Zita Wauters in rouw na overlijden van hond Senna

Dieter Blarinckx-31 oktober 2022 om 08:20

Droevig nieuws voor de familie Wauters, want één van hun drie geliefde viervoeters, Senna, is overleden. Dat maakte Zita zelf bekend via haar instagram.

Haal die zakdoeken al maar boven, want door haar post krijg je meteen de tranen in je ogen:

“Liefste Senna, mijn boykie. Na 13 prachtige jaren samen is het tijd om je te laten gaan. Mijn hart breekt nu jij er niet meer bent. Je laat een leegte achter in huis. Ik kan me geen leven zonder jou herinneren en thuis komen terwijl jij niet kwispelend op ons wacht voelt niet meer als thuiskomen. Je bent de allerliefste, mooiste en leukste hond die ik me kon inbeelden om te hebben. Ik hoop dat er daarboven veel konijntjes zijn om achter te lopen en veeeel koekjes. We missen je hier allemaal zo hard. Ik zal je nooit vergeten en je blijft voor altijd mijn dikste vriend. Ik hou van jou met heel mijn hart. Love you boykie, tot snel”, luidt het bij het emotionele bericht?

Check de post hieronder.

Veel sterkte Zita!

Dit zijn de genomineerden voor de MIA's

Karen Luiken-30 november 2022 om 07:54

De genomineerden van de Music Industry Awards, ook wel de MIA’s genoemd, zijn bekend. Stromae is de grootste favoriet met negen nominaties.

Voor deze editie van de MIA’s zijn in het totaal 29 verschillende groepen en artiesten genomineerd. Stromae heeft de meeste nominaties op zijn naam staan en maakt onder meer kans in de categorieën ‘Album’, ‘Pop’, ‘Solo man’ en ‘Hit van het jaar’.

Andere grote kanshebbers zijn Charlotte Adigéry en Bolis Pupul met acht nominaties, Angèle met zeven nominaties, Pommelien Thijs met vijf nominaties en CAMILLE, Metejoor en Oscar and the Wolf met ieder vier nominaties.

Het publiek kan vanaf vandaag tot en met zondag 11 december stemmen via de website van de MIA’s. Op donderdag 26 januari wordt duidelijk wie er met een prijs vandoor gaan; dan worden de MIA’s uitgereikt in Paleis 12 en live op Eén.

Hailey Bieber heeft cyste op haar eierstokken

Karen Luiken-30 november 2022 om 07:33

Wie dacht de laatste tijd een klein zwangerschapsbuikje bij Hailey Bieber te hebben gezien, heeft het goed mis. De zangeres laat via Instagram weten dat er een cyste op haar eierstokken zit. “Zo groot als een appel.”

Hailey zegt dat ze de laatste tijd inderdaad een opgezwollen buik heeft. Maar nee, dat komt niet omdat ze in verwachting is van haar eerste kindje. “Ik heb een cyste op mijn eierstokken die zo groot is als een appel”, aldus het model. “Ik heb het vaker gehad en het is nooit leuk. Het doet pijn en zorgt ervoor dat ik me misselijk en opgeblazen voel. Ik heb krampen en ben emotioneel.”

De vrouw van Justin verzekert haar fans dat er geen mini Bieber-komt. “Het is geen baby”, schrijft ze. “Ik weet zeker dat veel van jullie dit ook ooit mee hebben gemaakt. Het komt goed.”

Ontdek meer