Jaimie Vaes woog nog maar 45 kilo door stress

Karen Luiken-31 oktober 2022 om 16:37

Jaimie Vaes heeft een nieuw boekje opengedaan over haar tijd met Lil Kleine. In het Nederlandse programma ‘Boerderij van Dorst’ laat de realityster weten dat de relatie haar zoveel stress opleverde dat ze op een gegeven moment nog maar 45 kilo woog.

“Ik had geen zin om te eten van de stress”, aldus Jaimie over de moeilijke periode in haar leven. “Ik zat alleen nog maar met een sigaret in mijn mond.” Het gevolg: ze viel kilo’s af en woog op haar dieptepunt nog maar 45 kilo.

Dat de relatie niet gezond was, wist Jaimie zelf ook wel. Maar toch bleef ze er langer in hangen dan ze eigenlijk wilde. “Ik heb een vriendin die in een vergelijkbare situatie zat, maar ik begreep niet waarom ze bij hem bleef. Het is niet zo simpel.”

Maanden geleden hakte ze dan toch de knoop door: Jaimie verbrak de relatie met Lil Kleine. "Ik weet nog de eerste keer dat ik naar buiten moest, ik piste echt in mijn broek."

Adele wilde bijna stoppen met optreden

Karen Luiken-27 maart 2023 om 06:04- Foto:

Reuters

Het had niet veel gescheeld of Adele had nooit meer op het podium gestaan. De zangeres heeft onthuld dat ze erover na heeft gedacht om te stoppen nadat ze last minute haar optredens in Las Vegas moest cancelen.

Dat cancelen gebeurde vorig jaar in januari, een dag voor haar eerste Las Vegas-show van start zou gaan. Ze zou in het totaal 24 optredens geven, maar die konden dus allemaal niet doorgaan.

“Ik weet zeker dat jullie weten van de moeilijke start van mijn optredens in Las Vegas”, zo zei Adele afgelopen weekend. “Anderhalf jaar geleden wist ik dat er iets niet goed was en durfde ik voor mezelf op te komen. Ik heb veel mensen teleurgesteld, maar als ik mezelf in de steek had gelaten, had ik waarschijnlijk nooit meer opgetreden.”

Gelukkig is het zover nooit gekomen en staat Adele inmiddels weer op het podium. Dit weekend stond ze in Las Vegas op het podium.

Adele maakt groot nieuws bekend

Dieter Blarinckx-26 maart 2023 om 18:11

Goed nieuws voor de fans van het muzikale genie Adele, want de Britse zangeres heeft zopas groot en belangrijk nieuws gedeeld met haar fans. Zo zal ze langer dan voorzien in Las Vegas blijven met haar veelbesproken en succesvolle concert 'Weekends with Adele'.

De Britse solosensatie heeft zopas zowel via sociale media als mail aangekondigd dat ze 'Weekends with Adele', haar vaste concerten in Caesar's Palace in Vegas, zal verlengen. Normaal liep die concertreeks af in juni, maar Adele verlengde nog tot en met 4 november.

Je kan je nu alvast registreren om kans te maken op die felbegeerde tickets, want die zullen ongetwijfeld snel de deur uitvliegen. Hier kan je alvast meer info terugvinden.

Check haar aankondiging hieronder:

Ontdek meer