Netflix trekt stekker uit ‘Fate: The Winx Saga’

Dieter Blarinckx-01 november 2022 om 19:32

Triest nieuws voor de fans van de Netflix-serie ‘Fate: The Winx Saga’, want er werd zopas bekendgemaakt dat er geen nieuwe afleveringen meer gemaakt zullen worden. Netflix heeft de show gecanceld.

Hoewel seizoen twee eindigde met een serieuze cliffhanger (no spoilers!) zullen we nooit weten hoe het verdergaat. Netflix heeft namelijk bekendgemaakt dat de serie officieel gecanceld is. Dat jammere nieuws werd gedeeld door de showrunner van ‘Fate: The Winx Saga’, Brian Young.

“Dit is geen fijn nieuws om te brengen, maar Netflix heeft besloten niet verder te gaan met Fate seizoen 3. Dit is vooral zwaar omdat ik weet hoeveel mensen van de serie hielden. Het waren fantastische jaren en ik hoop jullie allemaal snel terug te zien.”

Op sociale media reageren fans natuurlijk massaal en geshockeerd...

Releasedatum laatste seizoen 'Sweet Tooth' bekend

Karen Luiken-19 april 2024 om 08:18

Gus en zijn vrienden maken over een niet al te lange tijd een comeback naar Netflix. De streamingsdienst heeft met een gloednieuwe trailer aangekondigd dat het derde en laatste seizoen van ‘Sweet Tooth’ op 6 juni in première gaat.

‘Sweet Tooth’ gaat over Gus, die een hybride kind met dierlijk DNA is. Hij heeft trekken van een hert en een gewei op zijn hoofd. Gus is zijn hele leven in totale afzondering grootgebracht en wordt gedwongen een nieuw onderkomen te zoeken na de dood van zijn vader. Hij gaat op reis in de hoop bescherming te kunnen vinden.

In het derde seizoen worden Gus en zijn vrienden Jepperd. Becky en Wendy opnieuw gevolgd terwijl ze Alaska proberen te bereiken om de moeder van Gus te vinden. Naast de hoofdrolspelers Christian Convery, Nonso Anozie, Stefania LaVie Owen en Naledi Murray wordt in het nieuwe seizoen ook ‘Star Wars’-ster Kelly Marie Tran geïntroduceerd als het nieuwe personage Rosie.

De serie ging in 2021 in première en was meteen een groot succes. Het tweede seizoen werd afgelopen zomer uitgezonden.

Figuranten gezocht voor nieuw seizoen 'Knokke off'

Karen Luiken-19 april 2024 om 08:12- Foto:

Knokke off © VRT MAX

Misschien heb je het al gehoord, misschien ook niet. Maar de opnames voor het tweede seizoen van ‘Knokke off’ zijn van start gegaan. De cast is terug voor een nieuwe ronde en jíj kan daar binnenkort onderdeel van uitmaken. De makers van de serie zijn op zoek naar figuranten!

Voor twee scènes van het nieuwe seizoen wordt gezocht naar mensen die voor de camera willen verschijnen. Bij de ene scène spelen de figuranten gasten op een misdienst en bij de andere genodigden op een feest.

De opnames voor de misdienst vinden op 28 mei plaats, de opnames voor het feest op 2, 3 en 4 juni. Beide scènes worden in – hoe kan het ook anders – Knokke opgenomen. Alle aanwezige figuranten krijgen een vergoeding en worden verzocht hun gezinsleden mee te nemen.

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven door een mail te sturen naar figuratie.knokkeoff2@gmail.com.

Ontdek meer