Fans trekken diamant uit voorhoofd Lil Uzi Vert

Lore Ketels-06 september 2021 om 14:41

In februari 2021 liet Lil Uzi Vert een roze diamant van wel 20 miljoen (!) euro in zijn voorhoofd plaatsen.
Deze prijzige diamant werd tijdens een optreden in juli uit zijn voorhoofd getrokken.
Dit gebeurde toen hij tijdens het Amerikaanse festival Rolling Loud in het publiek sprong. Eens hij in de menigte terechtkwam trokken de fans de steen zo uit zijn voorhoofd.

Lil Uzi liet weten dat hij zich nu goed voelt: ‘Ik heb de diamant nog steeds, dus ik voel me goed.’

De rapper liet de diamant al eens verwijderen in juni omdat hij steeds last had van bloedingen maar speciaal voor dit festival liet hij hem speciaal terugplaatsen. Achteraf gezien misschien niet het beste plan.

‘Encanto’ kent grootste hit sinds ‘Let It Go’!

Dieter Blarinckx-15 januari 2022 om 10:15

‘Encanto’, de gloednieuwe animatiefilm van Disney, heeft een zotte hit beet met ‘We Don’t Talk About Bruno’. Het lied is zelfs hét populairste lied sinds ‘Let It Go’ uit Frozen. En dat wil wel al wat zeggen…

‘We Don't Talk About Bruno’ staat zo plots naast Adele en Lil Nas X in de Billboard Hot 100. Ook op Spotify is het één van de meest gestreamde tracks van het moment, om over TikTok maar te zwijgen…

De muziek werd geschreven door Lin Manuel Miranda, die ook de muziek van ‘Moana’ en ‘Hamilton’ schreef. Momenteel werkt Miranda aan de soundtrack van de opkomende film ‘The Little Mermaid’.

Beluister ‘We Don’t Talk About Bruno’ hier:

Zien: de nieuwe videoclip van Adele

Dieter Blarinckx-12 januari 2022 om 21:38

De Britse zangeres Adele is helemaal back. En dat zullen we geweten hebben. Na haar comeback song 'Easy On Me', lanceerde Adele haar tweede single van het album '30', 'Oh My God'.

Woensdag lanceerde de zangeres de officiële videoclip van haar nieuwste single 'Oh My God' op al haar kanalen. De ganse clip werd geshoot in zwart/wit wat zorgt voor een classy feeling.

Check de volledige clip hier:

Ontdek meer