Ook deze artiesten treden op tijdens MTV EMA's

Karen Luiken-01 november 2022 om 16:01

De gastenlijst van de MTV EMA’s krijgt steeds meer vorm. Na een eerdere aankondiging van de eerste artiesten die tijdens het evenement zullen optreden, maakt MTV nu bekend dat ook Stormzy, GAYLE, OneRepublic, Kalush Orchestra, SPINALL, Äyanna en Nasty C op de line-up zijn gezet.

De zeven muzikale talenten sluiten zich aan bij de eerder aangekondigde artiesten Ava Max, Bebe Rexha, David Guetta, Gorillaz, Lewis Capaldi en Muse. De show wordt gepresenteerd door Rita Ora en haar man Taika Waititi.

De MTV EMA’s worden op zondag 13 november uitgezonden vanuit het Duitse Düsseldorf. Kijkers uit 170 verschillende landen kunnen live meegenieten.

Commotie in 'Big Brother' door nieuwe challenge

Karen Luiken-26 januari 2023 om 16:54

Een nieuwe dag betekent deze week in ‘Big Brother’ ook automatisch een nieuwe challenge. Deze keer nemen alle bewoners het tegen elkaar op en strijden ze voor de Power of Nomination. Het winnende team zal leden uit het verliezende team nomineren. En je kunt wel raden dat daar commotie van komt... Sneak preview!

Snowjob (2/3): Omgaan met zatte festivalgangers!

Simon Smetryns-26 januari 2023 om 15:58

In Snowjob gaan we op zoek naar de beste jobstudenten die deze winter voor ons mogen werken tijdens Belgian Week in Val Thorens. Wie wint en mag volgende week met ons mee?

Ben je zelf nog op zoek naar een fijne studentenjob? Check Deltaworx.eu.

Ontdek meer