Coming-out Rebel Wilson zorgde voor stress

Karen Luiken-31 oktober 2022 om 16:03

Rebel Wilson maakte in juni bekend een relatie te hebben met Ramona Agruma. En hoewel de twee inmiddels hartstikke gelukkig zijn samen, was de coming out van de ‘Pitch Perfect’-ster niet getimed zoals zij dat wilde. Via Instagram laat ze nu van zich horen.

Een columnist van de Australische krant Sydney Morning Herald heeft er een paar maanden geleden voor gezorgd dat Rebel noodgedwongen uit de kast kwam. De columnist wist dat Rebel een relatie met een vrouw had en gaf haar twee dagen de tijd om op dat nieuws te reageren. De krant waar de columnist voor schreef, heeft later excuses aangeboden en is inmiddels op de vingers getikt.

“Ik zie net dat het Australian Press Council de Sydney Morning Herald en hun journalisten heeft veroordeeld voor hun gedrag en poging om mijn relatie te willen outen”, aldus Rebel in een reactie. “Hoewel ik persoonlijk niet de vraag heb gekregen om actie te ondernemen, ben ik blij dat dit gebeurd is. Hun acties hebben voor problemen gezorgd bij mij en Ramona en ook al hebben we geprobeerd classy te blijven, het is nog steeds pijnlijk dat we onze coming out met haast naar buiten hebben moeten brengen. Ondanks alles gaan we door en leggen we de focus op de geweldige dingen in ons leven.”

TAGMAG

Shania Gooris dropt podcast over boeken

Dieter Blarinckx-18 maart 2023 om 09:44

Nog op zoek naar een leuke en interessante podcast waar je nog iets van kan opsteken? De 22-jarige Shania Gooris neemt je in de podcast ‘READ THIS!' mee in de wondere wereld van literatuur!

Samen met de Vlaamse radiozender MNM bespreekt Shania iedere week een boek. Dat doet ze niet alleen, want iedere week nodigt ze ook twee booktokkers uit. Zo hebben ze het in de eerste aflevering van ‘READ THIS!' over het boek ‘Liefdeloos’ van schrijfster Alice Oseman, ook wel bekend van de populaire serie ‘Heartstopper’. Samen met Jonas De Backer (theboyreadsbooks) en Annelies Weyts (annelies.pov) heeft ze het over het verhaal van het boek, alsook over de thematiek en alles wat erachter zit.

Iedere donderdag volgt er een nieuwe aflevering die je kan luisteren via VRT MAX of via jouw podcastdienst.

Karen Damen kondigt extra data voor 'One Woman Show' aan!

Dieter Blarinckx-18 maart 2023 om 09:19

De Vlaamse showbizzsensatie Karen Damen maakte begin deze week bekend dat ze dit najaar met haar eigen ‘One Woman Show’ op de planken zal staan. En die show werd in amper 6u volledig uitverkocht! Nu werd er een extra show toegevoegd!

Wie dus graag de première van Karens ‘One Woman Show’ op 13 december wou meemaken, heeft brute pech. De tickets vlogen immers de deur uit! Maar no worries, want Karen Damen heeft nu een extra dag toegevoegd! Ook op 14 februari 2024 zal Karen met haar show het podium van Arenberg in Antwerpen volledig inpakken.

De nieuwe theatershow van Karen wordt een komische show, maar er zal uiteraard ook muziek zijn, zowel Nederlands- als Engelstalig.

Meer info en tickets kan je hier vinden.

Ontdek meer