EOTB-ster Davey shockeert met bizarre selfie

Karen Luiken-06 september 2021 om 09:32

Als je aan een programma als ‘Temptation Island’ of ‘Ex On The Beach’ mee hebt gedaan, betekent dat (bijna) altijd dat er niet veel later een bezoekje aan de plastisch chirurg wordt gebracht. Nieuwe borsten, nieuwe billen of nieuwe lippen: de kandidaten verlangen er gretig naar. Zo ook Davey Schniermanni. Al zoekt hij het wel in een andere hoek. Het liefje van Shani heeft zichzelf getrakteerd op een nieuw gebit.

Spierwitte tanden die in een perfecte, rechte lijn staan opgesteld. Je ziet ze tegenwoordig steeds vaker voorbij komen. Binnenkort ook bij Davey, want hij heeft een ticket naar Turkije geboekt om zichzelf daar een nieuw gebit aan te laten meten. Zijn oude tanden zijn weg geslepen en vervolgens vervangen door nepperds.

Via Instagram trakteert Davey zijn volgers op een bizar kiekje van zichzelf. Daarop is te zien hoe hij poseert met mini-tandjes die klaar zijn voor een flinke opknapbeurt.

Zien: Shawn Mendes gaat tegen de grond op instagram

Dieter Blarinckx-23 januari 2022 om 09:15

De Canadese zanger Shawn Mendes is niet vies van een hike tussen de bergen in de Hollywood Hills, maar dat verloopt niet altijd vlekkeloos. In zijn laatste post op insta zien we immers hoe de 23-jarige zanger tegen de vlakte gaat bij het afdalen van een helling.

Gelukkig mankeerde hij niets, en bleef zijn killer body ongedeerd.

Check zijn video hier:

Nick Jonas en Priyanka Chopra verwelkomen eerste kindje

Karen Luiken-23 januari 2022 om 08:04

Nick Jonas en Priyanka Chopra zijn voor het eerst ouders geworden. Hun dochter is op zaterdag 15 januari ter wereld gekomen via een draagmoeder. Dat laat het koppel weten via Instagram.

“We zijn dolblij om te bevestigen dat we een baby hebben verwelkomd via een draagmoeder”, aldus Priyanka. “We vragen respectvol om privacy in deze speciale tijd terwijl we ons concentreren op ons gezin.”

De 29-jarige Nick en zijn tien jaar oudere vrouw Priyanka stapten in 2018 in het huwelijksbootje. Ze hebben er nooit een geheim van gemaakt een gezinnetje te willen stichten. De naam van hun kersverse dochter is nog niet bekendgemaakt.

Ontdek meer