'Hocus Pocus 2' schrijft geschiedenis

Karen Luiken-01 november 2022 om 06:50

De comeback van de Sanderson-zusjes uit ‘Hocus Pocus’ is er eentje voor in de boeken. Het vervolg op de film uit 1993 mag zich volgens Deadline de meest bekeken film van Disney+ noemen.

Geen enkele film van Disney+ heeft het zo goed gedaan als ‘Hocus Pocus 2’. De titel is namelijk niet alleen de best bekeken film ooit op het streamingsplatform, het is ook de film met de meeste streamingminuten in het openingsweekend: zo’n 2,7 miljard.

Volgens Asad Ayaz, marketingdirecteur van Disney Studios, heeft het succes alles te maken met een goede marketingcampagne. “Het was het simpele idee van de terugkeer van deze drie iconische personages”, zegt hij, doelend op de Sanderson-zusjes die gespeeld worden door Sarah Jessica Parker, Bette Middler en Kathy Najimy. “We begonnen de campagne met de slogan We’re back, witches. De drie actrices hebben na 29 jaar een comeback gemaakt.”

Prinses Peach maakt haar debuut in nieuwe trailer 'The Super Mario Bros Movie'

Nico De Greef-30 november 2022 om 11:09

Maak kennis met Peach, Toad, Donkey Kong en meer in de nieuwe trailer van de Super Mario Bros Movie.

Nintendo en Universal Pictures hebben een nieuwe trailer vrijgegeven voor de aankomende animatieprent The Super Mario Bros Movie. De trailer geeft ons een eerste blik op het welbekende personage van Prinses Peach, maar ze is niet de enige die haar debuut maakt. De trailer geeft ons ook een eerste blik op Donkey Kong, een gorilla die de hoofdrol speelt in een andere bekende reeks videogames van Nintendo.

The Super Mario Bros Movie draait om twee Italiaanse broers, Mario en Luigi, die bekend staan om hun loodgieterscarrière in Brooklyn, New York. Wanneer ze op een dag onverwacht in het kleurrijke Mushroom Kingdom belandden, leren ze al snel dat een machtshongerige villain genaamd Bowser de wereld wil overnemen. Alleen door de handen in elkaar te slaan met alle omringende koninkrijken en diens leiders, waaronder Prinses Peach van het Mushroom Kingdom, hebben de broers een kans om de wereld te redden.

De film wordt geproduceerd door Illumination, de animatiestudio achter de succesvolle Despicable Me en Minion-films, in samenwerking met Universal Pictures die de film wereldwijd op de markt brengt. De film draait vanaf 22 maart in de Belgische bioscopen.

1
2
3
4
5
6

Eerste trailer voor horrorversie 'The Grinch'

Karen Luiken-30 november 2022 om 07:10

Kerstfilms combineren met horror? Waarom niet, moeten de makers van ‘The Mean One’ gedacht hebben. Zij hebben de kerstklassieker ‘The Grinch’ in een horrorjasje gestoken en komen nu met een eerste trailer van de film.

‘The Mean One’ gaat over een bloeddorstig monster dat zich hult in een rood kerstmannenpak. Het figuur, gebaseerd op de Grinch uit de gelijknamige kerstfilm, heeft een hekel aan kerst en doet er alles aan om het feest te verpesten. Hij vermoordt de ouders van Cindy en keert jaren later terug om de boel opnieuw te terroriseren. Maar daar laat Cindy het niet bij zitten. Ze zet alles op alles om het monster te vinden en haar wraak te kunnen nemen.

De film is vanaf 9 december te zien.

Ontdek meer