Vierde 'Bridget Jones'-film in de maak

Karen Luiken-01 november 2022 om 06:39

Er bestaat een grote kans dat we Renée Zellweger binnenkort weer in de huid zien kruipen van Bridget Jones. Helen Fielding, de auteur van de boeken waarop de succesvolle ‘Bridget Jones’-films gebaseerd zijn, heeft in een interview met Radio Times laten vallen dat ze bezig is met een nieuwe verfilming.

De ‘Bridget Jones’-franchise kent momenteel drie films: ‘Bridget Jones’s Diary’ uit 2001, ‘Bridget Jones: The Edge of Reason’ uit 2004 en ‘Bridget Jones’s Baby’ uit 2016. De mogelijke vierde film zou gebaseerd zijn op het boek ‘Bridget Jones: Mad About the Boy’, dat Helen Fielding in 2013 uitbracht.

“Ik ben ermee bezig”, bevestigt de auteur. “Ik hoop echt dat het gaat gebeuren. Elke film die wordt gemaakt is een wonder, het is namelijk echt moeilijk om films te laten maken en ze ook nog eens goed te maken. Maar ik zou dit verhaal graag terugzien op het scherm.”

Prinses Peach maakt haar debuut in nieuwe trailer 'The Super Mario Bros Movie'

Nico De Greef-30 november 2022 om 11:09

Maak kennis met Peach, Toad, Donkey Kong en meer in de nieuwe trailer van de Super Mario Bros Movie.

Nintendo en Universal Pictures hebben een nieuwe trailer vrijgegeven voor de aankomende animatieprent The Super Mario Bros Movie. De trailer geeft ons een eerste blik op het welbekende personage van Prinses Peach, maar ze is niet de enige die haar debuut maakt. De trailer geeft ons ook een eerste blik op Donkey Kong, een gorilla die de hoofdrol speelt in een andere bekende reeks videogames van Nintendo.

De film draait om twee Italiaanse broers, Mario en Luigi, die bekendstaan om hun loodgieterscarrière in Brooklyn, New York. Wanneer ze op een dag onverwacht terechtkomen in Mushroom Kingdom leren ze al snel dat een machtshongerige villain genaamd Bowser de wereld wil overnemen. Alleen door de handen in elkaar te slaan met alle omringende koninkrijken en diens leiders, waaronder Prinses Peach van het Mushroom Kingdom, hebben de broers een kans om de wereld te redden.

The Super Mario Bros Movie wordt geproduceerd door Illumination, de animatiestudio die eerder de Despicable Me en Minion-films maakte, in samenwerking met Universal Pictures die de film wereldwijd op de markt brengt. De film draait vanaf 22 maart in de Belgische bioscopen.

Eerste trailer voor horrorversie 'The Grinch'

Karen Luiken-30 november 2022 om 07:10

Kerstfilms combineren met horror? Waarom niet, moeten de makers van ‘The Mean One’ gedacht hebben. Zij hebben de kerstklassieker ‘The Grinch’ in een horrorjasje gestoken en komen nu met een eerste trailer van de film.

‘The Mean One’ gaat over een bloeddorstig monster dat zich hult in een rood kerstmannenpak. Het figuur, gebaseerd op de Grinch uit de gelijknamige kerstfilm, heeft een hekel aan kerst en doet er alles aan om het feest te verpesten. Hij vermoordt de ouders van Cindy en keert jaren later terug om de boel opnieuw te terroriseren. Maar daar laat Cindy het niet bij zitten. Ze zet alles op alles om het monster te vinden en haar wraak te kunnen nemen.

De film is vanaf 9 december te zien.

Ontdek meer