Zien: Efteling onthult meer details over nieuwe attractie

Dieter Blarinckx-01 november 2022 om 16:17

Goed nieuws voor de pretparkfans hier, want het Nederlandse themapark Efteling heeft in een nieuwe video meer info gedeeld over hun aankomende en gloednieuwe attractie 'Danse Macabre'.

Efteling zal tien spannende making-of afleveringen droppen op YouTube, waarin we de komende periode van bouwen, ontwerpen en creëren volgen. In de eerste aflevering maken ze het attractietype bekend én lichten ze een tipje van de sluier over het verhaal.

In de attractie ‘Danse Macabre’, vernoemd naar het bekende muziekstuk, word je straks meegenomen door het verhaal met de onvergetelijke muziek uit het Spookslot als rode draad. De omgeving is een mysterieus decor, waarin het 20 meter hoge attractiegebouw meteen de aandacht trekt.

Bekijk de video hieronder:

Vierde seizoen 'You' komt eerder dan verwacht

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:20

Netflix heeft goed nieuws voor fans van ‘You’. De streamingsdienst heeft bekendgemaakt dat het vierde seizoen van de serie eerder online komt te staan dan oorspronkelijk was gepland. De releasedatum is ietsje naar voren gehaald.

Toegegeven: het zijn geen rigoureuze veranderingen. Maar dat neemt niet weg dat iedere dag waarop we ‘You’ eerder kunnen bekijken, mooi is meegenomen.

Het vierde seizoen van ‘You’ wordt opgedeeld in twee delen. Het eerste deel zou volgens de originele plannen op 10 februari verschijnen, het tweede deel zou op 10 maart volgen.

Maar daar is nu dus verandering in gebracht. Netflix maakt namelijk bekend dat de afleveringen niet op 10 februari gelanceerd worden, maar op 9 februari. Het tweede deel volgt op 9 maart in plaats van 10 maart.

Hoe groot moeten ballen zijn?!

Joyce Vander Auwera-25 november 2022 om 16:40

Ontdek meer