Fans trekken diamant uit voorhoofd Lil Uzi Vert

Lore Ketels-06 september 2021 om 14:41

In februari 2021 liet Lil Uzi Vert een roze diamant van wel 20 miljoen (!) euro in zijn voorhoofd plaatsen.
Deze prijzige diamant werd tijdens een optreden in juli uit zijn voorhoofd getrokken.
Dit gebeurde toen hij tijdens het Amerikaanse festival Rolling Loud in het publiek sprong. Eens hij in de menigte terechtkwam trokken de fans de steen zo uit zijn voorhoofd.

Lil Uzi liet weten dat hij zich nu goed voelt: ‘Ik heb de diamant nog steeds, dus ik voel me goed.’

De rapper liet de diamant al eens verwijderen in juni omdat hij steeds last had van bloedingen maar speciaal voor dit festival liet hij hem speciaal terugplaatsen. Achteraf gezien misschien niet het beste plan.

Shawn Mendes komt naar Antwerpen!

Dieter Blarinckx-24 september 2021 om 07:02

Goed nieuws voor de fans van zanger Shawn Mendes, want hij komt naar Antwerpen! Begin deze week maakte hij bekend dat hij terug een grote wereldtournee zou doen in 2022 en dat meer info snel zou volgen.

Nu deelde hij alle details en alle locaties van zijn 'Wonder - The World Tour' en op 14 april 2022 kan je 'm gaan bewonderen in het Sportpaleis in Antwerpen! Als special guest neemt hij King Princess mee het podium op ;-)

Meer info kan je hier terugvinden.

Debuutsingle Maksim Stojanac nu te beluisteren!

Dieter Blarinckx-23 september 2021 om 11:44

Vorige week brachten we jullie het muzikale nieuws dat Maksim Stojanac, vooral bekend als Vince uit #LikeMe, met zijn eerste eigen single zou komen. En vandaag is die dag!

‘Vechten Voor Je’, zijn allereerste single, is vanaf vandaag overal te beluisteren. De videoclip zal morgen om middernacht gedropt worden!

Beluister hier zijn allereerste single!

Ontdek meer