Zien: trailer van nieuwe kerstfilm met Asa Butterfield

Karen Luiken-03 november 2022 om 07:24

Het is inmiddels november en dan is, als we Mariah Carrey mogen geloven, het kerstseizoen officieel aangebroken. Hoog tijd dus voor een aantal gloednieuwe kerstfilms. Dit jaar kunnen we onder meer ‘Your Christmas Or Mine?’ verwachten, een pareltje met Asa Butterfield in de hoofdrol.

De film gaat over James en Hayley, twee smoorverliefde mensen die allebei op weg zijn naar hun families voor de feestdagen. James gaat naar het dorpje Kemble terwijl Hayley afreist naar Macclesfield. Maar als de twee afscheid van elkaar nemen op het station, beseffen ze plotseling hoeveel ze elkaar gaan missen.

Ze nemen allebei dezelfde impulsieve beslissing om elkaar met Kerstmis te verrassen en onbewust wisselen ze van trein. James en Hailey realiseren zich dat ze een bizarre kerst gaan krijgen die ze vanwege de zwaarste sneeuwval in jaren bij elkaars familie door zullen moeten brengen. Overleeft hun relatie het als hun grootste geheimen worden onthuld?

Naast Asa Butterfield zijn er in de film ook rollen weggelegd voor Cora Kirk, Daniel Mays en Angela Griffin. ‘Your Christmas Or Mine?’ komt op 2 december naar Amazone Prime Video.

'Black Panther: Wakanda Forever' staat nu op Disney+

Dieter Blarinckx-01 februari 2023 om 18:32

Goed nieuws voor de Marvelfanaten hier, want de gloednieuwe en tweede 'Black Panther'-film staat al sinds 1 februari op Disney+.

In Marvel Studios' "Black Panther: Wakanda Forever", vechten koningin Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M'Baku, Okoye en de Dora Milaje, om hun natie te beschermen tegen de tussenkomst van wereldmachten in de nasleep van de dood van koning T'Challa. Terwijl het volk van Wakanda probeert hun volgende hoofdstuk te aanvaarden, moeten de helden zich verenigen met de hulp van War Dog Nakia (Lupita Nyong'o) en Everett Ross (Martin Freeman) en een nieuw pad uitstippelen voor het koninkrijk Wakanda.

Stream 'm nu via Disney+!

Ali in de clinch met Danny in 'Big Brother'

Karen Luiken-01 februari 2023 om 15:22

Het strenge dieet waar de ‘Big Brother’-bewoners zich vanwege alle beperkte middelen verplicht aan moeten houden, doet niet alle deelnemers goed. Vooral Ali wordt hangry van het leven in schaarste en dat uit zich in een discussie met Danny. Al die kwark komt zijn neus uit. Kijk mee:

Ontdek meer