Zita Wauters in rouw na overlijden van hond Senna

Dieter Blarinckx-31 oktober 2022 om 08:20

Droevig nieuws voor de familie Wauters, want één van hun drie geliefde viervoeters, Senna, is overleden. Dat maakte Zita zelf bekend via haar instagram.

Haal die zakdoeken al maar boven, want door haar post krijg je meteen de tranen in je ogen:

“Liefste Senna, mijn boykie. Na 13 prachtige jaren samen is het tijd om je te laten gaan. Mijn hart breekt nu jij er niet meer bent. Je laat een leegte achter in huis. Ik kan me geen leven zonder jou herinneren en thuis komen terwijl jij niet kwispelend op ons wacht voelt niet meer als thuiskomen. Je bent de allerliefste, mooiste en leukste hond die ik me kon inbeelden om te hebben. Ik hoop dat er daarboven veel konijntjes zijn om achter te lopen en veeeel koekjes. We missen je hier allemaal zo hard. Ik zal je nooit vergeten en je blijft voor altijd mijn dikste vriend. Ik hou van jou met heel mijn hart. Love you boykie, tot snel”, luidt het bij het emotionele bericht?

Check de post hieronder.

Veel sterkte Zita!

Kim Cattrall keert terug als Samantha Jones

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:29

Kim Cattrall keert tóch terug als Samantha Jones. Hoewel de actrice eerder liet weten niet open te staan voor een comeback in de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’, meldt Variety nu dat ze terugkomt op haar beslissing.

Oké, heel veel zendtijd krijgt Kim niet, maar toch: ze kruipt opnieuw in de huid van haar iconische karakter Samantha. Ze zou te zien zijn in een scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen. Daarin voert ze naar verluidt een telefoongesprek met Carrie Bradshaw, die gespeeld wordt door Sarah Jessica Parker. De twee zouden elkaar niet gezien hebben voor het opnemen van de scène.

De reden waarom Kim eigenlijk niets meer met ‘Sex and the City’ te maken wilde hadden, was omdat ze het script van het vervolg slecht vond, maar ook de ruzie met haar tegenspeelster Sarah speelde mee.

Het tweede seizoen van 'And Just Like That' verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max.

Sam Smith brengt duet uit met Madonna

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:04

Sam Smith en Madonna zijn samen de studio ingedoken. Op vrijdag 9 juni brengen ze hun gloednieuwe duet ‘Vulgar’ uit.

Een week geleden hintte Sam via social media al op een samenwerking met Madonna en gisteren werd het grote nieuws dan eindelijk bevestigd. “Vulgar. Sam x Madonna. Vrijdag 9 juni’, schreef Sam bij een klein voorproefje van het nummer op Instagram.

Het is het derde liedje dat Sam dit jaar uitbrengt. Eerder kwam de artiest al met ‘Gimme’ en ‘I’m Not Here To Make Friends’. Madonna heeft iets langer op zich laten wachten: haar laatste nummer ‘Back That Up To The Beat’ verscheen in 2019.

Ontdek meer