Taylor Swift pakt bizar record

Karen Luiken-02 november 2022 om 06:21

Taylor Swift heeft een bijzonder record gevestigd. De zangeres bezet de complete top 10 van de Amerikaanse Billboard-hitlijst met haar nieuwe muziek. Ze bracht onlangs haar kersverse album ‘Midnights’ uit’.

De hitlijst van Billboard bestaat in het totaal uit honderd nummers. De eerste tien plekken worden momenteel bezet door Taylor. Het nummer ‘Anti-Hero’ staat bovenaan, gevolgd door ‘Lavender Haze’ en ‘Maroon’.

Met deze mijlpaal slaat Taylor haar collega Drake van de troon. Hij kreeg het vorig jaar voor elkaar om negen van de eerste tien plekken voor zich te winnen.

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ed Sheeran wil elk seizoen nieuw album lanceren

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:01- Foto:

Reuters

Heb je moeite met seizoenswisselingen? Ed Sheeran gaat het makkelijker maken voor je. De zanger, die vrijdag zijn herfstplaat ‘Autumn Variations’ uitbracht, wil volgens Britse media elk seizoen een nieuw album uitbrengen.

“Ik wil een ‘Summer Variatons’ maken en een ‘Spring Variatons’, en er komt ook nog een ‘Winter Variatons’", zegt de Britse zanger. Maar voor het zover is, komt er eerst nog een ander project. "We hebben nog een grote popplaat."

Wanneer de nieuwe albums uit moeten komen, is nog niet bekend.

Ontdek meer