LEGO Star Wars: The Skywalker Saga stelt DLC-karakters voor in nieuwe trailer

Nico De Greef-31 oktober 2022 om 22:32

Een nieuwe trailer voor LEGO Star Wars: The Skywalker Saga onthult de 30 nieuwe DLC-karakters waarmee spelers binnenkort aan de slag kunnen in de game.

Niet zo lang geleden kondigde ontwikkelaar TT Games aan dat LEGO Star Wars: The Skywalker Saga een tweede golf aan DLC zou krijgen die 30 nieuwe speelbare karakters, waaronder Captain Rex, Reva (Third Sister) en Andor, aan de game toevoegt.

Aan de hand van een nieuwe trailer heeft de ontwikkelaar nu bekend gemaakt welke personages allemaal deel zullen uitmaken van de Character Collection 2 set. Die zal net als de Character Collection 1 weer in verschillende delen worden uitgebracht, en dus niet in één keer zoals eerder werd gedacht.

Zo zullen er op 1 november bundels van The Clone Wars en Summer Vacation worden gelanceerd, terwijl karakters uit de series Star Wars: Rebels en Obi-Wan Kenobi iets later arriveren op 15 november. Tot slot verschijnen er bundels voor Andor en The Book of Boba Fett op 29 november.

Elke bundel omvat 5 speelbare karakters, goed voor een totaal van 30 nieuwe gezichten waarmee spelers het Star Wars-universum kunnen verkennen. Hieronder een lijst met alle karakters die onderdeel zijn van de Character Collection 2:

Star Wars: The Clone Wars (vanaf 1 november)

  • Captain Rex, Asajj Ventress, Savage Opress, Gar Saxon, Darth Maul

Summer Vacation (vanaf 1 november)

  • Ben Kenobi, Emperor Palpatine, Finn, Darth Vader, RD-D2

Obi-Wan Kenobi (vanaf 15 november)

  • Reva, Ben Kenobi, Fifth Brother, Grand Inquisitor, Darth Vader

Star Wars: Rebels (vanaf 15 november)*

  • Grand Admiral Thrawn, Ezra Bridger, Kanan Jarrus, Hera Syndulla, Sabine Wren

Andor (vanaf 29 november)

  • Cassian Andor, Syril Karn, Luthen Rael, Supervisor Dedra, Bix Caleen

The Book of Boba Fett (vanaf 29 november)

  • Cad Bane, Cobb Vanth, Peli Motto, Krrsantan, The Armorer

*Opgelet: niet alle leden van de 'Ghost crew' zijn inbegrepen in het Rebels DLC-pakket. Zo ontbreken bijvoorbeeld de personages Zeb Orrelios en Chopper. Waarom de ontwikkelaar besloot om deze karakters weg te laten is niet bekend.

Tweede 'God of War' is snelst verkopende PlayStation-game ooit

Dieter Blarinckx-27 november 2022 om 17:08

Leuk nieuws voor de gamers - en dan vooral voor de fans van de ‘God Of War’-games - onder jullie, want PlayStation heeft bekendgemaakt dat de tweede game in de serie nu ook officieel de snelst verkopende PlayStation-game ooit is.

In de eerste week van de release van ‘God of War: Ragnarök’, ging de langverwachte game zo’n 5,1 miljoen keer over de toonbank én gedownload online via de PlayStation store. Dat is een zot record, niet alleen voor de 'God of War'-franchise, maar ook voor PlayStation zelf.

Deze indrukwekkende verkoopcijfers zorgen er namelijk ook voor dat Ragnarök de snelst verkopende game is voor PlayStation aller tijden. En daar zijn ze bij PlayStation natuurlijk héél blij mee!

Heb jij 'm al zitten spelen?

Vibe: 'Hogwarts Legacy' dropt sfeervideo op YouTube

Dieter Blarinckx-24 november 2022 om 16:21

Veel gamers en Potterheads kijken enorm uit naar februari 2023 want dan dropt eindelijk de langverwachte 'Harry Potter'-game, 'Hogwarts Legacy'. En om fans al wat in de juiste vibe te brengen, werd er een leuke sfeervideo gepost op YouTube.

De 20-minuten-durende video neemt je mee naar een herfstachtige setting in de felbesproken en langverwachte game. Waan je in de Wizarding World van J.K. Rowling met deze prachtige herfstbeelden van 'Hogwarts Legacy'.

"Geniet van de frisse herfstlucht tijdens een rustige ochtend rond de naburige heuvels achter Hogwarts", klinkt het in de caption van de video.

Check de video hieronder en speel 'Hogwarts Legacy' zelf vanaf februari 2023.

Ontdek meer