Nieuwe seizoen 'The Dragon Prince' vanaf 3 november op Netflix

Nico De Greef-31 oktober 2022 om 22:45

Het vierde seizoen van 'The Dragon Prince' komt er (eindelijk) aan.

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is het zover: Netflix heeft aangekondigd dat het langverwachte vierde seizoen van 'The Dragon Prince' op 3 november naar de streamingdienst komt.

Het is alweer drie jaar geleden dat er nieuwe afleveringen van The Dragon Prince zijn verschenen. Dat komt natuurlijk vanwege het vele telewerken en vertragingen die productiehuizen opliepen door de opkomst van het coronavirus. Nieuwe afleveringen maken duurde dan ook veel langer dan normaal.

Dat tijdsverloop zal ook te zien zijn in de reeks. Het nieuwe seizoen speelt zich namelijk enkele jaren later af en ook de hoofdrolspelers zijn nu ietsje ouder dan de laatste keer dat we ze zagen. Zo leren we uit de trailerbeelden dat Callum intussen de High Mage van Katolis is geworden en Ezran zijn plicht als troonopvolger heeft opgenomen. Rayla daarentegen heeft het mensenrijk verlaten om op zoek te gaan naar hun gezamenlijke vijand Viren, maar die blijkt al 2 jaar dood te zijn. Althans dat was zo... want Claudia, samen met de hulp van de mysterieuze duistere elf Aaravos, heeft nu een manier gevonden om Viren weer tot leven te wekken.

Klinkt dat je allemaal spannend in de oren? Vanaf 3 november ontdek je hoe het verhaal verder loopt.

Docu over Idina Menzel nu te streamen

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:07- Foto:

Disney+

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse zangeres en actrice Idina Menzel, want haar aangekondigde docu staat sinds kort op Disney+.

De naam Idina Menzel zegt je misschien niet veel, maar als we haar 'Let it Go' laten zingen, herken je haar stem meteen! Zij was immers de stem van Elsa in de 'Frozen'-films, maar was ook al te zien in de Disneyfilm 'Enchanted' en in 'Glee'.

In de speciale docu 'Idina Menzel: Which Way to the Stage?' volgen we de muzikale reis van Idina Menzel, Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter, mogen we mee achter de schermen van haar laatste concert in Madison Square Garden, in haar geboortestad New York.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Disney+.

Tweede seizoen 'Last Of Us' komt zeer waarschijnlijk

Karen Luiken-26 januari 2023 om 07:47

Het eerste seizoen van ‘The Last Of Us’ is nog in volle gang, maar er toch wordt er nu al gepraat over een vervolg. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zegt in een gesprek met BBC dat er ‘zeer waarschijnlijk’ een tweede seizoen komt.

De 19-jarige Bella, die Ellie speelt in de serie, zegt er het volgende over: “Als mensen blijven kijken, denk ik dat een tweede seizoen zeer waarschijnlijk is. Het is aan de mensen van HBO. Er is nog niks bevestigd, dus we zullen moeten afwachten.”

‘The Last Of Us’ is gebaseerd op een videogame en volgt de reis van een man en een tienermeisje terwijl ze door de Verenigde Staten reizen tijdens een zombie-apocalyps. De twee vormen een onwaarschijnlijke band die uiteindelijk sterker wordt dan al het kwaad.

Ontdek meer