Kinepolis houdt 'Black Panther'-marathon

Karen Luiken-02 november 2022 om 15:07

Het duurt niet lang meer voor het vervolg op ‘Black Panther’ op het witte doek verschijnt. En om dat heuglijke feitje te vieren, heeft Kinepolis iets leuks in petto. De bioscoop organiseert volgende week op verschillende plekken twee ‘Black Panther’-marathons.

De eerste marathon wordt op woensdag 9 november gehouden. Geïnteresseerden zijn vanaf 19.15 uur welkom. Een half uurtje later start de eerste ‘Black Panther’-film, zodat je geheugen weer even opgefrist wordt. Na afloop is het tijd voor het gevolg. Rond 01.00 uur zullen beide films afgelopen zijn.

Lukt het jou niet om woensdag te komen? Dan krijg je op zaterdag 12 november een herkansing. Op die dag start het programma om 16.30 uur en zal de boel rond 22.30 uur weer afgelopen zijn.

Beide dagen worden bezoekers verrast met een snack, drankje én leuke goodiebag. Bijzijn? Tickets voor de filmavondjes kunnen via deze website gekocht worden. Deelnemende bioscopen zijn die in Antwerpen, Braine, Brugge, Brussel, Gent, Hasselt, Kortrijk, Leuven, Liège en Oostende.

Nieuwe Madonna-film geschrapt door wereldtournee

Dieter Blarinckx-25 januari 2023 om 14:14

Het is al een tijdje geweten dat er een film in de maak is over de internationale superster Madonna. Vorige week maakte Madonna zelf bekend dat ze opnieuw op tournee zal gaan en dat heeft een negatief effect op de productie van de film. Méér zelfs: het hele project werd geschrapt.

Het is het Britse magazine The Guardian dat meldt dat het project van Universal Pictures volledig van de baan is. De reden? Madonna’s eigen aankondiging van de nieuwe wereldwijde tournee.

De productie van de film was al volop bezig, met zelfs al actrice Julia Garner in de rol als de wereldster.

Madonna heeft intussen al gereageerd op het nieuws en zegt dat ze sowieso ooit nog van plan is om een film van haar eigen leven te maken.

Zien: nieuwe trailer 'Dungeons & Dragons' gedropt

Dieter Blarinckx-24 januari 2023 om 17:16

Filmfans, deze is voor jullie! Er is namelijk een gloednieuwe trailer gedropt van de aankomende fantasyfilm 'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves'.

Een knappe dief en een groep onwaarschijnlijke avonturiers beginnen aan een epische overval om een verloren relikwie terug te vinden. Maar het gaat goed fout wanneer ze de toorn van enkele wraakzuchtige mensen over zich heen krijgen.

'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves' brengt de rijke wereld van de legendarische role-playing game naar het witte doek in een hilarisch avontuur boordevol actie.

Check de trailer hieronder en ga 'm vanaf 29 maart zien in een bioscoop bij jou in de buurt.

Ontdek meer