Disney dropt gloednieuwe beelden van 'Willow'

Dieter Blarinckx-31 oktober 2022 om 08:14

De twee laatste maanden van 2022 hebben nog veel in petto voor fans van entrertainment. Denk maar aan grote filmreleases zoals 'Black Panther: Wakanda Forever' en de tweede 'Avatar', tot series zoals 'The Santa Clauses' of de streamingfilm 'Disenchanted'. Maar ook deze nieuwe serie is er eentje om naar uit te kijken: 'Willow'.

'Willow' is van origine een fantasy/avonturenfilm uit 1988, gemaakt door Lucasfilm. Het verhaal focust op een jonge boer die een speciale baby moet beschermen tegen een gemene koningin.

In november verschijnt dus een nieuwe serie in deze wereld, waarin we Willow (Warwick Davis) opnieuw volgen. Hij gaat met een groep onwaarschijnlijke helden op een gevaarlijke missie.

Ontdek 'Willow' vanaf 30 november via Disney+ en check nu alvast de gloednieuwe beelden hieronder:

Releasedatum 'Secret Invasion' gelekt: nieuwste Marvel crossover komt eraan!

Nezir Yikik-29 maart 2023 om 16:23- Foto:

Marvel Studios

De lanceringsdatum van Marvels nieuwste crossover-serie ‘Secret Invasion’, lijkt ineens niet meer zo secret te zijn. Een medewerker bij Disney+ zou de verborgen landingspagina per ongeluk al actief gezet hebben. Een blunder of eerder een doordachte zet van de streamingdienst om awareness te creëren?

Marvel Studios heeft het niet makkelijk om geheimen te bewaren. Nu maakt het moederbedrijf het hen nóg iets moeilijker. Maandag werd de website van Disney+ geüpdate met de releasedatum van de langverwachte crossover-serie ‘Secret Invasion’.

Het duurde niet lang voor de pagina opnieuw offline werd gehaald. Hoeveel superhelden Disney+ ook onder zijn vleugel heeft, ze lijken niet sneller te zijn oplettende fans. Normaal gezien zouden we de nieuwe crossover vanaf 21 juni 2023 kunnen streamen, of dat hopen we toch.

De cast bestaat uit terugkerende MCU-sterren waaronder: Samuel L. Jackson (Nick Fury), Ben Mendelsohn (Talos), Don Cheadle (War Machine) en Martin Freeman (Agent Ross). Daarnaast vinden ook enkele nieuwe gezichten hun weg naar het Marvel Cinematic Universe, zoals onder meer actrice Emilia Clarke (Daenerys Targaryen in Game of Thrones).

Marvel Studios baas Kevin Feige kondigde de serie in december 2020 al aan en liet weten dat het een significante invloed zou hebben op het MCU. De laatste update kregen we in september nog in de vorm van een trailer.

Netflix dropt trailer van 'Obsession'

Dieter Blarinckx-29 maart 2023 om 12:28

Nog op zoek naar een nieuwe serie met de nodige drama en seks om te bingen? Dan is deze nieuwe Netflix-miniserie misschien wel iets voor jou!

Een intense affaire tussen een getalenteerde chirurg en de verloofde van zijn zoon mondt uit in een gevaarlijke, alles verterende obsessie, met verwoestende gevolgen voor de hele familie.

'Obsession' is een spannende, erotische thriller met Richard Armitage, Charlie Murphy, Indira Varma en Rish Shah in de hoofdrollen.

Deze miniserie zal vanaf 13 april te streamen zijn via Netflix. Check hieronder alvast de trailer:

Ontdek meer