Kit Connor komt geforceerd uit de kast op Twitter

Dieter Blarinckx-01 november 2022 om 19:18

‘Heartstopper’-acteur Kit Connor heeft zich via Twitter geout als bi. Maar dat was blijkbaar niet gepland en dus geforceerd, althans als we zijn tweet mogen geloven…

"Ik ben bi. Proficiat, je hebt een 18-jarige gedwongen om zich te outen”, klinkt het in de tweet. Laat het dus duidelijk zijn: de 18-jarige is absoluut niet blij met de manier waarop zijn outing verlopen is. Enkele maanden geleden verliet hij Twitter al nadat hij beschuldigd werd van queerbaiting: met opzet heel vaag en mysterieus doen over je seksuele geaardheid om extra fans te krijgen in de LGBTQ-gemeenschap. Maar Connor verbrak zijn afwezigheid op het platform door zichzelf nu voor eens en altijd te outen. Hij voelde zich immers (en helaas) gedwongen om zich te outen door alle kritiek die hij te verwerken kreeg online.

Het is natuurlijk heel dubbel, want in de Netflix-serie 'Heartstopper' speelt Connor een tiener die langzaam ontdekt dat hij biseksueel is. Ook hier wou hij nog even op inpikken via Twitter:

Ik denk dat jullie de boodschap van de serie niet helemaal begrepen hebben", sluit Connor zijn tweet af.

Veel liefde voor jou Kit Connor!

Billie Eilish maakt acteerdebuut als sekteleidster

Joyce Vander Auwera-18 maart 2023 om 12:08

Op Prime Video kan je vanaf nu 'Swarm' bekijken, een psychologische thrillerserie met de nodige duistere humor. Het hoofdpersonage zakt steeds dieper weg in de duistere kant van haar eigen geest. Op een gegeven moment ontmoet ze Eva, gespeeld door Billie Eilish.

De serie draait vooral om Dre, een 'stan'. Dat is een ongezonde fanatieke en behoorlijk creepy fan. Stans zijn de nachtmerrie van elke artiest en in 'Swarm' wordt duidelijk waarom. Dre is fan van popster Ni'jah, een fictieve zangeres gebaseerd op Beyoncé. Zangeres Billie Eilish maakt haar acteerdebuut in de serie, maar is geen zangeres.

Dre en Eva kennen elkaar, Eva is namelijk sekteleidster. Naast het leiden van een groep bizarre dames, biedt Eva ook therapie aan. De clip, die je hieronder kunt bekijken, maakt het erg lastig om onderscheid te maken tussen de verwarde Dre en haar griezelige 'hulpverleenster'.

Ben je benieuwd of Billie Eilish het televisiescherm even hard domineert als de hitlijsten? Je kan de zeven afleveringen van seizoen 1 bekijken op Prime Video.

Shania Gooris dropt podcast over boeken

Dieter Blarinckx-18 maart 2023 om 09:44- Foto:

MNM - Shania Gooris

Nog op zoek naar een leuke en interessante podcast waar je nog iets van kan opsteken? De 22-jarige Shania Gooris neemt je in de podcast ‘READ THIS!' mee in de wondere wereld van literatuur!

Samen met de Vlaamse radiozender MNM bespreekt Shania iedere week een boek. Dat doet ze niet alleen, want iedere week nodigt ze ook twee booktokkers uit. Zo hebben ze het in de eerste aflevering van ‘READ THIS!' over het boek ‘Liefdeloos’ van schrijfster Alice Oseman, ook wel bekend van de populaire serie ‘Heartstopper’. Samen met Jonas De Backer (theboyreadsbooks) en Annelies Weyts (annelies.pov) heeft ze het over het verhaal van het boek, alsook over de thematiek en alles wat erachter zit.

Iedere donderdag volgt er een nieuwe aflevering die je kan luisteren via VRT MAX of via jouw podcastdienst.

Ontdek meer