Migos-rapper Takeoff doodgeschoten

Karen Luiken-01 november 2022 om 15:04

Takeoff is op 28-jarige leeftijd overleden. De rapper, onderdeel van de hiphopgroep Migos, is geraakt bij een schietpartij in Houston. Dat meldt TMZ.

Het incident vond ’s nachts plaats. De politie kreeg rond 02.30 uur een oproep over een man die was neergeschoten nabij een bowlingbaan in de Texaanse stad Houston. Het slachtoffer in kwestie blijkt Takeoff te zijn, die geboren is met de naam Kirshnik Khari Ball. Hij zou door het hoofd geschoten zijn en overleed ter plekke. Quavo, ook lid van Migos, was getuige van de schietpartij.

De groep Migos is opgezet door Takeoff, Quavo en Offset, de echtgenoot van Cardi B. De drie zijn familie van elkaar. Offset maakt inmiddels geen deel meer uit van de groep vanwege een eerdere ruzie.

'Stranger Things'-ster Finn Wolfhard kampte met paniekaanvallen

Karen Luiken-03 februari 2023 om 07:17

Finn Wolfhard heeft als tiener gekampt met paniekaanvallen. Soms op de set van 'Stranger Things', soms ergens anders. Dat onthult hij in een interview met GQ.

De acteur was vijftien of zestien jaar oud toen de paniekaanvallen voor het eerst voorkwamen. “Ik heb er nooit over gepraat, omdat mijn carrière zo goed ging. Er was geen tijd voor, of we hadden het gevoel dat er geen tijd voor was”, vertelt Finn.

Iedereen dacht volgens hem dat het goed met hem ging. “Maar in werkelijkheid was ik mezelf aan het ontwikkelen en gebeurden er allerlei dingen in mijn hersenen. Er vormden zich angsten en dingen waarvan ik niet wist hoe ik ermee om moest gaan.”

Finn heeft ook een keer een paniekaanval op de set van ‘Stranger Things’ gehad. Hij was toen aan het filmen met zijn collega’s Gaten Matarazzo en Caleb McLaughlin. Showrunners Matt en Ross Duffer stopten de opnames destijds direct, waarna Finn een knuffel kreeg van zijn collega’s. “Gaten en Caleb, wij zijn voor het leven. Verbonden voor het leven”, zegt Finn. “Zij weten hoe het is.”

Acid en Enzo Knol gaan met de billen bloot

Dieter Blarinckx-02 februari 2023 om 20:01- Foto:

Instagram - @enzoknol

YouTubers en content creators Acid en Enzo Knol zijn momenteel samen aan het genieten van een skiverlof. En dat de twee het gezellig hebben samen, bewijst hun gezamenlijke post op insta eens te meer!

Op sociale media dropten de twee online persoonlijkheden namelijk een foto waar veel van hun volgers het zéér warm van krijgen. Zowel Acid als Enzo trokken hun broek af en poseerden met blote billen tussen de bergen van het skigebeid Nassfeld.

"Tijd om de blote billen traditie terug te brengen 🍑 En waarom dan niet samen met @vandergunstnathan 💪🏼", klinkt het bij de foto.

Enjoy the trip guys!

Ontdek meer