Amy reageert op vervanging Hanne door Diede

Dieter Blarinckx-01 november 2022 om 08:02

Gisteren maakte Studio 100 bekend dat Hanne even verplichte rust moet nemen van de dokter. Dat wil zeggen dat ze niet te zien zal zijn in de opkomende concerten. Maar daar heeft Studio 100 al een oplossing voor: ‘K2 zoekt K3’-kandidate Diede zal haar namelijk een tijdje gaan vervangen. Maar was Amy niet de meest logische keuze?

In de finale van ‘K2 zoekt K3’ ging het uiteindelijk nog tussen Amy en Julia. Hoewel Amy een echte publieksfavoriet was, ging het plaatsje van Hanne toch naar de Nederlandse Julia. Je zou denken dat Studio 100 nu dus in eerste plaats zou denken aan Amy als vervanging voor Hanne, maar haar werd niets gevraagd. Dat vertelde ze in een interview met Het Laatste Nieuws:

“De vraag is me niet gesteld. Ik weet niet hoe het komt. Maar ik ben niet teleurgesteld. Ik gun het Diede van harte, al had ik het natuurlijk ook wel graag gedaan. Ik voel me eigenlijk ook niet beledigd. Vanaf het begin van ‘K2 zoekt K3' was het duidelijk dat Diede beter kon zingen en dansen dan ik. Diede is ook een zeer technische zangeres. Ik denk dat Studio 100 gewoon iets had van: ‘Diede is meteen met die pasjes weg, en als we Amy dat nog allemaal moeten aanleren...’”

Amy voegde er ook nog aan toe dat ze hoogstwaarschijnlijk ook geen tijd gehad zou hebben om Hanne te vervangen:

“Ik ben op dit moment druk bezig met mijn eigen carrière en om dan alles te laten vallen om dit te doen, dat zag ik niet zitten. Op dit moment zijn mijn vriend en ik bezig met het bouwen van ons huis en ik heb zelf heel wat projecten die er aankomen tijdens de kerstperiode. Ik focus me vooral op Instagram en ben minder muzikaal bezig. Echt op een podium kruipen, dat doe ik niet meer. Althans nu niet, misschien later.”

Deze realityster is niet gevraagd voor nieuw seizoen 'Selling Sunset'

Karen Luiken-01 april 2023 om 07:35

Het zesde seizoen van ‘Selling Sunset’ is op komst en de opnames van het zevende seizoen zijn in volle gang. Een groot deel van de originele cast keert daarvoor terug, maar iemand die daar niet tussenzit, is Heather Rae El Moussa.

De realityster die onlangs moeder werd van haar eerste kindje, zegt in een gesprek met E! News dat ze nog niet gevraagd is voor het zevende seizoen. “Ze zijn al aan het filmen, maar ik ben met zwangerschapsverlof geweest en heb zin om weer aan het werk te gaan. Tot nu toe ben ik alleen nog niet gebeld.”

Vervelend, vindt Heather dat. Vooral omdat ze niet weet wat de reden hiervan is. “Het is een beetje frustrerend. Ik heb geen idee wat hier aan de hand is.”

Gers Pardoel wil Belg worden

Karen Luiken-31 maart 2023 om 10:02

Gers Pardoel heeft het zó naar zijn zin in Vlaanderen, dat hij erover nadenkt Belg te worden. De zanger vertelt in ‘Play Café’ dat hij mogelijk een Belgisch paspoort wil aanvragen.

Gerwin Pardoel, echte naam van Gers, treedt regelmatig op in België. Dat doet hij al jarenlang en hij weet dus waar hij over praat als hij zegt dat hij zich hier thuis voelt. Hij zou daarom graag Belg worden, al heeft dat ook een andere reden. “Ik kwam erachter dat je bepaalde prijzen niet kunt winnen als je geen Vlaamse nationaliteit hebt.”

Reden genoeg dus om ervoor te gaan. “Je kan meerdere nationaliteiten hebben. Ik dacht dat het misschien wel leuk zou zijn om een Belgisch paspoort aan te vragen. Ik ben op zoek naar iemand die me daarbij kan helpen.”

Ontdek meer