Makers horror over Winnie the Pooh nu ook bezig met Peter Pan

Karen Luiken-02 november 2022 om 15:41

Na Winnie the Pooh is er nu nog een jeugdheld waar een horrorversie van komt. De makers van de film ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’ werken aan een bloederig project over Peter Pan. Dat meldt The Hollywood Reporter.

Een paar maanden geleden kwam het nieuws naar buiten dat regisseur Rhys Frake-Waterfield met een horror over Winnie the Pooh en Knorretje zou komen. In de film zijn de twee beste vrienden uit op wraak op hun oude vriend Christopher Robin. Hij heeft hen ooit in de steek gelaten en daar moet hij jaren later voor boeten. Winnie en Knorretje keren zich tegen de mensheid en deinzen nergens voor terug om Christopher te vermoorden. Maar om dat doel te bereiken, laten ze een spoor van lichamen achter.

Blijkbaar heeft alle aandacht die film in de media krijgt de regisseur op ideeën gebracht. Hij is nu namelijk ook bezig met een horrorversie van Peter Pan. Dat project draagt de naam ‘Peter Pan: Neverland Nightmare’. Meer details zijn er helaas nog niet.

Jason keert weer terug in 'Big Brother'-huis

Karen Luiken-02 februari 2023 om 17:39

Na drie spannende en eenzame dagen vol onzekerheid mag Jason nu eindelijk terugkeren in het ‘Big Brother’-huis. Inclusief een aantal geheimen op zak, want wat de anderen niet weten, is dat hij de rest al die tijd constant in de gaten heeft kunnen houden. Wat zal hij doen met al die informatie? “Ik weet nu het meest van het huis en ik weet niet of dat voordelig of nadelig is”, zegt hij in onderstaande preview.

Zien: voorproefje op nieuw seizoen 'Chateau Meiland'

Karen Luiken-02 februari 2023 om 17:35

Trek die fles wijn maar vast open en ga er even goed voor zitten. De Meilandjes zijn terug van weggeweest! In een nieuw seizoen van ‘Chateau Meiland’ gaan Martien, Erica, Maxime en Montana weer flink verbouwen en staat de boel binnen no time op stelten. Zaterdag verschijnt de eerste aflevering op Play4. Dít is wat je daarvan kunt verwachten:

Ontdek meer