Zesde seizoen 'Élite' heeft een trailer

Karen Luiken-03 november 2022 om 07:16

Het zesde seizoen van ‘Élite’ zit vol met oude, maar ook heel veel nieuwe gezichten. Dat blijkt uit de gloednieuwe trailer die Netflix heeft gedeeld.

Wie de eerste vijf seizoenen van ‘Élite’ heeft gezien, weet dat het tienerdrama ruzies, moorden en seks bevat. In het zesde seizoen doen de makers dat nog eens dunnetjes over.

Dit keer met een aantal nieuwe castleden, waaronder Ander Puig, Carmen Arrufat, Álvaro de Juana, Ana Bokesa en Álex Pastrana. Zij vergezellen veteranen André Lamoglia, Valentina Zenere, Carla Díaz, Martina Cariddi, Adam Nourou en Manu Ríos.

Het nieuwe seizoen verschijnt vanaf 18 november op Netflix. Het zevende seizoen is ook al aangekondigd, maar daar is verder nog niets over bekend.

TAGMAG

'Love Island-winnaars Fé en Lennert uit elkaar

Karen Luiken-06 juni 2023 om 15:00

Schokkend nieuws voor fans van 'Love Island'. Fé Bolleboom en Lennert Egghe, winnaars van het afgelopen seizoen, hebben een punt achter hun relatie gezet.

Fé en Lennert maken de breuk bekend via Instagram. "Met heel veel pijn in mijn hart moet ik vertellen dat Lennert en ik uit elkaar zijn", aldus Fé. "Helaas hebben we toch een andere visie op het leven en de toekomst. Dit hadden we van te voren nooit kunnen voorzien. We houden nog steeds van elkaar en gunnen elkaar het beste. Ik ben er helemaal kapot van."

Lennert deelt ongeveer dezelfde tekst en zegt: "Het doet me pijn dit te typen maar Fé en ik zijn sinds kort uit elkaar. Ik denk dat we misschien toch net de dingen wat anders zien dan voorheen. Ik hou nog steeds van haar en gun haar echt de wereld. Soms gaan de dingen nu eenmaal niet hoe ze zouden moeten gaan."

Het nieuws zal voor veel fans onverwachts komen, aangezien de lovebirds in de afgelopen weken nog regelmatig foto's en filmpjes van elkaar op social media deelden. De twee woonden sinds kort ook samen.

Nieuwe reeks ‘The Idol’ met The Weeknd vanaf nu te zien

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:57

Goed nieuws voor iedereen die wanhopig op zoek is naar nieuw kijkvoer. De streamingsdiensten HBO Max en Streamz hebben deze week de veelbelovende serie ‘The Idol’ gelanceerd.

‘The Idol’ gaat over de aankomende popster Jocelyn en een zelfhulpgoeroe, die toevallig ook nachtclubeigenaar en sekteleider is.

De hoofdrollen worden gespeeld door Lily-Rose (dochter van Johnny Depp) en The Weeknd. Ze worden in de cast vergezeld door Troye Sivan, Dan Levy, Suzanna Son, Moses Sumney, Rachel Sennot, Hari Nef, Mike Dean, Jane Adams, Eli Roth, Da’vine Joy Randolph, Ramsey Sound, Hank Azaria en Jenny Ruby Jane.

Ontdek meer