Huis uit 'Stranger Things' staat te koop

Karen Luiken-02 november 2022 om 06:13

Ben jij fan van ‘Stranger Things’? Schraap dan al je centen bij elkaar of start een crowdfundignsactie. Het beruchte huis van de familie Creel, bekend uit de Netflix-serie, staat te koop voor 1,5 miljoen dollar.

Het iconische spookhuis is niet alleen de thuisbasis van de familie Creel, maar ook van Vecna. Hij gebruikt het optrekje in het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ als zijn hol in de Upside Down wereld.

De enorme villa ligt in het Amerikaanse Rome en heeft zes slaapkamers, vijf slaapkamers en een apart gastenverblijf in de achtertuin van het perceel. Ooit was het landgoed een succesvolle bed & breakfast.

In 2019 werd het huis gekocht voor slechts 350.000 dollar, maar inmiddels is de prijs die eraan hangt ietsje duurder geworden: voor 1,5 miljoen kan het voor jou zijn.

Balaton Sound lost eerste namen Belgian Stage!

Nezir Yikik-17 maart 2023 om 13:00

Balaton Sound stond de voorbije jaren steeds bekend om zijn waanzinnige line-up van elektronische muziek. Met de aankondiging van de eerste Belgische namen voor de 2023-editie, lijkt het festival ook dit jaar niet onder te doen!

Charlotte de Witte, Dimitri Vegas & Like Mike en Yves V, reizen dit jaar mee af naar het Hongaarse festival dat plaatsvindt van 28 juni t.e.m. 1 juli. Maar ook Bassbrain, Mattic, Unregular en Sven & Clémentine zijn van de partij!

Verder ontdek je op de Belgian Stage ook heel wat nieuwe namen zoals: Jørdan B, Simon Wauman a.k.a. dj Unregular, Alles Kapot, Karakals, Toulouse en een tal van andere artiesten die nog gelost moeten worden.

Eén ding is zeker, The Balaton Trip en TAGMAG zorgen voor heel wat Belgische sounds!

Helemaal ready om samen met TAGMAG een cra-zy zomer te beleven? Reserveer dan nog snel je tickets via thebalatontrip.be.

Gratis trip door Europa voor 18-jarigen

Maxine Decaluwé-15 maart 2023 om 16:20- Foto:

Senuscape via Pexels

Ben je 18 jaar oud en hou je van reizen? Dan kan jij je vanaf vandaag online aanmelden om een Interrailpas te winnen. De Europese Commissie geeft 70.000 van die pasjes weg, waarmee je Europa een maand lang kan ontdekken.

Met deze winactie wil de Europese Commissie jongeren de kans geven om “op een betaalbare en duurzame manier Europa te ontdekken.” Met een Interrailpas op zak, reis je 30 dagen gratis met de trein door Europa tussen 15 juni 2023 en 30 september 2024. Ook kortingen op verblijfplaatsen, activiteiten en lokaal vervoer zijn inbegrepen!

Enkel jongeren die geboren zijn tussen 1 juli 2004 en 30 juni 2005, kunnen een treinpas winnen. Daarnaast moet je inwoner zijn van de Europese Unie óf van landen die gekoppeld zijn aan het Erasmus+-programma, zoals IJsland, Liechtenstein, Noord-Macedonië, Noorwegen, Servië en Turkije.

Klinkt deze reiservaring je als muziek in de oren? Surf dan naar European Youth Portal en waag je kans tot woensdag 29 maart 2023!

Ontdek meer