'Geordie Shore'-ster Charlotte maakt naam kindje bekend

Karen Luiken-31 oktober 2022 om 08:32

Zo'n twee weken na de geboorte van haar dochtertje heeft Charlotte Crosby de naam van de kleine spruit bekendgemaakt. Zij en haar partner Jake noemen hun kersverse kindje Alba Jean Ankers.

Alba kwam op 14 oktober ter wereld. Kort daarna maakte de vader van Charlotte het nieuws al bekend via Instagram. “Ik ben nu officieel opa van een meisje”, schreef hij. “Alles gaat goed. Ik verheug me op dit nieuwe hoofdstuk.”

Charlotte liet iets langer op zich wachten met een bericht over de geboorte. Maar nu is het dan eindelijk zover: “Onze harten zitten vol met liefde”, schrijft ze in een recente post. “Je hebt ons een hele nieuwe betekenis van het leven laten zien. Je bent in alle opzichten perfect. Mama en papa hebben zoveel geluk dat we jou onze kleine meid mogen noemen. Er wordt meer van je gehouden dan je ooit zult weten.”

Opruimheldin Marie Kondo stopt zelf met opruimen

Dieter Blarinckx-29 januari 2023 om 08:41- Foto:

Netflix

Opruimgoeroe Marie Kondo, vooral bekend door haar Netflix-serie ‘Tidying up with Marie Kondo’, staat momenteel in de spotlights na een onverwachte uitspraak. Ze heeft het opruimen immers zélf “een beetje heeft opgegeven”. “Mijn huis is rommelig”, klinkt het nu.

Het was een wereldwijd succes in 2019, maar de Netflix-serie van Marie Kondo heeft blijkbaar niet zo veel effect gehad op haar eigen leven. In een recent interview heeft Marie Kondo immers onthuld dat haar huis er rommeling bijligt en dat ze het opruimen zelf “een beetje heeft opgegeven”.

“De opruimkoningin ruimt niet meer zoveel op na de geboorte van haar derde zoon. Mijn huis is rommelig. Opruimen betekent omgaan met alle dingen in je leven. Dus wat wil je echt op orde brengen? Mijn huis is rommelig, maar de manier waarop ik mijn tijd doorbreng is de juiste manier voor mij op dit moment in deze fase van mijn leven. Tot nu toe was ik een professionele opruimer, dus ik deed mijn best om thuis alles altijd netjes te houden. Ik heb dat op een goede manier voor mij opgegeven. Nu realiseer ik me dat het voor mij belangrijk is om tijd met mijn kinderen thuis door te brengen.”

Dit is het nieuwe lief van Lotte Vanwezemael

Dieter Blarinckx-29 januari 2023 om 08:27

Gisteren vond de eerste editie van de Kastaars plaats en daar passeerde wel wat schoon volk. Zo ook Lotte Vanwezemael met haar kersverse boyfriend Max. Het was hun eerste officiële verschijning als koppel.

De twee zijn al enkele weken samen, zoals haar volgers wel al konden merken op sociale media, maar de uitreiking van de Kastaars was de eerste échte verschijning van het koppel in het publiek:

“Dit is zelfs ons eerste officiële evenement samen. We hadden op voorhand gezonde zenuwen. Het is een debuut, en dan weet je niet wat je moet verwachten. Maar ik ben wel heel gelukkig dat we hier samen zijn”, klonk het bij Lotte tijdens een interview met HLN.

Succes lovebirds!

Ontdek meer