'Big Brother'-ster Jill doet opmerkelijke onthulling

Karen Luiken-03 november 2022 om 15:27

‘Big Brother’-winnares Jill Goede verdient haar brood als stewardess. Ze heeft er netjes een opleiding voor gedaan, maar als het niet aan haar nichtje had gelegen, weten we niet of ze die wel had gehaald. In de podcast ‘Date Night Talkshow’ vertelt ze namelijk dat haar familielid een van haar examens heeft gedaan.

Jill is naar eigen zeggen zó slecht in Engels, dat ze het voor haar opleiding niet voor elkaar kreeg om dat vak te halen. De ultieme oplossing? Haar nichtje inschakelen. “Ik heb mijn opleiding tot stewardess op een hele foute manier behaald”, biecht Jill op. “Mijn nichtje heeft mijn Engels examen gedaan. We deden alles via Zoom en ik was al twee keer gezakt. Ik dacht: dit ga ik nooit halen. Ik kan gewoon geen Engels. En toen dacht ik: mijn nicht kan vloeiend Engels.”

Jills familielid deed een sjaaltje om zodat ze op haar nicht zou lijken. Jill deed op haar beurt een beetje vaseline op haar camera zodat het leek dat de technologie haar in de steek liet. Niet helemaal eerlijk, wel met succes. Haar nichtje haalde haar examen uiteindelijk met een 9.

Niall Horan hint op nieuw album

Karen Luiken-26 januari 2023 om 07:57

Het lijkt er sterk op dat Niall Horan binnenkort met nieuwe muziek komt. De voormalige One Direction-zanger heeft op het wereldwijde web verschillende hints gedeeld en fans denken nu dat een derde album daar de oorzaak van is.

Een van de hints is op TikTok te vinden. Daar zijn twee verschillende fragmenten te horen van een liedje dat zijn nieuwe single lijkt te zijn. ‘God only knows where this could go’, zo klinkt de songtekst. ‘And even if our love starts to grow out of control. And you and me go up in flame. Heaven won’t be the same.’

De tweede hint is de gloednieuwe website www.heavenwontbethesame.com, waar een afbeelding van een flikkerende kaars op te zien is. Wie naar de broncode van de website kijkt, ziet daar de tekst ‘blijf elke dag checken’ staan. Oftewel: er zit een nieuwtje aan te komen.

Als er inderdaad een derde album gelanceerd wordt, dan volgt dat Niall’s tweede album ‘Heartbreak Weather’ uit 2020 op.

Tweede seizoen 'Last Of Us' komt zeer waarschijnlijk

Karen Luiken-26 januari 2023 om 07:47

Het eerste seizoen van ‘The Last Of Us’ is nog in volle gang, maar er toch wordt er nu al gepraat over een vervolg. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zegt in een gesprek met BBC dat er ‘zeer waarschijnlijk’ een tweede seizoen komt.

De 19-jarige Bella, die Ellie speelt in de serie, zegt er het volgende over: “Als mensen blijven kijken, denk ik dat een tweede seizoen zeer waarschijnlijk is. Het is aan de mensen van HBO. Er is nog niks bevestigd, dus we zullen moeten afwachten.”

‘The Last Of Us’ is gebaseerd op een videogame en volgt de reis van een man en een tienermeisje terwijl ze door de Verenigde Staten reizen tijdens een zombie-apocalyps. De twee vormen een onwaarschijnlijke band die uiteindelijk sterker wordt dan al het kwaad.

Ontdek meer