Nieuwe seizoen 'The Dragon Prince' vanaf 3 november op Netflix

Nico De Greef-31 oktober 2022 om 22:45

Het vierde seizoen van 'The Dragon Prince' komt er (eindelijk) aan.

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is het zover: Netflix heeft aangekondigd dat het langverwachte vierde seizoen van 'The Dragon Prince' op 3 november naar de streamingdienst komt.

Het is alweer drie jaar geleden dat er nieuwe afleveringen van The Dragon Prince zijn verschenen. Dat komt natuurlijk vanwege het vele telewerken en vertragingen die productiehuizen opliepen door de opkomst van het coronavirus. Nieuwe afleveringen maken duurde dan ook veel langer dan normaal.

Dat tijdsverloop zal ook te zien zijn in de reeks. Het nieuwe seizoen speelt zich namelijk enkele jaren later af en ook de hoofdrolspelers zijn nu ietsje ouder dan de laatste keer dat we ze zagen. Zo leren we uit de trailerbeelden dat Callum intussen de High Mage van Katolis is geworden en Ezran zijn plicht als troonopvolger heeft opgenomen. Rayla daarentegen heeft het mensenrijk verlaten om op zoek te gaan naar hun gezamenlijke vijand Viren, maar die blijkt al 2 jaar dood te zijn. Althans dat was zo... want Claudia, samen met de hulp van de mysterieuze duistere elf Aaravos, heeft nu een manier gevonden om Viren weer tot leven te wekken.

Klinkt dat je allemaal spannend in de oren? Vanaf 3 november ontdek je hoe het verhaal verder loopt.

Nieuwe reeks ‘The Idol’ met The Weeknd vanaf nu te zien

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:57

Goed nieuws voor iedereen die wanhopig op zoek is naar nieuw kijkvoer. De streamingsdiensten HBO Max en Streamz hebben deze week de veelbelovende serie ‘The Idol’ gelanceerd.

‘The Idol’ gaat over de aankomende popster Jocelyn en een zelfhulpgoeroe, die toevallig ook nachtclubeigenaar en sekteleider is.

De hoofdrollen worden gespeeld door Lily-Rose (dochter van Johnny Depp) en The Weeknd. Ze worden in de cast vergezeld door Troye Sivan, Dan Levy, Suzanna Son, Moses Sumney, Rachel Sennot, Hari Nef, Mike Dean, Jane Adams, Eli Roth, Da’vine Joy Randolph, Ramsey Sound, Hank Azaria en Jenny Ruby Jane.

Twee nieuwe jagers in volgend seizoen 'Het Jachtseizoen'

Karen Luiken-04 juni 2023 om 10:05

‘Het Jachtseizoen’ krijgt een tweede seizoen mét nieuwe jagers. Naast Laura Tesoro doen dit keer ook Nora Gharib en Julie Van den Steen mee aan het zenuwslopende kat-en-muisspel.

In het nieuwe seizoen ontsnappen er opnieuw acht bekende duo’s uit hun cel. Hun doel? Vier uur lang uit de handen blijven van Laura, Nora en Julie. Ze mogen slechts één hulpmiddel op voorhand regelen, verder krijgen ze niets. Geen gsm, geen geld en ook geen medelijden. Ze mogen niet langer dan twintig minuten in hetzelfde voertuig zitten, kunnen enkel in openbare gebouwen schuilen en hun feloranje overalls moeten ze ten allen tijde aanhouden. Een stevige portie geluk, een serieuze dosis creativiteit en alle hulp van toevallige voorbijgangers zijn dus meer dan welkom.

“Vorig seizoen slaagden we erin heel wat boeven te vangen, dus ik ben benieuwd wie we dit jaar in de boeien kunnen slaan”, zegt ervaren jagr Laura. “Ondertussen ken ik het spel, weet ik wat de valkuilen zijn en ben ik er dus meer dan ooit klaar voor! Mijn ultieme doel is vooruitdenken en de boeven een stapje voor proberen te zijn.”

De opnames van het nieuwe seizoen zijn onlangs van start gegaan. Het is nog niet bekend wanneer de afleveringen op VTM verschijnen.

Ontdek meer