiding niet voor elkaar kreeg om dat vak te halen. De ultieme oplossing? Haar nichtje inschakelen. “Ik heb mijn opleiding tot stewardess op een hele foute manier behaald”, biecht Jill op. “Mijn nichtje heeft mijn Engels examen gedaan. We deden alles via Zoom en ik was al twee keer gezakt. Ik dacht: dit ga ik nooit halen. Ik kan gewoon geen Engels. En toen dacht ik: mijn nicht kan vloeiend Engels.”

Jills familielid deed een sjaaltje om zodat ze op haar nicht zou lijken. Jill deed op haar beurt een beetje vaseline op haar camera zodat het leek dat de technologie haar in de steek liet. Niet helemaal eerlijk, wel met succes. Haar nichtje haalde haar examen uiteindelijk met een 9.

'Geordie Shore'-ster Holly bevallen van eerste kindje

Karen Luiken-07 juni 2023 om 08:48

De ‘Geordie Shore’-familie heeft er een nieuw lid bij gekregen. Holly Hagan is bevallen van een kindje, laat ze weten via social media.

Holly en haar man Jacob hebben een zoontje gekregen dat ze de naam Alpha-Jax Blyth hebben gekregen. Het is voor beiden het eerste kindje.

Holly en Jacob leerden elkaar in 2017 kennen tijdens een vakantie op Ibiza. Vorig jaar gaven ze elkaar het jawoord op datzelfde eiland. “Gefeliciteerd met ons jubileum”, schreef Jacob gisteren op Instagram. “Precies een jaar geleden trouwen we op Ibiza. Nu zitten we met ons zoontje in onze babybubbel. Wat een jaar is het geweest.”

Apple gaat stoppen met autocorrectie bij woordje 'fuck'

Karen Luiken-07 juni 2023 om 08:28

Apple leek het lange tijd niet te willen accepteren dat mensen soms ‘fuck’ willen typen. Telkens als het woordje werd gebruikt, maakte de autocorrectie er automatisch het woordje ‘duck’ van. Maar dat is binnenkort verleden tijd.

Na twintig jaar klagen over de autocorrectie van Apple wordt er nu eindelijk geluisterd. Apple gaat het voor gebruikers mogelijk maken om ‘fuck’ te typen zonder automatisch te worden gecorrigeerd. Dat heeft Craig Federighi, softwarechef van het bedrijf, dinsdag aangekondigd tijdens een conferentie in Californië. Hij zegt dat de toestellen van Apple een ‘lerend’ toetsenbord krijgen. Als jij een woord wilt typen dat het toetsenbord eigenlijk niet kent maar dat jij vaak gebruikt, gaat hij het vanzelf herkennen.

De verandering wordt naar verwachting ingevoerd met de nieuwe iOS 17, die dit najaar beschikbaar zal zijn als software-update.

Ontdek meer