Jaimie Vaes woog nog maar 45 kilo door stress

Karen Luiken-31 oktober 2022 om 16:37

Jaimie Vaes heeft een nieuw boekje opengedaan over haar tijd met Lil Kleine. In het Nederlandse programma ‘Boerderij van Dorst’ laat de realityster weten dat de relatie haar zoveel stress opleverde dat ze op een gegeven moment nog maar 45 kilo woog.

“Ik had geen zin om te eten van de stress”, aldus Jaimie over de moeilijke periode in haar leven. “Ik zat alleen nog maar met een sigaret in mijn mond.” Het gevolg: ze viel kilo’s af en woog op haar dieptepunt nog maar 45 kilo.

Dat de relatie niet gezond was, wist Jaimie zelf ook wel. Maar toch bleef ze er langer in hangen dan ze eigenlijk wilde. “Ik heb een vriendin die in een vergelijkbare situatie zat, maar ik begreep niet waarom ze bij hem bleef. Het is niet zo simpel.”

Maanden geleden hakte ze dan toch de knoop door: Jaimie verbrak de relatie met Lil Kleine. "Ik weet nog de eerste keer dat ik naar buiten moest, ik piste echt in mijn broek."

Selena Gomez emotioneel na staande ovatie van 9 (!) minuten

Karen Luiken-19 mei 2024 om 13:01

Selena Gomez heeft tijdens het filmfestival van Cannes een staande ovatie van maar liefst negen minuten gekregen voor de film ‘Emilia Pérez’, waar ze samen met Zoe Saldaña en Karla Sofía Gascón in te zien is. Volgens Variety is het de grootste staande ovatie ooit op het filmfestival.

Selena hield het tijdens de staande ovatie niet droog. Terwijl het publiek negen minuten lang klapte, toeterde, floot en juichte, veegde de zangeres haar tranen weg. Haar collega’s Zoe en Karla gaven elkaar een emotionele knuffel.

De film ‘Emilia Pérez’ gaat over Rita, een advocaat wiens kantoor eerder geneigd is criminelen te helpen dan gerechtigheid te vinden. Ze vindt een onverwachte uitweg wanneer Manitas, de gevreesde leider van een drugskartel, haar rekruteert om hem te helpen bij het voltooien van een geslachtsveranderende operatie om de vrouw te worden die hij altijd al wilde zijn. Selena speelt zijn nietsvermoedende vrouw.

Joost Klein moet in juni voor Zweedse rechter verschijnen

Karen Luiken-18 mei 2024 om 09:32

Joost Klein moet over een paar weken naar Zweden om zich te melden bij de rechtbank in Malmö, de stad waar het songfestival dit jaar plaatsvond. Zijn advocaat meldt dat hij begin juni wordt opgeroepen voor het incident waardoor hij gediskwalificeerd werd voor de finale.

De advocaat is ervan overtuigd dat Joost niet zal worden vervolgd. De 26-jarige zanger zou de camera van een vrouw hebben weggeduwd, maar heeft haar volgens hem niet bedreigd. De Nederlandse omroep AVROTROS sprak wel van een ‘dreigende beweging’.

“Ik weet zeker dat als de politie goed onderzoek doet, hij niet zal worden vervolgd”, zegt de advocaat van de artiest. “Hij is volledig radeloos door alles wat er is gebeurd. En terecht, want het is volledig uit zijn verband gerukt. Natuurlijk is hij verdrietig dat hij daardoor niet mocht meedoen aan het songfestival.”

Ontdek meer