Huis uit 'Stranger Things' staat te koop

Karen Luiken-02 november 2022 om 06:13

Ben jij fan van ‘Stranger Things’? Schraap dan al je centen bij elkaar of start een crowdfundignsactie. Het beruchte huis van de familie Creel, bekend uit de Netflix-serie, staat te koop voor 1,5 miljoen dollar.

Het iconische spookhuis is niet alleen de thuisbasis van de familie Creel, maar ook van Vecna. Hij gebruikt het optrekje in het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ als zijn hol in de Upside Down wereld.

De enorme villa ligt in het Amerikaanse Rome en heeft zes slaapkamers, vijf slaapkamers en een apart gastenverblijf in de achtertuin van het perceel. Ooit was het landgoed een succesvolle bed & breakfast.

In 2019 werd het huis gekocht voor slechts 350.000 dollar, maar inmiddels is de prijs die eraan hangt ietsje duurder geworden: voor 1,5 miljoen kan het voor jou zijn.

'Uncharted'-franchise krijgt eigen achtbaan

Dieter Blarinckx-30 november 2022 om 16:02

Leuk nieuws voor de pretparkfans onder jullie, want de populaire franchise 'Uncharted' (bekend van de games én nu ook de film) krijgt binnenkort een geheel eigen achtbaan!

Deze nieuwe coaster, die volledig in teken zal staan van de actiefranchise, wordt momenteel gebouwd in het Spaanse pretpark PortAventura World. De voltooiing staat voorlopig gepland in de zomer van 2023. In de coaster zullen bezoekers zich in de avontuurlijke wereld van de populaire games en film wanen.

Het verhaal van de coaster zal verdergaan op het verhaal van de film, maar verdere details zijn er helaas nu nog niet bekendgemaakt. Ook de specificaties van de coaster zijn nog strikt geheim.

Dus stay tuned voor updates!

Tickets Disneyland Paris Pride 2023 nu te koop

Dieter Blarinckx-29 november 2022 om 20:13

Goed nieuws voor de pretparkfans onder jullie want vanaf nu kan je tickets scoren voor het geliefde event Disneyland Paris Pride. De editie van 2023 zal doorgaan op 17 juni.

Vier diversiteit en inclusiviteit met een groots en magisch feest tijdens de Disneyland Paris Pride op 17 juni. Vrienden, familie, iedereen uit de LGBTQIA+-gemeenschap en alle bondgenoten genieten op deze avond van de schitterende sfeer van het Walt Disney Studios Park van 20.00 tot 2.00 uur ’s nachts, met attracties die de hele avond open zijn, live optredens en meer.

Er komt een fantastische exclusieve parade, een verbluffend live optreden met beroemde artiesten, ongelooflijk entertainment en shows. Enkele van onze populairste attracties zijn tot laat in de nacht geopend en natuurlijk vieren Mickey, Minnie en al hun vrienden dit feest met je mee!

En de tickets zijn vanaf nu alvast te koop! Voor het basisticket betaal je zo’n 94 euro.

Meer info en tickets kan je hier vinden.

Ontdek meer